На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 098
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Аз не те съветвам много за Адакуле ,защото  е бивш затвор направен на хотел в единия корпус няма изобщо тераси,в др. вече има.Няма собствен плаж ,а само платформа бетонна без пясък..
Има доста доволни тук,но зависи с какви очаквания тръгваш,а предвид вашите обстоятелства  Grinning не бих избрала този хотел..
1300 лв не ми се струва голяма далавера за този хотел и собствен транспорт освен ако не отивате във висок сезон .

# 151
Марги, мимоза, мерси много  Hug

Малинка, и аз не бих отишла в Адакуле, има други хотели в тази ценова класа които са по-хубави. Ако резервираш чрез немски туроператор, можеш за 656евро за двама (собствен транспорт) да идеш в Dogan Beach в Йоздере, на пясъчен плаж, малък хотел с 50 стаи само - в пъти по-романтичен от един бивш затвор  Wink

# 152
Благодаря, отпада този хотел. Продължавам да търся,а също и да се допитвам до вас   bouquet
Страхотни сте и темата е много полезна Hug

# 153
Maцки, получих тази оферта на мейла І ако на някой му харесва - да се възползва:
We have a promotion for Surmeli Ephesus and we’d like to offer:
4-11 June 7 nights 1 double room 2 adults + 1 child (5) All Inclusive – 504EUROPrice above is valid until 15th January. If you’d like to book please let us know soon.
http://www.kusadasihotels.com

# 154
  • на кой му пука, майна
Извинете ме за лаишкия въпрос, но искам да попитам как се прави резервация с чужда тур агенция ?
По скоро въпроса ми е към Tatjana  Hug
Насочили сме се към Аква Фентъзи в Кушадасъ. Миналото лято бяхме там и много ни хареса най-вече заради многото басейни и аквапарка. Иска ми се да резервирам чрез немска агенция, но не знам към коя да се насоча и как става плащането, самата резервация и т.н, ако може да ми се обясни  подробно  Blush

# 155
  • София
Здравейте момичета,
ние тази година за първи път решихме да почиваме в Турция. Все още не сме се спряли на нищо конкретно чудим се между Мармарис и Кушадасъ. newsm78 Офертата, която ми попадна днес  е за Hotel ADAKULE 5*  а и цената е мнооого изгодна около 1300лв за двама7 дни all,но е със собствен транспорт. Какво ще ме посъветвате. Приемам всякакви съвети.
Благодаря предварително!
Ние 2009г. бяхме в HOTEL EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB HV-1 - KUSADASI останахме много доволни.

# 156
това ми пратиха като промоция, но ние твърдо си оставаме за аква фентази

We have a promotion for Surmeli Ephesus and we’d like to offer:

27 June – 3 July 6 nights 1 family room 2 adults + 2 children (8,4) All Inclusive – 616EURO

Price above is valid until 15th January. If you’d like to book please let us know soon.

Best Regards

Gizem Gencer

http://www.kusadasihotels.com

# 157
Аз също не бих избрала Адакуле.
За сумата 1300лв,може да се почива в хотел от доста по висока класа.
Разбира се зависи и от сезона.
Аз продължавам да търся хотел ,където децата да са беплатно до 14-15 год.
Ако някой открие нещо да пише  Peace

Мимоза,знам,че и вие търсите такъв хотел.Хотела в Бодрум в ,който бяхме децата са до 14 год.

# 158
  • СОФИЯ
Извинете ме за лаишкия въпрос, но искам да попитам как се прави резервация с чужда тур агенция ?
По скоро въпроса ми е към Tatjana  Hug
Насочили сме се към Аква Фентъзи в Кушадасъ. Миналото лято бяхме там и много ни хареса най-вече заради многото басейни и аквапарка. Иска ми се да резервирам чрез немска агенция, но не знам към коя да се насоча и как става плащането, самата резервация и т.н, ако може да ми се обясни  подробно  Blush

И аз имам сьщият вьпрос

# 159
Аз също не бих избрала Адакуле.
За сумата 1300лв,може да се почива в хотел от доста по висока класа.
Разбира се зависи и от сезона.
Аз продължавам да търся хотел ,където децата да са беплатно до 14-15 год.
Ако някой открие нещо да пише  Peace

Мимоза,знам,че и вие търсите такъв хотел.Хотела в Бодрум в ,който бяхме децата са до 14 год.

А може ли за тези пари да се намери почивка, включваща и пътуване с автобус./тази цена ми беше дадена за пътуване със собстнен транспорт/?

# 160
може

еими ,когато имаш време би ли пратила линк. Peace Сина ни ще е на навършени 14 ,когато пътуваме.

# 161
Дони Бони и марианна2004, нямам отговор на този въпрос по простата причина, че всеки туроператор има различни начини за плащане - всички приемат банкови преводи, но не всички - кредитни карти, и понякога и не всички видове карти  Crazy  Някои туроператори искат и такса ако се плати с кредитна карта. Наистина всичко е строго индивидуално и лошото е че чак при резервацията се разбира как се плаща....

# 162
Malinka84 може за тези пари.Но зависи от сезона.Какви са ви изискванията за хотела?
Ако ги споделиш,мисля,че много момичета ще ти помогнат в избора.
Мимоза,мисля,че имаше хотели където до 15 год. се водят деца.Но още не съм почнала да търся хотел.Като имам отговор ще ти пиша.
Хотела е http://www.lablanchehotel.com/

# 163
Първо за сезона от 18.7 до 23.7, хотела да е подходящ за младоженци Crazy
Приемам всякви идеи, времето е кратко, но се надявам да се намери подходяща оферта.

# 164
Малинка, за 5 дена ли само? Не знам дали има автобусни програми за 5 дена, но ако тръгвате на 18ти и трябва да сте се върнали на 23ти, то не си струва, с дългия път ще имате много малко време там  Thinking  Не знам има ли автобусни програми за 5 дена.

Общи условия

Активация на акаунт