Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 907
  • 715
  •   1
Отговори
# 90
Ако вкарат и сестрата на Боряна, съвсем ще го осапунят този филм.  ooooh!
То вече всеки втори сериал, дето го дават по телевизията е как 2 сестри се карат за един мъж.  Sick
Поне брат да имаше Боряна, който да преследва Камен. Пък то сестра.  Tired
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тва с брата ми хареса!!! Joy Joy Joy Joy Каменчо какъвто е нежен.  Joy Joy

# 91
Супер теми сте направили, хора! ЕВАЛА!  Grinning Heart Eyes

# 92
Аз мисля ,че за майка за Сияна ще изберат Койна Русева. Вижте, че малко си приличат

Наистина си приличат. Ако извади този глас на екрана,
а не само по телефона, ще се  спукам да от смях!!!!
  Joy Joy Joy

# 93
Ако вкарат и сестрата на Боряна, съвсем ще го осапунят този филм.  ooooh!
То вече всеки втори сериал, дето го дават по телевизията е как 2 сестри се карат за един мъж.  Sick
Поне брат да имаше Боряна, който да преследва Камен. Пък то сестра.  Tired
Тва с брата ми хареса!!! Joy Joy Joy Joy Каменчо какъвто е нежен.  Joy Joy

Та така де. Да вземат да ни изненадат с нещо. След факта, че Димитър е жив и начина по който измъкна Феникс под носа на Николай, с друго мен поне не са ме изненадвали.  Mr. Green

# 94
Ако вкарат и сестрата на Боряна, съвсем ще го осапунят този филм.  ooooh!
То вече всеки втори сериал, дето го дават по телевизията е как 2 сестри се карат за един мъж.  Sick
Поне брат да имаше Боряна, който да преследва Камен. Пък то сестра.  Tired
Тва с брата ми хареса!!! Joy Joy Joy Joy Каменчо какъвто е нежен.  Joy Joy

Mr. Green Laughing Mr. Green 

# 95
  • София
Стъклен Дом явно четат форума. Laughing Апелът ни за страничка с лафовете на Ставреви e бил чут. Заповядайте.   bouquet

http://www.facebook.com/pages/Team-Stavrevi-Stklen-dom/156674834356185

# 96
  • София
A, и още нещо. За русото момиче някой предположи, че е щерката на Веселин Маринов. На трейлъра не се вижда добре, но съм почти сигурна, че не е тя. С Йоана Маринова сме от едно даскало и я знам много добре, мисля, че щях да я позная. Thinking

# 97
  • КиТ
Ако вкарат и сестрата на Боряна, съвсем ще го осапунят този филм.  ooooh!
То вече всеки втори сериал, дето го дават по телевизията е как 2 сестри се карат за един мъж.  Sick
Поне брат да имаше Боряна, който да преследва Камен. Пък то сестра.  Tired
Тва с брата ми хареса!!! Joy Joy Joy Joy Каменчо какъвто е нежен.  Joy Joy

Mr. Green Laughing Mr. Green  

Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green
Обаче Чеб,то в такъв случай пък двамата ще се борят за Борянка и пак става съпунисано,то ако не са 2 сестри ще са двама братя,обаче тоя брат от де ще излезе,трябва да някъв за който Димитърчо не знае и пъкне от някъде #Silly Joy Joy Joy Joy

То и във ФБ имаше такова предложение,тъй че не е сигроно че от тук идеята,но сто на сто ни четат Wink Peace

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 21:03 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 98
  • София
Плами, добавих те във ФБ, I hope you don't mind. Wink

# 99
  • София
e, как сестрата на Боряна ще е от миналото на Камен, като той е от 17 години в Америка  newsm78

# 100
  • КиТ
Плами, добавих те във ФБ, I hope you don't mind. Wink

Да бе видях,как ме откри само  Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy,нямам нищо против естествено  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug даже ще те питамв един въпрос,там Flutter Mr. Green Joy Joy Joy Joy,че ми е много любопитно Thinking

# 101
  • София
Не беше трудно. Laughing Плами, пеперудки в профила, току-що джойннала тийм Ставреви, приятелка на Слаши и Ира. Laughing  Hug  Hug Hug

# 102
  • КиТ
Хииххих,ами аз не се крия,който има желание ме адва има такива и дето се дърпат,ама ся на последък нещо бързо са навиват Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy,надобряла съм  Sunglasses bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

# 103
A, и още нещо. За русото момиче някой предположи, че е щерката на Веселин Маринов. На трейлъра не се вижда добре, но съм почти сигурна, че не е тя. С Йоана Маринова сме от едно даскало и я знам много добре, мисля, че щях да я позная. Thinking
Може и да не е тя.Щом тя е от твоето дакл значи си я виждала доста пъти и би я познала ама отде да ги знаеш тез сценаристи може и да е тя ,един Господ знае!

# 104
Аз мисля ,че за майка за Сияна ще изберат Койна Русева. Вижте, че малко си приличат

Наистина си приличат. Ако извади този глас на екрана,
а не само по телефона, ще се  спукам да от смях!!!!
  Joy Joy Joy
И аз това си помислих ,ама може да каже че е била ,,болна'' или нещо такова.....

Общи условия

Активация на акаунт