Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 165
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Да си припомним:

"Принцът и просяка"

и

"Тузара и дърваря"

Открийте 7-те разлики  hahaha! Но тук има и прилики, така, че действайте  Joy
1.разлика в стайлинга.
2.разлика в класата
3.на първа снимка - премерване на силите, гледат се изпитателно.Отнася се за Харун. Толга не беше наясно с това кой е Харун!
На втората - изравнени сили, и двамата самоуверени, мъже, които знаят какво искат и как да го постигнат, готови за противоборство
Не виждам прилики освен съперни4ество за една и съща жена

# 316
4.нашият любимец изглежда много по-ядосан на първата снимка, на втората - не намирам, 4е е вбесен, по-скоро, като 4овек, принуден от обстоятелствата да търпи не4ие присъствие и компания

# 317
5.разлика в обстановката: 1. по-бедна, по-обикновена обстановка
                                             2.баровска обстановка

# 318

Каламисти, но затова пък на тази снимка Харун ми се струва доста ядосан, а Арас отстрани гледа сеир.

# 319
6, на нихат пове4е му върви костюм, отколкото на толга!
Ааааа, приликата: нашият 4овек е перфектен и на двете снимки!Най-впе4атляващ от тримата!Другите 2-ма са пейзаж!

# 320
  • Русе

Каламисти, но затова пък на тази снимка Харун ми се струва доста ядосан, а Арас отстрани гледа сеир.
По-скоро наблюдава с интерес и се пита колко е дълбока водата. newsm78

# 321

Говоря за другите 2 снимки! Тази снимка/по-горе/ е най-показателна. За нея по-късно! Тя е най-важната!

# 322

Да!Опипва по4вата, премерва си шансовете!

# 323
След като ще започне "студена война", значи Арас ще се престраши да нагази в дълбоката вода.

# 324
  • Русе
След като ще започне "студена война", значи Арас ще се престраши да нагази в дълбоката вода.
Готова съм да доливам вода,белки се удави! hahaha

# 325
  • Русе

Да!Опипва по4вата, премерва си шансовете!
Да бе?! Тя и Мелда така правеше,всичко да знае,цялата информация да е в ръцете й ,за да може да си играе с нея както й е удобно.Арас е същата порода! Не обичал бил лъжата! Хайде сега приказки! То бизнесмен,ако не завърти тавата както му е удобна,какъв бизнесмен е тогава?! И този ще манипулира , де Харун, де Еда...!  smile3516

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 17:33 от winona

# 326
7.не се гледат в о4ите! Кога 2-ма силни мъже не се гледат в о4ите! Когато ще има надцакване и не4естни средства в играта! А по принцип в живота не използват такива прийоми, но в слу4ая има съперни4ество за една жена! И то каква жена!

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 18:24 от kalamitsi

# 327
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
Наминавам само да ви кажа здрасти, че излизам след малко.
Ей, изчитане нямате -  smile3529 А и се оплаквате, че спаднал тонуса и интереса към форума - а, не влизайте два дни и после като мене пробвайте да настигнете компанията -   animal037, ама без да пропускате нито пост, нито клип, нито стих, нито снимка. Направо се трудоустроих няколко часа. Crossing Arms
Ама пък как ви се радвах, докато четох - браво на всички вас - Дани, Боби, Роси и Тарабас - за стиховете, Роси - супер идея за календара с обратното отброяване и на всички вас, които пускате и снимки и клипове и инфо. Супер сте!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Имаме си вече и дата и нови снимки  newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 Може и да е малко далеч, но поне има някакво раздвижване, защото почти ме беше обзело отчаяние.

# 328

Нещо не ми се вижда много ядосан тук! Не знам, може би по-едър план!

# 329
  • Русе
Ееее,Бобояна! Така не може-зяк и бяг! Че кога ще поспреш при нас,бе? smile3518

Общи условия

Активация на акаунт