На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 044
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • София
mimozata благодаря ти.  Hug Това, че има и бебешка кухня е супер. Моят миналата година отказа да яде почти всико от ол-инклузива, с изключение на една супа, та се бях видяла в чудо.

# 256
Здравейте,
какъв е коментара ви за ADAKULE 5* Кушадасъ,има един коментар на първа страница , но не се отваря.Ще съм благодарна на всякаква информация
Предварително благодаря  bouquet

# 257
Mirta, наше приятелско семейство бяха миналата година в Адакуле. Останаха доста разочаровани (предната година бяха с нас в Аква Фентъзи). Стаите в Адакуле са без тераси, хотелът е пълен с асансьори и придвижването от точка А до точка Б било направо изморително. Храната е била на средно ниво, анимацията- изключително слаба.

# 258
Здравейте,
какъв е коментара ви за ADAKULE 5* Кушадасъ,има един коментар на първа страница , но не се отваря.Ще съм благодарна на всякаква информация
Предварително благодаря  bouquet
Защо не четете темите.Вече н-брой пъти ще пиша,че това е бивш затвор направен на хотел.Няма тераси ,няма плаж,една платформа на брега,озеленяването нищо особено,хранат нищо особено и пр.И не знам защо се предлага в Бг за 5зв като другаде е 4 зв.

# 259
Здравейте, ние сме 4 човека +2 деца на 4 години, никога не сме ходили в Турция на почивка. Бяхме се спря ли на LE CHATEAU DE PRESTIGE RESORT SPA&TALASSO 5* после прочетох лоши отзиви и се отказахме.Сега чета за Agua Fantasy  и Ephesia Holiday -  през месец май топло ли е в Кушадасъ . Лимита който имаме на семейство (2+1) е около 1300лв. Въобще може ли да ме насочите към хотел  през май месец подходящ за децата и да е организирано с автобус и смятате ли, че ще бъде достатъчно топло. Благодаря  bouquet

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 23:09 от sysonka

# 260
Благодаря за отговорите в момента има много изгодна оферта 5 нощувки за 260лв.,но за тези пари може да се понесе че няма тераси newsm78

# 261
май месец аз бих отишла надолу в Анталия,Кушадасъ е нагоре и ще е по-хладничко.
Ако ще ходите май месец поне да не първата половина и вижте хотела има ли отопляем басейн освен вътрешния,защото повечето нямат и не става за децата..

# 262
Пиша си с една съфорумка,която ходят края на април.
каза,че мин.год.било 33 гр.Родители те ми почиват винаги първата седмица на юни,и до сега винаги е било топло.
За Ефесията бих ви го препоръчала.Ние бяхме 2008 .Мин.год. доста момичета бяха там и всички са доволни.
А и цените за края на май ви устройват.
С още 100-150 лв на горе ,може да се класирате и за Аква Фентази.

# 263
здравейте, записвам се да ви следя.....
наистина доста примамлива оферта за хотел Adakule  260лв/5 нощувки ?!?
какви са ви впечатленията, не намерих много инфо...мерси

# 264
здравейте, записвам се да ви следя.....
наистина доста примамлива оферта за хотел Adakule  260лв/5 нощувки ?!?
какви са ви впечатленията, не намерих много инфо...мерси

На тази страница, само няколко отговора над твоя, е писано точно за това.  Rolling Eyes

# 265
  • тук-там
Излезнаха цените на Емералд. Съвсем запецнах вече... Ботаника ми излиза на цената на Аква фентъзи. Верно, че до Анталия е повечко път с автобус, но през Истанбул надоло било само магистрали и времето било същото колкото до Мармарис примерно. Ако някой е пътувал така да си каже! Hug

# 266
  • EU
Излезнаха цените на Емералд. Съвсем запецнах вече... Ботаника ми излиза на цената на Аква фентъзи. Верно, че до Анталия е повечко път с автобус, но през Истанбул надоло било само магистрали и времето било същото колкото до Мармарис примерно. Ако някой е пътувал така да си каже! Hug
Не вярвам времето за път да е същото. Ние пътувахме до Бодрум около 15 часа, а до Анталия, през Истанбул е поне с 200 км повече newsm78

# 267
  • тук-там
Не вярвам времето за път да е същото. Ние пътувахме до Бодрум около 15 часа, а до Анталия, през Истанбул е поне с 200 км повече newsm78

Да но са само магистрали, поне така казаха.

# 268
Ами,че то и до Истанбул е само магистрала.
Ако почти целия път е само магистрали,нормално е да се взима за същото време.
Ние също ще пътуваме с колата,но още не сме решили за къде  newsm78

# 269
За Дидим - препоръчвам Didim Beach Resort, въпреки че впечатленията ми са от преди няколко години - хотелът е доста лъскав. Миналото лято бяхме в Palm Wimgs - по-скромен като база, въпреки че всичко все пак е отлично. Недостатък, нещо което страшно ме дразнеше, защото "аджаба", нали затова бием толкова път, за да е всичко на шест - не чистеха плажа. Вечер кошчетата преливаха, бяха пораснали на височина с 1м. Не чистеха пясъка. Това не ни се е случвало в друг хотел.

Summer beauty - много благодаря за отговора ти!!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт