Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 159
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Дами, в този мрачен, потискащ неделен следобед връхлитам във форума с нещо горещо, нещо южно, нещо страстно...

http://www.youtube.com/watch?v=hbiNgtW_3kM

Уинонче, май ти беше любима...

# 301
да увеличиш и онази снимка, на която са Серхан, Йозлем и Нихат? Така де, да се вижда по-добре...

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 15:37 от Isis

# 302
# 303
  • Русе
Дами, в този мрачен, потискащ неделен следобед връхлитам във форума с нещо горещо, нещо южно, нещо страстно...

http://www.youtube.com/watch?v=hbiNgtW_3kM

Уинонче, май ти беше любима...
Ех,Лусими, размаза ме на филийка! bowuu мнооого!  love001

# 304
да увеличиш и онази снимка, на която са Серхан, Йозлем и Нихат? Така де, да се вижда по-добре...

Исис, съкровище, МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!

# 305
  • Русе
Ей,Карпатия! Само и само да оттърва боя, самолет си постнала! newsm62  Не се коси,скъпа, като съм дрънкала като празно дайре, трябва да си нося последствията! newsm53  Това със самолета наистина може да излезе кьор фишек?!

# 306
Хайде нещо весело от мен. Стъкмено за има няма 10 минути, но ако се усмихнете то съм се постигнала резултата:

Двубой

Всички знаем, че започва новия сезон
И новата борба за сърцето на Еда.
Преди Харун с Толга силите си мери
И накрая майстора си той намери.

А сега какво ни чака през новият сезон
затова си подгответе кърпички - цял вагон.
Ще гледаме нещо ново във захлас
Двубой между Харун и Арас.

Чудя се какво този път ще измислят
Тези сценаристи за да ни притиснат
Психиката вече ми се срина
И с перука ще се сдобия тази зима.

Еда постелите ту на единия
ту на другия ще дели,
но кой накрая ще успее да я задържи?

# 307
Ей,Карпатия! Само и само да оттърва боя, самолет си постнала! newsm62  Не се коси,скъпа, като съм дрънкала като празно дайре, трябва да си нося последствията! newsm53  Това със самолета наистина може да излезе кьор фишек?!

Вени от сайта на Унутулмаз в Фейсбука съм я взела. Так, че едва ли е кьор фишек.  Hug

# 308
  • Русе
Момичета,внимавайте с пикселите,моля!

Аз не гледам с лошо око на Нихат, искам първо да разбера как се развиват събитията. Искам да го видя как играе,колко е убедителен. Забелязвате ли,че тук няма напълно лоши герои?Всеки си има своята причина ,за да постъпва по един или друг начин и показва съвсем обясними действия.
А що касае предпочитанията ми - и Дженсел да бяха сложили на мястото на Нихат, пак щях да съм за С Е Р Х А Н!

# 309
Хайде нещо весело от мен. Стъкмено за има няма 10 минути, но ако се усмихнете то съм се постигнала резултата:

Двубой

smile3501 smile3501 smile3501   bouquet   newsm51 smile3525

# 310
Пепел от Рози, виждам, че си сменила онова гифче със сцената от 41 еп. Е, сега се надявам да успявам да си върша поне малко работата, ама да не вземеш да ме провокираш с нещо от 45 еп., че тогава вече си взимам отпуск, то разсейване голямо става, бе мила...

# 311
  • Русе

Двубой

А сега какво ни чака през новият сезон
затова си подгответе кърпички - цял вагон.
Ще гледаме нещо ново във захлас
Двубой между Харун и Арас.

Чудя се какво този път ще измислят
Тези сценаристи за да ни притиснат
Психиката вече ми се срина
И с перука ще се сдобия тази зима.

Еда постелите ту на единия
ту на другия ще дели,
но кой накрая ще успее да я задържи?

Аааа,такива да ги нямаме?! Naughty Не, не , не! Каква постеля, бе Роси?! Ти лудна ли, що ли? Постеля само със Серхан! smile3521 smile3521 smile3521
Браво за стихчето! smile3501 smile3501 smile3501  Чакам следващото!

# 312
  • Русе

Вени от сайта на Унутулмаз в Фейсбука съм я взела. Так, че едва ли е кьор фишек.  Hug
Хмммм...и какво съм гледала аз там? Не го видях. Thinking Значи, пристигането или заминаването на Харун...ммм...интересна работа!

# 313

Двубой

Аааа,такива да ги нямаме?! Naughty Не, не , не! Каква постеля, бе Роси?! Ти лудна ли, що ли? Постеля само със Серхан! smile3521 smile3521 smile3521
Браво за стихчето! smile3501 smile3501 smile3501  Чакам следващото!

Абе Вени аз съм литературен инвалид  closed. Просто някаква смешка исках да измисля ама по-цветущо не ми дойде на акъла.   newsm77

# 314

Общи условия

Активация на акаунт