Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 831
  • 715
  •   1
Отговори
# 600
  • Луната ни пази
Да, явно е убил някого и в замяна са му помогнали да замине Rolling Eyes

Сиана не е нормална, дано Дани си намери друга Rolling Eyes
Жалко че нямаше промо за следващия епизод Sad
Според мен е убил някой, на когото са му отпуснали виза  (а може само да го е ранил) и е избягал с неговото име и виза и поне в началото се е легитимирал така, а после със сбствените си!
Камен откъде я изкара тази текезесарска тениска в цвят прегоряло от слънцето зелено. Направо ужас.  ooooh!
Явно е новата мода по моловете! За мен серията беше супер интересна!

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 22:57 от [X]megelinka

# 601
  • КиТ
Аз не разбрах накрая кво казаха за Камен Thinking newsm78 ooooh! Rolling Eyes Що пък убийство утре пак ще го гледам значи Blush Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Това с пръстена наистина беше много странно,тя сънуваше ли кво рови в тая ваза почна да полудява верно нещо!

И това за Чарли ми писна да го ровим все ooooh! NaughtyЗащо пък държите толкова Алекс да му е дъщеря Tired Stop дайте така да си съдят нещата Wink Peace

# 602
Вазата на Сияна май я нямаше в хола или аз не съм я видяла. а това за Чарли и Алекс може бащата на Алекс да е направил нещо по-лошо да нес тава дума за бащинство...

# 603
Вазата я нямаше наистина, и аз бая се позачудих......  newsm78 newsm78 newsm78
Номера на Чарли с отровената храна обаче беше много гаден.....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 604
Струва ми се, че това е доста деликатно, като се има предвид, че невинен е лежал 15г. в затвор - сред хубави хора и е станал човек!

# 605
Много ме е яд, точно по-средата на филма комшийката да ми дойде на гости. Не разбрах много неща... От вашите писания разбирам, че или дали Алекс е осиновена. Непременно трябва да гледам повторението. Играта на Камен и Боряна изобщо не ми харесва, чак започва да ме дразни. Без мимики без движения, сякаш застанали мирно и рецитират. Какво да кажа за Ставрев, неговата игра най-ми харесва - много движение, хумор и естественост. Асен Блатечки е страхотен... #Crazy Ако продължава в този дух, сценарият на сериала ще надмине и няколко мексикански или турски сериала наведнъж.

# 606
  • КиТ
Да бе верно вазата я нямаше newsm78 Rolling Eyes

# 607
  • Враца
Аз също приемам серията за супер интересна,
а Чарли за супер секси ..  Heart Eyes Crazy

И никак не ми се връзва , той да е баща на Алекс, друго нещо има, ама не се сещам какво  newsm78

# 608
  • not found
Вазата и аз не я видях , но аз къде гледах , къде - не ...  Whistling:naught
И на мен теорията , че Чарли е баща на Алекс не ми се нрави ... става доста сапунено   Naughty а Чарли не е заминал , така ли ?
Сияна толкова да я харесвам ... щом ме издразни в епизода значи става много кофти  ролята й Rolling Eyes                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

# 609
  • Велико Търново
Е, че то тайната може да е свързана с тъмното минало на Христо. Аз така го разбрах. Чарли не може да не знае за това ако има такова нещо, не подозира единствено, че Христо го е натопил. Не би ми хрумнало автоматично, че тайната е непременно че е баща на Алекс. Възможно е и това да е, разбира се, но ми се вижда голям скок на логиката. Чак се замислих дали не съм проспала някой момент, та всички са така категорични. Rolling Eyes
Абсолютно на същото мнение съм!
Не мога да намеря логика в това, че, видите ли - щом има да й казва още нещо, но изведнъж го премълчава, то е че й е баща. Не виждам причина да са го направили чак толкова сапунено.
Много по-правдоподобно е да става въпрос за това, от което Христо се страхува най-много - да не се разкрие истината около влизането на Чарли в затвора. Видно е, че баткото е пряко свързан и най-вероятно страховете му са основателни...

PS/ Незнайно по каква причина (т.е. - аз не мога да си я обясня) се получи така, че вместо отговор към текущата тема, пуснах идентично мнение като начало на нова тема.
Горещо се извинявам за което и дано някой от администраторско-модераторския екип да поправи неволната ми грешка, тъй като нямам право да изтрия мнението си, респ. - новопуснатата тема.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 23:47 от DamaPika

# 610
  • ...край Дунава
От 20.00ч. насам, не спирам да си бърша лигите по тоя Блатечки Heart Eyes, с този човек отивам накрай-света Tired, стига да ме покани де hahaha hahaha hahaha
п.п. а преди години бях маса до маса с него в едно заведение и ми беше супер противен.......държеше се някак надуто Whistling

# 611
Така ти се е сторило. Не е надут и никога не е бил, държи се супер с феновете си. Снима се с всеки, дава автографи и усмивки хиляди. А най-големите си фенове, който му следим театралната кариера отблизо и не пропускаме събитие с него участие, познава всичките и си говори с всички. Уникален пич! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 612
Аз пък само хубави неща съм чувала за Асен. Някои приятелки са се снимали с него и всичките са много доволни от милото му държание. Ама си е страшен мъж и това е. Бях се залепила за телевизора. А миналия сезон бях ТиМ Вергов сега май към ТиМ Асен ще мина.
Обаче много е остарял ,ама то какво се очаква с вечната цигара в уста.

# 613
# 614
  • КиТ
PS/ Незнайно по каква причина (т.е. - аз не мога да си я обясня) се получи така, че вместо отговор към текущата тема, пуснах идентично мнение като начало на нова тема.
Горещо се извинявам за което и дано някой от администраторско-модераторския екип да поправи неволната ми грешка, тъй като нямам право да изтрия мнението си, респ. - новопуснатата тема.

Да тъкмо видях и реших,че сте изписали вече тая тема и ти си пуснала новата,а то нещо се сбъркало Crazy
Мисля,че можеш да я изтриеш темата поогледай я хубаво би трябвало да излиза Thinking Ако не ние след молко ще сме готови с тая ти я редактирай и пусни нова тема Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт