Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 847
  • 715
  •   1
Отговори
# 690
  • в сърцето на един мъж...
Е, те можеха да я изкарат от тая роля - много тъпо постъпи снощи, вместо да каже на Димитър - помислих, че Камен я е изпратил тая покана и му я върнах, тя вика - Той ме преследва Sick А според мен Димитър нарочно го направи това с поканата, да я види колко й е акъла. Не знам, аз Сияна и Чарли не ги виждам заедно, ама и ролята на Сияна стана странна. А така без Николай ми е доста по-скучно Confused

# 691
  • София
Аз пък все повече искам някой като Чарли за Сиана, на нея в момента и трябва мъж, а не лигльо като Дани. Stop

# 692
Боряна явно сомнамбулства,  сцената според мен искаше да покаже ,че тя обича Камен и когато над нея властва подсъзнанието /съня/  проявява любовта си.
Ченгето караше Димитър да направи някаква изненада на Боряна и Димитър каза"Направих нещо дребно дано и хареса"  едва ли е нарочно това с поканата.
Със всички тъпотии около Мола тя цели да отблъсне Камен максимално .
Алекс ми харесва много как играе .

# 693
А според мен Димитър нарочно го направи това с поканата, да я види колко й е акъла.

И аз мисля така.  Peace

# 694
Боряна явно сомнамбулства,  сцената според мен искаше да покаже ,че тя обича Камен и когато над нея властва подсъзнанието /съня/  проявява любовта си.

Със всички тъпотии около Мола тя цели да отблъсне Камен максимално .

Може и да сомнамбулства, например това с името на Камен написано в червено може и тя да го е направила и после да не си спомня newsm78
А за Камен е крайно време да се опомни спрямо Боряна и да й обърне гръб  Twisted Evil И без това сега ще си има други проблеми  Thinking

# 695
Мацки, чак сега стигнах до БТВ репортерите и стигнах до следния извод - Александра отива да живее при Сияна. Гледах го много обстойно, но само тева изкопчих! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 696
И аз цяла вечер точих лиги по Асен, ужасно е чаровен.  Heart Eyes Blush

densi, препоръчай ми някоя постановка / или няколко с него моля.   Hug

Гледайте го в театъра, киното отнема от чара на Асен и го състарява. Театралната сцена го издига на невероятни висоти, особено като го наблюдаваш от първия ред. Много е талантлив този човек, но аз съм пристрастна. Heart Eyes Мимиката, напрежението, говора, директното, дори често безцеремонно влизане в ролята, цигарата, защото той пуши дори на сцената често, раздаването за публиката го правят най-голямата българска, мъжка, театрална, а и кино звезда, за мен в момента.

# 697
  • Варна.....
Това не знам защо го вмъкват. Не, че Камен трябва да е с крилца, ама не може пък всички в сериала да са свързани по някакъв  начин с убийство или друго престъпление.

# 698
  • София
мен пък Блатечки не ме кефи, един поостарял с коремче - няма работа със свежо девойче като Сиана

# 699
Разликата в годините между Чарли и Сиана е голяма. По принцип той може да й бъде баща на Сиана. Тя е малко по-голяма от Алекс.  Whistling

# 700
  • София
да на 19 е, направо би било педофилско, ако Чарли е с нея. Бармана повече й отива, макар, че ролята му е епизодична.

# 701
И аз цяла вечер точих лиги по Асен, ужасно е чаровен.  Heart Eyes Blush

densi, препоръчай ми някоя постановка / или няколко с него моля.   Hug

Гледайте го в театъра, киното отнема от чара на Асен и го състарява. Театралната сцена го издига на невероятни висоти, особено като го наблюдаваш от първия ред. Много е талантлив този човек, но аз съм пристрастна. Heart Eyes Мимиката, напрежението, говора, директното, дори често безцеремонно влизане в ролята, цигарата, защото той пуши дори на сцената често, раздаването за публиката го правят най-голямата българска, мъжка, театрална, а и кино звезда, за мен в момента.
"Секс, наркотици и рокендрол" в Модерен театър и Трамвай Желание. В първия спектакъл, който е моноспектакъл сменя няколко роли и играе страхотно.  

# 702
Я ме светнете на колко години е Алекс, че я срягат някои за дъщеря на Чарли. Блатечки не ми допада като визия, но много добре се справя с ролята си. А пък Елена (Яна Маринова) много ми харесва и като личност и като визия, но във филма не съм я видяла с искрена усмивка на лицето, освен с ехидна и изкуствена такава.

# 703
На 17 мисля.  Thinking

# 704
  • София
точно защото тя е на 17 и в книгата се казва, че Елена е родила дете на Христо, значи Алекс е родена 2 години преди да влезе чарли в затвора.

1. вариант - дал я е на 2 години и тя естествено не помни, но истинската й майка щеше
2. вариант- Елена да не знае - значи го е дал при раждането на Христо без истинската майка да знае, т.е. бебето на Елена къде е
3. вариант - Елена е майката, ама значи Христо вече веднъж й е простил изневяра, тогава що се ядоса толкова -> най малко вероятно

4.вариант - чарли не е баща на алекс

Общи условия

Активация на акаунт