На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
За 1 седмица ли, за колко време?
Кактуса?  newsm78

# 136
  • Beyond the Frontiers
http://www.apollobg.com//?page_id=22&record_id=1
Цените за ранно записване Кушадасъ с автобус. Peace

# 137
За 1 седмица ли, за колко време?
Кактуса?  newsm78
1 седмица ако е собствен транспорт ще е повече дни
Кактус беше под Кушадасъ ,Йоздере или надолу със собствен Аквапарк извън хотела и превозваха с бус,ние затова се въззържахме тогава.  Peace

Галактик ще прегледам,мерси!

# 138
 bouquet
3 семейства
първото с дете на 3
вторите две с деца на 14 и 5 , държим на развлеченията за деца,основно пързалките ги интересуват период 24 август- 09.09 нещо такова може да тръгнем на 25 примерно ,но на 09-ти да се прибираме,аз исках да видя Паломата дето ти ми показа миналата година Кактуса евентуално ако е Анталия обаче не знам как ще намерим полети...
Благодаря

Cactus Paradise Beach Holiday Club, Gümüldür/Özdere, 30.8.-6.9., 906€ за семейство с 2 деца, настаняване във фамилна стая (2 стаи).

Venosa Beach Resort & Spa, Didim, 25.8. - 1.9., 975€ за семейство с 2 деца, настаняване във фамилна стая (2 стаи).

Aqua Fantasy, 25.8. - 1.9., 1.523€ за семейство с 2 деца, настаняване във фамилна стая (2 стаи).

Onyria Claros Beach Resort & Spa, Özdere, 25.8. - 1.9. 1.290 € за семейство с 2 деца, настаняване във фамилна стая (2 стаи).

Club Paloma Sultan, 29.8. - 5.9., 1.053 € за семейство с 2 деца, настаняване във фамилна стая.

Paloma Pasha Resort, 24.8. - 1.9., 1.803€ за семейство с 2 деца, настаняване във фамилна стая (2 стаи), 65м2, гледка море.

По-далеч, но на най-красивия плаж в цяла Турция, и РАЙ за деца - аквапарк и какво ли не, не може да се опише с 2 думи, но е само пълен пансион + напитки към закуска, обяда и вечерята (безалкохолни, бира и наливно вино) - Lykia World Village Ölü Deniz, 2.9.-9.9., 1.617 € за семейство с 2 деца, настаняване в двойна стая.

В Анталия, каквото и да съм погледнала, цените са по-високи, под 1800 не намерих.

# 139
Много ти благодаря на нас днес ни се промениха датите и може и цените лекичко надолу да паднат  Grinning ще тръгваме не по-рано от 03.09 тогава може и Анталия да видим ама самолета не ми е ясен...
Татяна   bouquet  bouquet
Сега ще почна да гледам.Миналата година много ме грабна първата Палома особено гледката от ресторанта е все едно си някъде в моя град  Crazy Обаче на децата бяхме обещали Аквафенътзито още от предната година и така.Сега като нищо може на Паломата да сме,ще видя и Ликия само да не е много надолу,че трябва да сме с коли...
А Кактуса също беше страхотне,само дето Аквапарка беше на  800 м от хотела..

Сега ги гледах Кактуса не ме грабна старичък е нещо..., но Аквапарка му е страхотен,обаче Татяна не мога да разбера дали влиза в цената или се плаща ,Онирия е бившия КарпеДием-докато го разбера..Ликия много ми хареса ,но е много далеч и много сложно придвижване.Паломите са много хубави
Веноса и той е далеч мисля,а няма и пързалки.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 20:01 от mimozata

# 140
Ликията е по-далеч, да. Можете и да помислете да отидете до Анталия с кола  Wink

# 141
Deniya, лично мнение, но щом сте с тийнове, ориентирайте се към хотели с (повече) анимационна програма или най-добре клубен хотел. Има такива които предлагат тийн клуб - нещо като мини клуб но за тийнове  Wink
Благодаря за съвета, продължавам да следя темата.

# 142
Татяна, много ми хареса Ликията. Кой я предлага, на кой сайт мога да погледна?

# 143
Ликията е по-далеч, да. Можете и да помислете да отидете до Анталия с кола  Wink
Rolling Eyes ауу голямо каране ще падне особено връщането ще забравим ,че сме почивали  Grinning
Гледам,че е близо да Даламан ама от тук няма полети до това летище..
аз много се навивам на Онирията ако е с кола заради това,че и големите са деца там или Паломите ..

# 144
Два дни не съм влизала е темата а колко сте изписали.
Аз бях заета с багажа да се прибираме за Амстердам,и вчера ни отмениха полета #2gunfire
Та до неделя ще сме си в Бг.
Видях,че Таня е предложила някой хотели.Отивам да ги разгледам и да видя дали децата до 14 са безплатно.
Нашия синковец на сеп.навършва 14 така,че ще търся такъв хотел.

# 145
Два дни не съм влизала е темата а колко сте изписали.
Аз бях заета с багажа да се прибираме за Амстердам,и вчера ни отмениха полета #2gunfire
Та до неделя ще сме си в Бг.
Видях,че Таня е предложила някой хотели.Отивам да ги разгледам и да видя дали децата до 14 са безплатно.
Нашия синковец на сеп.навършва 14 така,че ще търся такъв хотел.
еими не са,обаче в Онирия поне ги броят за деца и аз на там клоня.

# 146
Татяна, много ми хареса Ликията. Кой я предлага, на кой сайт мога да погледна?

www.weg.de там търся цените, някак си най-много свикнах с него, но където и да гледаш, дали холидейчек или оподо или експедия или....., цените са едни и същи  Wink

# 147
Таня, честит имен ден! Да си жива и здрава, да прославиш името си!

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 23:05 от Мaрги

# 148
Не знаех,но да си жива и здрава Татяна   bouquet  bouquet

# 149
Здравейте момичета,
ние тази година за първи път решихме да почиваме в Турция. Все още не сме се спряли на нищо конкретно чудим се между Мармарис и Кушадасъ. newsm78 Офертата, която ми попадна днес  е за Hotel ADAKULE 5*  а и цената е мнооого изгодна около 1300лв за двама7 дни all,но е със собствен транспорт. Какво ще ме посъветвате. Приемам всякакви съвети.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт