На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 166
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте,
Отдавна следя темите за Турция, но все не мога да се престраша да отидем на почивка там.
Сега обаче съм харесала оферта за Анталия.
Хотел: DELPHIN BOTANIK WORLD OF PARADISE 5* добър избор ли е за семейна почивка с дете на 6 години като ще се пътува със самолет?
Благодаря  Hug

Galactic Voyager, lora, благодаря за мненията Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 21:13 от brayan__

# 466
Galactic Voyager,
ще препоръчаш ли някой 4 звезден измежду тези (ако си ги виждала на живо), семейна почивка с дете:
PASA BEACH 4*-Marmaris
CLUB HOTEL CARETTA BEACH - този май го гледах в твой албум
SEA BIRD BEACH HOTEL
XENO HOTELS SUGAR BEACH
LONICERA WORLD - за този намерих добри отзиви в др. сайтове, минус са му руснаците.

# 467
  • Paradise
Аз инфо за подгряване на външните басейни никъде не съм чела, а и не очаквам ,че някой ще седне да подгрява водата в слънчева Анталия Wink

# 468
  • Beyond the Frontiers
Марги, бяхме около 21 май, аз съм много, ама много зиморничава. Бих казала, че е шарено времето -през деня на слънце си е перфектен плаж /ако не духне вятър/, вечер с един пуловер или сако си ок. Слънцето си е доста силно и веднага гори обаче.
Признавам, че в басейн така и не се топнах, в морето само краката - просто съм зиморничева и 20 градуса са ми малко. Хората си се къпеха - най-вече  морето.
brayan__ , чудесен избор - добра кухня, добро обслужване, парк, добра цена.

LONICERA WORLD - не съм го виждала, но тъкмо го обсъждахме с един господин от форума - отзивите са наистина добри, но си е пълен с руснаци.
CLUB HOTEL CARETTA BEACH съм ходила да http://elku.snimka.bg/travel/club-hotel-caretta-beach-4.526981   има си индивидуални климатици, аниматори /доста активни бяха/, детски кът. В обновените стаи има LCD телевзори, теракот - разлика в цената за реновирани и нереновиран истаи няма, увериха ме, че настаняват гости на Тез тур с предимство, но за съжаление гаранция няма. Ол инклузив до 23 часа, след това се плаща. WI FI в лобето срещу еднократно заплащане 10 долара. На плажа имат бар - от 11 до 18 бира, безалкохолни и фаст фуд. Вечер  еимпровизирана дискотека. Хавлии за плаж не дават. За мен е далеч от 4-те зведи и ми напомня на хотелчетата в Слънчев Бряг /хотел Витоша и Рила/, малко, непретенциозно. Като икономичен вариант бих го препоръчала, защото беше чистичко и прилично.

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 16:57 от Galactic Voyager

# 469
  • ВАРНА
Здравей те момичета и аз вече да се включа в тази хубава тема за Турция Grinning

brayan__ ние септември месец бяхме на почивка в хотел ДЕЛФИН БОТАНИК,останах ме много доволни,особенно децата Simple Smile има голям лунапарк с виенско колело,блъскащи колички,гондола,люлки,пързалки,батут,влакче,въртележка.Градината на хотела преставлява една голяма ботаническа градина.Персоналът е много дружелюбен,голямо внимание обръщаха на децата,тая година може би пак там ще почива ме ,ако те интересува нещо още питай не се претеснявай Grinning

# 470
И аз да се запиша в темата, планираме с милото почивка в края на Юни в Анталия. Ще почета темата -търсим си хотел средна класа, не от най-скъпите, мислим да ходим със самолет.
Пътували сме с автобус до Мармарис -бяхме там преди две години Октомври месец и си изкарахме много хубаво  Heart Eyes

# 471
  • Paradise
Касиопея, в коя част на Анталия?
Какви други критерии имаш?
"средна каса" хотел е мнооого общо понятие Wink
Дай повече инфо, след като искаш помощ.
На първа страница има описани хотели, разгледай ги, може да се спреш на нещо.

# 472
  • София
Инфо за района около Кушадасъ - миналото лято изтеглихме почивката много рано за да хванем по-ниските цени - от 28 май, курорт Дидим, на 80 км южно от Кушадасъ. Опасявах се единствено дали ще можем да ползваме пълноценно морето, а пък и аз съм зиморничава. Нямаше никакъв проблем. Къпали сме се в басейните, в морето, беше много топло -36-38 гр. Последният ден беше облачен, но хората пак бяха по бански на брега. Така че, в този по-ранен период може да се яви някаква облачност, но е рядкост и бързо отминава.

# 473
     Здравейте момичета! До сега само Ви четях, но вече искам да питам. Миналата година бяхме в Риксос Премиум в Белек, но за тази май ми се иска да сменим обстановката. Насочила съм се към Кемер, тъй като по снимките ми се вижда по-озеленен курорт, а и близостта на планината създава приятно усещане. Някой би ли ми препоръчал хотел там, от който има лични впечетления?
     По темата с температурите - ние бяхме в Белек в началото на юни, и времето беше чудесно. Аз също съм от силно зиморничевите, но при температура на въздуха около 30 градуса се чувствах чудесто. Водата в басейните беше много топла. Само в някой от вечерите се налагаше да намятам пуловер на раменете си, но като цяло и вечер беше топло.

# 474
  • София
За Кемер бих препоръчала възоснова на това че сте били Воуг Амара и Риксос сънгейт

# 475
  • София
В Кемер сме били в Simena holiday resort and spa. Чудесно беше. Много зеленина, алея с палми, борови дървета, огромен и затревен детски кът. Но това е ваканционно селище с двуетажни къщички, ние така предпочитаме, не обичаме хотелите с големи корпуси. Само дето беше пълно с руснаци, те много обичат курортите по анталийското крайбрежие.

# 476
  • Beyond the Frontiers
За Кемер - моите фаворити са VOGUE HOTEL AVANTGARDE, AMARA DOLCE VITA , AMARA CLUB MARINE като последния, май най-се доближава до Симената, която аз също харесвам.

# 477
за кемер препоръчвам  VOGUE HOTEL AVANTGARDE,orange county,rixos sungate Peace

# 478
В Кемер сме били в Simena holiday resort and spa. Чудесно беше. Много зеленина, алея с палми, борови дървета, огромен и затревен детски кът. Но това е ваканционно селище с двуетажни къщички, ние така предпочитаме, не обичаме хотелите с големи корпуси. Само дето беше пълно с руснаци, те много обичат курортите по анталийското крайбрежие.

Да, ама в някои хотели хич не ги обичат руснаците. Mr. Green
Аз нямам неприятни спомени с тях, но вероятно съм имала късмет да почивам с по-културни "екземпляри". Това, което не ми харесва обаче е, че често турския персонал ни сравнява, дори възприема като тях и това води след себе си някои негативи. Въпреки че повечето почиващи българи вече ползват главно английски за комуникация в хотелите, като чуят сходното звучене на българския с руския, често ни обявяват за руснаци. Мои познати са се оплаквали, че са усетили на гърба си по-негостоприемното отношение към руснаците.

malka, имаш ли лични впечатления от Оrange Сounty? Какви са плюсовете на хотела?

# 479
в Оrange Сounty бяхме 2006 Winkхотелът е хубав копира амстердамската гара Winkима супер голям басеин и добър спа център Peace храната също беше на много високо ниво Peaceпрекарахме си супер Crazy

Общи условия

Активация на акаунт