На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ама миналата година имаше проблем с този хотел ОК,по телевизията ги даваха българи как чакаха,не си спомням какво беше,но със сигурност и туроператора е имал вина

# 481
  • София
Кой го предлага Оrange Сounty? Аз не намерих никаква оферта за него.
И мен ме интересува, ходих да го разглеждам - харесва ми!
Роял Драгон на нивото на Роял Уингс ли е?

# 482
Ама миналата година имаше проблем с този хотел ОК,по телевизията ги даваха българи как чакаха,не си спомням какво беше,но със сигурност и туроператора е имал вина
аз съм изказала мнение за 2006 година Naughtyнезнам как е било миналата година Peace

# 483
  • София
Споменавам само Peace

# 484
Роял Драгон на нивото на Роял Уингс ли е?

Бих казала да, двата хотела са от една верига  Peace

# 485

Проблемите от миналата година с дублираните стаи бяха с LE CHATEAU DE PRESTIGE, а не ORANGE COUNTY. Според мен туроператора не е имал вина, просто нивото на хотела е такова, че допускат да стават гафове.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 12:26 от Мaрги

# 486
  • София
Да правилно,обърках се Embarassed Embarassed
Защото гледах и двата имаха ефтини предложения
Роуял уинкс не беше ли по "зелен"

# 487
Благодаря за отговорите!
summer beauty това, което си написала за Simena holiday resort and spa силно ме заинтригува, но не намирам коя агенция го предлага. Успях да видя снимки в някакъв турски сайт, и определено звучи добре.
Учудих се, че тез тур не предлагат AMARA CLUB MARINE?! Нали Амарите бяха тяхна собственост или бъркам нещо?

# 488
  • Beyond the Frontiers
Благодаря за отговорите!
summer beauty това, което си написала за Simena holiday resort and spa силно ме заинтригува, но не намирам коя агенция го предлага. Успях да видя снимки в някакъв турски сайт, и определено звучи добре.
Учудих се, че тез тур не предлагат AMARA CLUB MARINE?! Нали Амарите бяха тяхна собственост или бъркам нещо?

Няма такова нещо. Предлага ги.
Амара Клуб Марине - цени http://www.teztour.bg/hotel_allprices.php?id=6  http://elku.snimka.bg/asia/amara-marine.525016
Симена - цени http://www.teztour.bg/hotel_allprices.php?id=1731     http://elku.snimka.bg/travel/simena-sun-club-hv-1.525171

# 489
Извинявам се за грешката. Бях задала търсене на хотели 5 звезди, а те са HV.

# 490
Имам въпрос към момичетата от групата:Koй хотел:
Royal Dragon Hotel Side или .Aqua Fantasy Aquapark Hotel and Spa Kusadasi?
Искаме:Аквапаркхотел,Ол Инклузив и да няма руснаци.Парите и мястото нямат значение.Времето..да LaughingВ началото на май месец...
Кой от двата хотела да изберем?

# 491
А какво ще кажете за хотелите от веригата Палома в Кемер - SENTIDO SULTAN BELDİBİ и RENAISSANCE ANTALYA BEACH RESORT & SPA?  Някой ходил ли е?

# 492
Имам въпрос към момичетата от групата:Koй хотел:
Royal Dragon Hotel Side или .Aqua Fantasy Aquapark Hotel and Spa Kusadasi?
Искаме:Аквапаркхотел,Ол Инклузив и да няма руснаци.Парите и мястото нямат значение.Времето..да LaughingВ началото на май месец...
Кой от двата хотела да изберем?

Ох, много различни ми се струват двата хотела. Почти не намирам база за сравнение. Помисли дали предпочитате комплекс тип холидей вилидж или хотел с един корпус, дали държите аквапарка да е само за гости на хотела или не ви пречи да има и външни хора, дали сте любители на големите територии или не. Не съм съвсем сигурна ама май и като цени са доста различни. newsm78
На мен много повече ми харесва / на снимки/ оформлението на територията на Роял Драгон, а има и лунапарк, но пък аквапарка на Аква Фентъзи е по-голям и по-разнообразен за децата.
Бързо да се включва Мимозата с лични впечатления Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 14:25 от Мaрги

# 493
Какво толкова ви пречат руснаците? ние пък разсъждаваме точно обратното, ако в хотела има руснаци, значи е читав и си струва парите!

# 494
  • Варна
Здравейте,
Отдавна следя темите за Турция, но все не мога да се престраша да отидем на почивка там.
Сега обаче съм харесала оферта за Анталия.
Хотел: DELPHIN BOTANIK WORLD OF PARADISE 5* добър избор ли е за семейна почивка с дете на 6 години като ще се пътува със самолет?
Благодаря  Hug

Galactic Voyager, lora, благодаря за мненията Simple Smile

там бяхме миналото лято.Това е най добрият избор за почивка с дете според мен.Няма да съжалявате,ако го изберете.

Общи условия

Активация на акаунт