На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 153
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Четейки описанието на руските туристи, да ви кажа не виждам разлика и с немските...
#Crazy  Twisted Evil

# 511
  • Paradise
В руските туристи ме дразнят следните неща:
много, безобразно много шумни - дори пияните англичани не могат да ги бият
невероятно капризни и нагли
не уважават храната - е тук пощръклявам. Грабят храна, все едно ще свърши, но не я ядат, "защото не ми хареса". Ми добре бре, байно, вземи си малко, пробвай, като ти хареса, иди и си сипи такова количество, каквото ще изядеш.
С очите си съм виждала семейство 2 руснаци да взимат 7!!! пъстърви.
Не ми стана ясно какво ще ги правят.
Да не говорим за алкохола - заради руски туристи една година в комплекса криеха алкохола, защото те от 10 започваха да се наливат като казаци.

Забелязала съм също, че хотели, в които преобладават руските туристи, предлагат повече храни по техен вкус, което също не ми допада.

Изобщо не може да се става и дума за сравнение между германския и руския турист.
И при германските туристи се случва понякога да има ексцесии, но това са много, много големи изключения, за които аз само съм чела в нета, но не съм ги преживявала.

# 512
  • Beyond the Frontiers
Дами, ако аз тръгна да разправям за изцепки на немски туристи, няма да повярвате, че за такива става въпрос - работих 7 години само и изключително с такива - и като екскурзовод към ITS и производните му, и като управител в хотел от веригата Калимера, която си е чисто немска марка. Като почнем от смъртни случаи на пияни немци, скачащи надолу с главата в детски басейн в 10 сутринта, или такива дето гонят жените си по нощите, до претенциите да сме с изглед към море, ама слънцето да не пече сутрин и т.н. няма да влизам в гадничките подробности, какво съм заварвала в стая на семейство с 2 деца, оставени без надзор или да коментирам, как мама и тате поркат на басейна, а шомпълчето на 3 години щъка из комплекса и се дере от рев....Та така във всяка нация си има отвратителни туристи, но и много приятни хора.

# 513
следя темата редовно но имам нужда от помощ и съвет.  
най накрай се решихме да почиваеме в Айвалък. за момента има само няколко предложения от фирми, които не ми вдъхват особено надоежда. моля за помощ с кой и как да си резервирам почивка там , ако може на ранно записване и хотел, защото от предлаганите може да се спрем само на 5 звездния Halic Park. може и за инфо за допълнителни екскурзийки, тъй като там няма какво да видим както по други курорти в труция- спрели сме се на о-в Лесбос и до тук.
очаквам ви с нетърпение и ви благодаря предварително.
ако не ще се насочваме към Дидим  Wink
за там също събирам инфо  Confused

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 18:54 от *бонбонче*

# 514
  • Paradise
Галактик, всичко това, което разказваш, с пълна сила може да се каже за туристи от всяка една нация - германци, българи, руснаци, скандинавци...
Както се казва всяко стадо си има и мърша.

В този ред на мисли не веднъж съм споделяла, че избягвам хотелите/комплексите, които се посещават много от българи.
Нагледала съм се на доста изпълнения на нашего брата, мерси вече.

# 515
  • Beyond the Frontiers
Галактик, всичко това, което разказваш, с пълна сила може да се каже за туристи от всяка една нация - германци, българи, руснаци, скандинавци...
Както се казва всяко стадо си има и мърша.

В този ред на мисли не веднъж съм споделяла, че избягвам хотелите/комплексите, които се посещават много от българи.
Нагледала съм се на доста изпълнения на нашего брата, мерси вече.

Абсолютно, но и аз това съм написала. Peace

# 516
Моля да се придържаме към темата,пък всеки с мнението си за туристите и тяхната култура.
Свят ....широк,хора..всякакви. Peace

# 517
Моля да се придържаме към темата,пък всеки с мнението си за туристите и тяхната култура.
Свят ....широк,хора..всякакви. Peace

Понеже с някои от тук пишештите момичета сме заедно в темата вече от няколко години, аз, а може би и другите, не възприемаме тези спорове като заяждане или неприятна размяна на реплики, а като спор между приятели. Simple Smile Може би за това за мен този диспут не е съвсем извън темата, особено щом касае почивката ни и щом се запазва добрия тон помежду ни. Peace

# 518
  • Paradise
Всички сме абсолютно по темата.
Нормално е да се обсъждат и гости на хотелите, това е част от "за" и "против" дадения хотел.
Така че не е нужно да се размахва пръст. Simple Smile

# 519
Е ,аз не мисля,че някой се заяжда,да не съм от вчера във форума! Hug   Влязох в темата,защото моя милост е обхождала Истанбул,Анкара,Антакия,Адана и други места доста отдавна..има няма 20тина години..и то доста редовно..Но за 20 години много вода е изтекла,а и не съм почивала в района м/у Анталия и Алания,затова се интересувах. Peace След събитията в Египет се налага да сменя дестинацията и реших,че Турция е едно сигурно място за почивка...
За гостите на хотелите и  обсъждането им казвате...
Да си призная,доста ме учуди мнението на потребителка,която каза,че щом в хотела имало руснаци,значи хотелът е читав.. Thinking Аз обаче продължавам да си мисля,че средностатистическия руски турист е напаст божия за останалите туристи, имали неблагоразумието да съжителстват с него в един хотел и това ясно може да се разбере и без да си имал допир дори с тях из туристическите сайтове и форуми..
Приятен ден! Peace

# 520
Здравейте, момичета!
Тази година смятам да се възползвам от ранните записвания.
Ще почиваме три жени - аз, дъщеря ми и майка ми. Миналата година бяхме в Miracle Resort, по препоръка на Татяна, за което много и благодаря. Останахме пре-пре-доволни. Прекрасен плаж, анимация на ниво, вкусна храна. Единственото, което лично мен ме изтормози е лудата веселба нощем. А стаята ни беше sea view. Не, че имам нещо против дискотеките на открито, но до 3 часа сутринта беше ужасно шумно, а с малко дете, което нервничи, не е добра идея...определено. Та така. Търся хотел с хубава пясъчна ивица, защото басейни почти не посещаваме, може би в Лара или Сиде, с хубава храна и повече растителност. Кратък трансфер, защото детето ми не се държи добре по пътищата със завои Sick Четири-пет звезди, няма значение, стига да хубаво и малко по-спокойно, нощният живот вече не ме влече особено Mr. Green. Май много искам, а? Rolling Eyes

# 521
  • София
Търся хотел с хубава пясъчна ивица, защото басейни почти не посещаваме, може би в Лара или Сиде, с хубава храна и повече растителност. Кратък трансфер, защото детето ми не се държи добре по пътищата със завои Sick Четири-пет звезди, няма значение, стига да хубаво и малко по-спокойно, нощният живот вече не ме влече особено Mr. Green. Май много искам, а? Rolling Eyes

Не искаш много. И аз това търся GrinningМ/удругото и ние бяхме миналата година в Миракъл Peace
Засега съм набелязала два хотела - AMARA CLUB MARIN в Кемер (но е с пясъчен плаж като гледам снимките) и LETOONIA GOLF RESORT (Белек).

# 522
AMARA CLUB MARIN и на мен ми харесва, но прочетох, че има лунапарк, който се заплаща допълнително и за нашето семейство става неприемлив вариант. Дъщеря ми е на възраст, в която ако й изнася всичко разбира и се държи разумно, но ако не й изнася може да ми скъса нервите и си представям какъв рев ще е за въпросния лунапарк. В Делфин Делукс не даваше и дума да се продума за слизане от влакчето или виенското колело докато не затворят съоръженията. Предполагам, че и сега ще е така и ако плащаме допълнително ще ни излезе доста солено.
LETOONIA GOLF RESORT винаги ми се е струвал добър вариант - близо до летището, в хубав район, много зеленина и на прилична цена.

# 523
Сабина, преди няколко дни за мои познати избирахме хотел с пясъчен плаж и се сетих за него след като прочетох на какво държиш. Сега отворих да прочета далече ли е от летището и дали се препоръчва за спокоен или за активен отдих и вече мога да ти дам още едно предложение - PALOMA BEACH RESORT. Хотелът е 4-звезден, но има достатъчно добри отзиви за него в Нolidaycheck - http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Palom … rt-hid_30990.html

# 524
Привет момичета  включвам се и аз в темата
Миналата година бяхме в Делфин Ботаник - по препоръки от темата  newsm51
и останахме много доволни
Може ли да ме посъветвате за подобен хотел / много зеленина и добро обслужване /
защото искам пак да отидем около началото на   юли  и ми се струва ,
че ще е много горещо ако няма зеленина
Миналата година случихме на време- беше от 2 юли и в Ботаника е много сенчесто
С много големи деца сме и много бихте ми помогнали ако ме посъветвате къде да отидем , може и в някой от градовете , Миналата година ги водих до Анталия и им хареса разходката иначе хотела е много отдалечен .

Общи условия

Активация на акаунт