Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 222
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Боб- благодаря ти!  bouquet Радвам се,че ти харесва! Hug

Мокси, много красиво оформление на "Съдба"! smile3501 smile3501 smile3501
Роси - е така календарът ти ми харесва още повече! smile3521

# 631
Ради ,Тарабас,Вени smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51

Доста аматьорско , но все пак го вижте  Peace
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Много се радвам за новата дата,но да ви попитам новината само на това,че Капалъчаршъ свършва ли е базирана?
http://www.dailymotion.com/video/xcb45h_halil-kurt-senden-bayka-dizi-tr-org_music

# 632
Момичета,много искам да кача една снимка на Еда и Харун,но незнам как да я смаля  Cry

# 633
Момичета,много искам да кача една снимка на Еда и Харун,но незнам как да я смаля  Cry

Изписваш това: [img height=600 width=600]

# 634
Слагаш адреса на изображението между

Пробвай с цифрата 400,обикновенно е добре,но тя може да се сменя в зависимост от това дали искаш да намалиш или увеличиш размера на снимката.

# 635
Аз харесвам Нихат Алтънкая. Гледала съм го и в "Мелодията на сърцето", и в "Листопад" (и горед-олу, когато приключи ролята му там -"Листоапд"- спрях да гледам и сериала). Мнението ми е, че е изключително привлекателен, секси мъж, а освен това играе много добре.
Добре shocoladche , харесвай го. На мен ми прилича почти на мутра с външния си вид - много обикновена физиономия. След Серхан Яваш трудно бих могла да харесам някого, а Нихат пък съвсем не - от всякъде пращи......   Може да е добър актьор, но можеха да подберат някой с по-добра визия.
[/quote] Да, Isis, харесвам го и се надявам това, че съм го казала  да не е проблем, тъй като тук вече идва мястото на лична гледна точка. Аз нямам намерение да налагам мнението си, тъй като - хора много и различни, идеали също! Това че харесвам Нихат Алтънкая не значи, че не харесвам Серхан Яваш. Според мен всеки от двамата има своите плюсове и минуси и като визия, и като игра! Извинявам се ако с това, че изразих мнение съм обидила някой!
Лека вечер Simple Smile
[/quote]
Ето, по4на се!
[/quote]
Аз лично си мисля,че всеки има право да изкаже личното си "аз".Шоколадче ...не се сърди,върни се и любимецът си защити.
[/quote]Така е, намирам го за привлекателен персонаж, но не съм от хората, които биха се присъединили към един или друг лагер, особено пък в подобен случай. Харесвам както Нихат, така и Серхан. Просто смятам, че и той има своите достойнства и реших да не пренебрегвам неговите качества, заради това, че искам любовта на Еда и Харун да победи. Това е. Simple Smile
[/quote]
Това,4е открито заявяваш позиции е просто прекрасно! Моите адмирации! При тая маса фенове на Харун,включая и такива като мен, за това нещо  се изисква дори смелост.Това,4е може да има лагери във форума е също прекрасно!Битки, кръстосване на шпаги, словесни дуели,удари под пояса! Чудно!Но всяка позиция на харесване или нехаресване, изобщо на някакво отношение, трябва да се защити!Просто форумът е такъв,мислещ и интелигентен!Ти си под впе4атление на други филми, в които си гледала този актьор.
Влизаш във филма с предварителна нагласа!В Незабравима Нихат ще бъде антипод на Толга!Вси4ко, което не беше Толга ще е Нихат!И като отрицателен герой може да продължи да ти допада!Но е слабо вероятно!Ако оба4е останеш на старата си позиция, дебатът с тебе ще бъде супер интересен!
[/quote]
Никъде не споменавам, че харесвам Арас, аз визирам артиста и модел Нихат Алтънкая - да, той ми харесва и като мъжко присъствие, и като игра! Не по-малко съпричастна съм към любовта на Еда и Харун. Просто смятам, че ако Харун си е тръгнал за 5 години, ей така - по свое осмотрение, без дори да съобщи на Еда за решението си и я е оставил сама с дете на ръце, заслужава да се "поизпоти" малко, даже не малко! Но тъй като незнаем как ще се стекът събитията, не смея да твърдя нищо конкретно - не познавам нито героя на Нихат, нито отношенията му с Еда. Може в един момент да се окаже, че там също се заражда една силна и истинска любов, въпреки че не вярвам режисьорите да целят това. Колкото и да се опитват да се доближат до реалноста, не вярвам  да сложат край на любовта между Еда и Харун, макар и връзка като тяхната, особено след 5-годишна раздяла, да е почти невъзможна. Това е. Оства само да чакаме и да видим с какво ще ни изненада екипът на "Незабравима" Simple Smile

# 636
цитат
"Много се радвам за новата дата,но да ви попитам новината само на това,че Капалъчаршъ свършва ли е базирана?"

И аз да попитам - този сериал "Капалъчаршъ" не започна ли скоро новия си сезон? И защо ще го свалят от екран? Не са ли направили сметката предварително?

# 637
  • Русе
Ей,момичета,споко бе?! Още филма не е почнал, вие "Нихат-Харун,Харун-Нихат"! Да сте забелязали в този сериал някой да играе зле? Защото аз не съм! И точно това е предизвикателството тук! Очаквам перфектната контра и интрига! Ще се наслаждавам на Мах!
Спомнете си фрагмента,как Еда гледа Харун, куфара...Той е принуден, но не е по нейно желание. Искам да разбера защо и кой е причината.

# 638
  • Русе

Как се е замислил,милият! Ако знае какво му готвят?! Ново преминаване през Ада!

# 639
  • Русе
Ради ,Тарабас,Вени smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51

Доста аматьорско , но все пак го вижте  Peace

Пепел от рози - искрено благодаря! smile3525
Ама много сладко колажче на Розовка,а? Хич не е аматьорско даже,много си е добро ! smile3521

# 640
  • Русе
цитат
"Много се радвам за новата дата,но да ви попитам новината само на това,че Капалъчаршъ свършва ли е базирана?"

И аз да попитам - този сериал "Капалъчаршъ" не започна ли скоро новия си сезон? И защо ще го свалят от екран? Не са ли направили сметката предварително?
Може толкова серии да са, може да го местят в друг час. Знам ли?! Има серии по-кратки,може да е такъв?! Но това е прайм-тайма,явно е имало борба за часа. Важното е ,че ще почне.

# 641

ПОЖЕЛАНИЕ

Една жена за вашата любов се моли:
Грабнете дните си и вашите неволи,
вкусете жадно от прелестите кратки,
радвайте се дълго на миговете сладки.

Човекът няма пристан, а времето преграда.
От всеки час вземете своята наслада.
Когато ви обливат силно любовни вълни,
обичайте се и забравете злощастните си дни!

Е, ще останат някакви следи, макар и слаби,
че времето ни дава, но и много граби.
Дано смили се и дари ви с вечни младини,
а вашата любов завинаги да съхрани.

# 642
Момичета и момчета... Много тихо и спокойно е тук.. Малко да разгорещим обстановката

# 643

ПОЖЕЛАНИЕ

Една жена за вашата любов се моли:
Грабнете дните си и вашите неволи,
вкусете жадно от прелестите кратки,
радвайте се дълго на миговете сладки.

Човекът няма пристан, а времето преграда.
От всеки час вземете своята наслада.
Когато ви обливат силно любовни вълни,
обичайте се и забравете злощастните си дни!

Е, ще останат някакви следи, макар и слаби,
че времето ни дава, но и много граби.
Дано смили се и дари ви с вечни младини,
а вашата любов завинаги да съхрани.

Тарабас, моите адмирации за теб! Невероятна си.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт