На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 198
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Beyond the Frontiers
Ето малко снимки http://elku.snimka.bg/travel/royal-dragon-hotel.569650  качеството не е най-доброто, пък и хванах дъждовно време, но може да се придобие представа.
Да не се чудите, защо толкова съм снимала баните - бях на вълна ремонт  Embarassed

# 451
Вчера получих SMS от Акватур, че от днес започвали ранните им записвания и предвид обстановката в Египет, желателно било на време да се възползваме... по начало Египет се предлага като за море през зимата, а Турция през лятото и се разминават, така че аз не виждам да има логика в агитацията им, как мислите?!
Питам, защото резервирам винаги с Last minute, при нас плануването в по-дълъг период от време е почти невъзможно  Mr. Green
А и гледам сайта им, цени няма още...  newsm78

# 452
  • Beyond the Frontiers
Вчера получих SMS от Акватур, че от днес започвали ранните им записвания и предвид обстановката в Египет, желателно било на време да се възползваме... по начало Египет се предлага като за море през зимата, а Турция през лятото и се разминават, така че аз не виждам да има логика в агитацията им, как мислите?!
Питам, защото резервирам винаги с Last minute, при нас плануването в по-дълъг период от време е почти невъзможно  Mr. Green
А и гледам сайта им, цени няма още...  newsm78
Това е точно във връзка с анулираните програми в Египет - за да не връщат пари, всички минаха на вариант прихващане на сумата от следваща резервация, а други програми за момента няма много, много от тип почивка.

# 453
Тези които са имали резервация за Египет, нали могат да резервират друга дестинация и за друг период. В Германия, но и Русия Египет и Тунис са си летни дестинации и много хора от там се насочват също към Турция.... Та виждам резон в думите йм, но е ясно че те имат интерес хората да резервират от рано  Wink

# 454
  • София
Ауу два дни не съм влизала, че детето е лепнало гадния грип и изгоря с температура, а то вече цени са се появили. Дано успея днес да разгледам и да се ориентирам малко накъде тази година.

# 455
  • софия
tits ми прати лично с молба за отзиви за ic green palace
аз и пратих моите снимки, ако искате, който е бил да пише нещичко
от миналото лято имаше коментари, но в коя тема са...

# 456
Хайде за поредна година дойде време за резервация за лятната почивка, а сега съм се огледала в Spice Spа Hoтеl в Белек и искам да попитам дали имате преки впачатления от миналото лято. Ще съм благодарна да споделите Simple Smile

# 457
  • София
Прави ми впечатление, че като че ли са по-малкото хотелите, които предлага Тез тур тази година. Или съм в грешка newsm78 Blue waters, който ме интересуваше примерно го няма. И друго според вас дали ще удължат срока на ранните записвания? Миналата година как беше?
Впечатления от LETOONIA GOLF RESORT някой има ли? Май не се сещам някой от темата да е писал за там, но може пък и да бъркам. Съблазняват ме виличките там.

bibilota доколкото помня със сигурност имаше някой почивал там миналата година. Даон се включи момичето.

# 458
  • Beyond the Frontiers
Миналата година пускаха ранни месец за месец до крат на май почти.

# 459
Миналата година пускаха ранни месец за месец до крат на май почти.

Ама май цените се увеличават по мъничко с всяко продължение на срока за ранно записване. Поне така беше през 2007 и 2009 г. Най-изгодни са цените до края на първата обявена дата за ранно записване. После дават нова дата, но пък процента, който дават като отстъпка е малко по-малък. Нали така?

Но пък от друга страна първия срок, който дадоха е толкова кратък, че едва ли много хора ще могат да реагират, така че смятам, че ще го продължат, пък дано да не увеличават цените поне до 31 март.

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 22:33 от Мaрги

# 460
  • Beyond the Frontiers
Марги, изцяло зависи от политиката на хотелите за съжаление.

# 461
  • Sofia
Така, аз като огледах "топ" офертите у нас  Mr. Green, мисля пак да се върна в темата.

Моля ви, кажете като на пълен лаик, който няма време да чете из архивите от кой момент нататък /като период/ има смисъл да гледам офертите от гл.т. на все пак, хубаво и топло време за Кушадасъ, Мармарис и Анталия.
Предварително се извинявам за идиотските въпроси, които ще поствам периодично тук Mr. Green

п.с., ето че се сетих да един от тях - някой ходил ли е с автобус до Аква Ф. и колко трае това приключение?

# 462
  • Beyond the Frontiers
Така, аз като огледах "топ" офертите у нас  Mr. Green, мисля пак да се върна в темата.
Моля ви, кажете като на пълен лаик, който няма време да чете из архивите от кой момент нататък /като период/ има смисъл да гледам офертите от гл.т. на все пак, хубаво и топло време за Кушадасъ, Мармарис и Анталия.
Предварително се извинявам за идиотските въпроси, които ще поствам периодично тук Mr. Green
п.с., ето че се сетих да един от тях - някой ходил ли е с автобус до Аква Ф. и колко трае това приключение?
Анталия от края на май до края на юни, след това септември. За другите нямам лични впечатления. Аз обичам топличко  Mr. Green
За съжаление със самолет има само оферти за Анталия. Пътуването до Аква Фентъзи /Кушадасъ - не съм го правила с автобус, но тръгването е на обяд от София, а се пристига рано сутринта.

# 463
  • Paradise
За нашето семейство най-доброто време за почивка в Турция е втората половина на юни месец.

Ходили сме юли, едва оцеляхме, ходили сме края на август/началото на септември, мога спокойно да кажа кога започва септември месец, усеща се промяната, а и през септември денят е по-къс.
До Кушадасъ с автобус - около 24 часа е пътят с автобус.

За любителите на канските жеги са месеците юли и август.

# 464
elsi, за температурата мога да ти кажа само за Анталия, за Кушадасъ ще се включат другите момичета. Та за Анталия  - през юни е прекрасно, температурата е над 30 градуса, върви към 35, водата в басейните е съвсем топла и приятна, морето не съвсем, но спокойно става за влизане. Мои познати ходят всяка година в началото на май, по време на празниците в Анталия и винаги случват на добро време. Е, разбира се, по-хладно е, но според тях пак могат да се ползват басейните. Сутрин и вечер обаче е необходима дреха с дълъг ръкав.

Galactic Voyager, миналата година по време на инфотура, добро ли беше времето? Имаше ли много хора в басейните? Нали през май бяхте в Анталия?

Имам още един въпрос, вероятно доста глупав - дали е практика външните басейни да се подгряват? Аз винаги съм смятала, че топлата вода е благодарение на слънцето, а съпругът ми твърди, че е много малко вероятно водата да се затопли до 31 градуса, при положение, че температурата на въздуха е 33, да речем. newsm78 Пък никъде в информацията за хотелите не виждам да пише, че басейните се подгряват, освен вътрешните, разбира се.

Докато съм писала другите момичета са дали информация. Аз писах, писах, след това доволна натиснах публикувай и зарязах компютъра без да погледна какво става. Сега като погледнах видях че докато съм писала са публикувани два нови отговора, а моя си седи в режим на писане и не е изпратен и на всичко отгоре се оказа, че повтаря предните две мнения. Това ми е любимата ситуация. Wink

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 15:00 от Мaрги

Общи условия

Активация на акаунт