На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 001
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
 Mr. Green така значи, успокоихте ме Laughing
Аз също мразя пътувания с автобус и да си призная честно не съм пътувала дълъг преход в последните десетина години.
Но-о няма начин, не съм чак такава лигла, ще се стегна.
благодаря за отговорите.  bouquet

# 646
  • В.Търново
Mr. Green така значи, успокоихте ме Laughing
Аз също мразя пътувания с автобус и да си призная честно не съм пътувала дълъг преход в последните десетина години.
Но-о няма начин, не съм чак такава лигла, ще се стегна.
благодаря за отговорите.  bouquet
А автобусите не правят ли някаква почивка на няколко часа поне?И ако правят такава за колко време спират?А тези,на които им става лошо как се справят,особенно на завоите? Rolling Eyes

# 647
  • София
С автобуса не ти става така лошо както с кола.
Аз когато ходихме с автобус до К-ъ бях бременна в началните месеци и ми ставаше лошо от време на време, но се  е налагао да спирам автобуса. Поне при нас никой не спря автобуса по спешност. А и не съм сигурна, че винаги имат как да спрат. Но на мен пътуването ми беше интересно. Все пак е друга страна, култура. А и на ферибота ми беше интересно, после през Измир.

# 648
  • Стара Загора
Момичета предложете хубави хотели в Кушадасъ, че тази година мислим за първи път да посетим Турция  Praynig

# 649
  • София
Преди години, когато за пръв път ходих до Турция, беше в Кушадасъ. Отседнахме в хотел Surmeli. Хотелът не беше лош, малко стаите бяха поовехтели, но приличен плаж и храна, в непосредствена близост до хотел Aqua Fantasy, който има аквапарк. На 7 км от центъра на града и на около 5 км от Ефес. Дано се включи някой и с по-пресни впечатления и предложения.

# 650
Момичета предложете хубави хотели в Кушадасъ, че тази година мислим за първи път да посетим Турция  Praynig
Аз съм почивала няколко пъти в Кушадасъ- в "Батихан" , "Гранд Ефе" и "Пайн бей Холидей Резорт" - все хубави , но съвсем различен тип хотели.Иначе обслужването , храната и анимацията и в трите бяха прекрасни. Обаче плажът беше най-хубав в Батихан, забавленията най-много в Пайн бей /имаше собствен аквапарк/ , а ако търсиш спокойствие и тишина -в Гранд ефе .Пиши какви предпочитания имаш и мога да дам подробности и за трите хотела , ако искаш.
Тази година сме се насочили пак към Кушадасъ, понеже бюджета не стига за самолет , а с кола до Анталия ми се струва много.... Та сме се спрели на Ephesia Holiday Beach Club.Четох само хубави отзиви и не вярвам да се разочаровам:)

# 651
Аз съм почивала няколко пъти в Кушадасъ- в "Батихан" , "Гранд Ефе" и "Пайн бей Холидей Резорт" - все хубави , но съвсем различен тип хотели.Иначе обслужването , храната и анимацията и в трите бяха прекрасни. Обаче плажът беше най-хубав в Батихан, забавленията най-много в Пайн бей /имаше собствен аквапарк/ , а ако търсиш спокойствие и тишина -в Гранд ефе .Пиши какви предпочитания имаш и мога да дам подробности и за трите хотела , ако искаш.
Тази година сме се насочили пак към Кушадасъ, понеже бюджета не стига за самолет , а с кола до Анталия ми се струва много.... Та сме се спрели на Ephesia Holiday Beach Club.Четох само хубави отзиви и не вярвам да се разочаровам:)

Още един глас за Ефесия.Бяхме през 2008 год.

# 652
Здравейте,

следя ви от известно време и имам въпроси относно 6-дневните почивки в Анталия със самолет:

- за всички хотели ли излизат предложения или за по-малка част, отколкото при 7-дневните
- и при тях ли има ранно записване или не, директно на пълната цена
- горе-долу с колко пада цената, като процент

Благодаря предварително.

# 653
  • Стара Загора
Благодаря за отговорите Hug
Eni27 ние сме с дете на 8г. и търсим добри стаи, добра храна и спокойствие.

# 654
Момичета, направих си резервация за Кушадасъ , но с автобус.
Малко ме притеснява този преход.Добри ли са автобусите и трудно ли се издържа?
selikon ,за кой хотел в Кушадасъ резервира,ако не е тайна?
И ние там сме решили да ходим ,но още не сме избрали хотел.Колебаем се между Канде Онура, Ефесия,Егерия.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 16:49 от monii

# 655
Публикувам като отделно съобщение питането на една съфорумка, която не може да пише във форума  и ми е пратила ЛС -

Здравейте!
Позволявам си да Ви пиша на лични, но съм от тези, които нямат право на пишат все още в този форум.
Имам намерение да почивам в Кушадасъ, като съм се насочила към хотел Омер холидей и към Ефесия бийч. В опитите ми да събера информация за тях, се сблъскам и с някои въпроси. Ще съм Ви много благодарна, ако ги зададете вместо мен във форума.
1. Какво е мнението за фирмите "Емералд", "Ориент 99" и "Дорис"? Какви са отзивите на хора, пътували с тях, през 2010 г.?
2. Хотел Ефесия бийч кога ще отвори врати за този сезон?
Предварително Ви благодаря!

Доста закъсняло влизам в темата и отговарям, но пък по-добре късно, отколкото никога. Wink
Миналата година ходихме в Ефесия Холидей Бийч с Ориент 99. Всичко беше чудесно. Ако не се появи нещо по-интересно, което да ни устройва, има голяма вероятност тази година да повторим. Кога отваря не мога да кажа, но има излезли оферти.

# 656

selikon ,за кой хотел в Кушадасъ резервира,ако не е тайна?
[/quote]

Не е тайна, хотелът на милинка Winkhttp://www.surmelihotels.com/eng/SurmeliEfes/default.asp Горещо ми го препоръчаха почивали там миналата година.
Моя позната почива три поредни години в Гранд ефе и също е много доволна.

# 657
Звезден прах , мисля, че мога да ти отговоря на всички въпроси.
- за всички хотели ли излизат предложения или за по-малка част, отколкото при 7-дневните - Някои хотели имат изискване минималните нощувки да са 7, но те са най-много един-два. За останалите хотели има оферти както за 7, така и за 6 нощувки.
- и при тях ли има ранно записване или не, директно на пълната цена - И за тях има ранно записване, до сега винаги съвпадаше с ранното записване на 7-дневните пакети, но тази година нещата са малко по-различни, за това не съм сигурна за срока.
- горе-долу с колко пада цената, като процент - разликата в цената е точно  стойността на една нощувка в съответния хотел. Може да има малка разлика в летищните такси, като обикновено за нощния полет са по-ниски.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 19:11 от Мaрги

# 658
  • Paradise
Здравейте,

следя ви от известно време и имам въпроси относно 6-дневните почивки в Анталия със самолет:

- за всички хотели ли излизат предложения или за по-малка част, отколкото при 7-дневните
- и при тях ли има ранно записване или не, директно на пълната цена
- горе-долу с колко пада цената, като процент

Благодаря предварително.

да, за всички хотели има 6-дневни пакети
до сега най-напред са излизали 6-дневните оферти, а след това 7 и 14-дневните.
като процент не мога да ти кажа каква е разликата, защото не съм си правила труда да изчислявам.
на ранни записвания винаги се плаща пълната стойност на пакета, няма разсрочено плащане.

# 659
Моля ако някой е почивал в хотелите:LA BLANCHE HOTEL,CRYSTAL GREEN BAY и ARMONIA CLUB в Бодрум нека пише за впечатления PraynigИ още нещо отзиви за тур.агенция Дива холидейз

Ние бяхме мин година в ла Бланше.Има коментар на първа станица за него.
ако те интересува нещо конкретно ,питай  Hug
Снимки имам качени в общия албум  Peace
Аз имам конкретни - само най-отлични - впечатления от туристическата агенция Дива Холидейз - много съм доволна! в момента си организирам почивката чрез тях!

Общи условия

Активация на акаунт