Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 26 175
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ееее, Мокси - просто красота!   bouquet

# 586

Доста аматьорско , но все пак го вижте  Peace

# 587
цитат

..."точно този да й къса сърцето на Йозлемчето? Ужас просто!"

Кой, Берксан да къса сърцето на Йозлем?! По-скоро нервите й къса и й губи времето да го придружава из баровете, за да си рекламира албума той. А всъщност си мисля, че тя май се е ангажирала с него и за нейния албум. Розовка беше пуснала едни снимки от едно студио, сега ще ги потърся, иначе момиче като нея няма какво да прави с него.

# 588
Но моля ви-не ме убивайте сега, че изказах различно мнение. Ако кажа, че не съм гласувала за Йозлем като най-добра актриса - да не ме изгоните от форума smile3532. Това е моето мнение и моето виждане-просто го споделих.

# 589
Роси, май ще трябва да си коригираш календара, но съм сигурна, че ще го направиш с удоволствие.   bouquet
Готово!!!

smile3525 smile3525 smile3525

# 590
Мокси, браво мила! Личи си, че си била почивка. Виж какви чудеса сътворяваш за миг.
За теб с много, много любов!

# 591

Чисто работни отношения, мила...

# 592
  • София
Но моля ви-не ме убивайте сега, че изказах различно мнение. Ако кажа, че не съм гласувала за Йозлем като най-добра актриса - да не ме изгоните от форума smile3532. Това е моето мнение и моето виждане-просто го споделих.
Весе, моля ти се! Какви ги говориш? Естествено е, че ще си кажеш мнението, а аз лично уважавам всяко мнение!  Hug Сега като се замислих обаче, ако кажеш че харесваш Берксан, може и лекооооооооо да ме разстроиш, но мисля, че и това ще преживея!  hahaha hahaha hahaha

# 593
Весе, моля ти се! Какви ги говориш? Естествено е, че ще си кажеш мнението, а аз лично уважавам всяко мнение!  Hug Сега като се замислих обаче, ако кажеш че харесваш Берксан, може и лекооооооооо да ме разстроиш, но мисля, че и това ще преживея!  hahaha hahaha hahaha

Ааааааа, Берксан - никогаЖ smile3532 smile3532 smile3532

# 594

Не е никак аматьорско, Розовке, много е въздействащо и възпламеняващо - както и тази любов!

# 595

Във физи4еския смисъл на думата и чисто естетски погледнато като изисканост,елегантност,стил,като хармония, като тандем по-добре стои двойката Серхан-Йозлем! Тази от Клетва като знойна и пищна красавица пове4е би подхождала на Нихат,при който мъжкарското и бруталното надделяват във визията!

# 596

Долу ръцете от Весела!  Laughing Laughing Laughing Нека си пиши, каквото си мисли! Laughing Laughing Laughing

# 597
  • София
цитат

..."точно този да й къса сърцето на Йозлемчето? Ужас просто!"

Кой, Берксан да къса сърцето на Йозлем?! По-скоро нервите й къса и й губи времето да го придружава из баровете, за да си рекламира албума той. А всъщност си мисля, че тя май се е ангажирала с него и за нейния албум. Розовка беше пуснала едни снимки от едно студио, сега ще ги потърся, иначе момиче като нея няма какво да прави с него.

Абе, това нашето девойче и то ли певица ще става?  newsm78 С това дрезгаво гласче на стар тютюнджия.... hahaha hahaha hahaha

# 598
цитат

"Във физи4еския смисъл на думата и чисто естетски погледнато като изисканост,елегантност,стил,като хармония, като тандем по-добре стои двойката Серхан-Йозлем! Тази от Клетва като знойна и пищна красавица пове4е би подхождала на Нихат,при който мъжкарското и бруталното надделяват във визията!"

Каламитси, ти ме повали с аналитиката си!   bouquet

# 599
Ради,Вени прекрасни стихове!Радвайте ме по-често с тях!
Тарабас,за теб ми се изчерпаха словата.Много красиво
Мокси,ти си като фея.Правиш чудеса със стиховете

Дами ,сигурно ли е,че филма започва на 13?Или както обикновено всяка новина е предпоследна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт