Виваком ТВ

• 18 917
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
  • София
А ето в този форум всички са страшно доволни от Виваком http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=11925
От прочетеното във тази тема - ми намирисва на реклама - доста вътрешни неща се знаят и доста технически са обяснени ! Rolling Eyes
Каква реклама те тресе пък тебе, търся си най-изгоден вариант за цифрова телевизия и събирам мнения. Виваком ми е най-евтина, затова питам.

# 46
  • Софиянка в Пазарджик :)
Преподписват договорите безсрочно,така че пак нямаш задължения да си абонат еди колко си години
[/quote]
Договора се преподписва за една година - това ти стига да ти побелее косата .
 За БУЛСАТ-а този месец питах , че може да си сменяш тарифният план както искаш , кеф ти ограничен , кеф ти икономичен , ....няма значение към по- скъп вариянт ли минаваш или към по- ефтин.

Абе от писаното до тук от всички нас ми стана ясно едно , че условията са различни в различните офиси на различните оператори и явно зависят от различните служители .... или казано по друг начин кой каквото иска това си измисля за правила , а пък ти ходи и прави каквото искаш , за да си търсиш правата - стига да имаш достатъчно време за губене..#Cussing out
[/quote]

3.3. Потребителят е съгласен да използва и заплаща Услугата VIVACOM TV, в
зависимост от избраната със Заявлението/Договор за ползване на Услугата VIVACOM
TV  опция,  безсрочен договор или за 12 (дванадесет)  или 24 (двадесет и четири)
месеца, считано от датата на подписване на Констативния протокол.  
3.4. В случай, че в Договора не е посочено друго, след изтичане на избрания
със Заявлението/Договор срок, същият автоматично се продължава за нов срок от 1
(един)  месец,  докато една от страните не уведоми другата за намерението си да
прекрати ползването на Услугата преди изтичане на първоначално уговорения срок
или съответния срок, за който е продължен Договорът.

# 47
Или нас ни третират като будали,или написаното отQuesto sono io няма нищо общо с истинта.
Заедно с едни съседи подписвахме още на времето с БТК ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ.От тогава не сме променяли нищо,но съседите това лято заминаха в чужбина подадоха исканото заявление за прекратяване.Да обаче както уж може с едномесечно предизвестие,така сега  им получих сметка че дължат за 8 МЕСЕЦА НЕУСТОЙКА.Защото най-първия договор бил подписван на такава дата че можело само на този ден от годината да се прекрати.Те ''автоматично''преподновявали договора при вече други условия ....и така няколко години.Даже не счели за нужно да уведомят хората дори и когато на крака им отишли да питат как да прекратят договора.Дебело подчертавам става въпрос задоговор подписан при други условия и то преди повече от три години,време през което не е преподписван а ''автоматично ''преподновяван след като е изтекъл и то при по-неизгодни условия.
Много ви моля не подвеждайте хората като не сте на ясно!  Крайно непочтено е!Както и коментирания Виваком.

# 48
Или нас ни третират като будали,или написаното отQuesto sono io няма нищо общо с истинта.
Заедно с едни съседи подписвахме още на времето с БТК ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ.От тогава не сме променяли нищо,но съседите това лято заминаха в чужбина подадоха исканото заявление за прекратяване.Да обаче както уж може с едномесечно предизвестие,така сега  им получих сметка че дължат за 8 МЕСЕЦА НЕУСТОЙКА.Защото най-първия договор бил подписван на такава дата че можело само на този ден от годината да се прекрати.Те ''автоматично''преподновявали договора при вече други условия ....и така няколко години.Даже не счели за нужно да уведомят хората дори и когато на крака им отишли да питат как да прекратят договора.Дебело подчертавам става въпрос задоговор подписан при други условия и то преди повече от три години,време през което не е преподписван а ''автоматично ''преподновяван след като е изтекъл и то при по-неизгодни условия.
Много ви моля не подвеждайте хората като не сте на ясно!  Крайно непочтено е!Както и коментирания Виваком.
Цитата е от сайта на виваком,а това че повечето хора са будали и не знаят как да си търсят правата е съвсем друг въпрос.Подаваш жалба и след това в защита на потребителите.И когато подаваш молба или жалба съответно трябва да изчакаш отговор(писмено)за да си сигурен,че не ти се трупат сметки!Тва е БГ винаги трябва човек да се подсигури защото винаги и от всякъде се опитват да те прекарат.

# 49
Както вече обясних семейството вече са емигрирали в чужбина и не могат да пуснат жалба.Преди това съвестно обиколи всички инстанции  включително и Виваком.Обяснили какво искат и попитаха каква е процедурата.Обяснили им за предизвестието НО ''пропуснали'' да споменат за неустойката и за това че договор се прекратява само и единствено на датата на която е сключен без значение преди колко години.Просто от Виваком са непочтени и нагли спрямо всичките си клиенти,а в конкретния случай служителите от офиса много добре са знаели какво ще последва след като семейството вече е в чужбина.Гледали са ги в очите и са ги лъгали...Нямам думи просто  ooooh!.Дано се намери някой ,който да ги осъди.

# 50
Това е практика на всички оператори.Но пък и хората не са свикнали да се обръщат към по-компетентни за да спестят някой лев и после им излиза доста по-солено като в случая.И това за датата пак не е сигурно според мен имах случай във който исках да прекратя договор за номер на вивател(тогава)и се обърнах към акаунт мениджър на оператора...не ми е споменавала такова нещо за дата.

# 51
Това , което казва mamamari е вярно и аз това се опитвам да кажа , но само спорим и то само със Questo sono io!! . Ти цитираш от сайта на Виваком нали ?- и как аджиба човек , който иска да се сдобие с услугата интернет / следователно не  ползва интернет/ -може да прочете общите условия на договорите сключващи се с въпросната компания . С другите оператори така ли е ? Казват ли ти: - подпиши се тук , а общите условия ще си ги намериш в интернет и ще си ги прочетеш там !!! Shocked
РРР , не ме тресе реклама . Ти питаш и ние си даваме мнението . Разбра се , че има различни мнения , а ти като си писала че ти е най- ефтино с ВИВАКОМ , значи вече си рашила . И аз съм се допитвала за различни въпроси във форума , но не съм засегнала никой от далите си мнението , защото го правят единствено за да ми помогнат . По твоята логика аз се треса да ти помагам, както и останалите написали по нещичко в темата . Извини ме че се тресох да пиша това което съм препатила , че да си имат едно наум потенциялните потребители.
Аз лично съм до тук ! Всеки има глава на раменене . Съжелявам че споделих опита си , който за жалост е доста горчив.

# 52
  • София
Избрах Булсатком. Благодаря на всички за мненията!

# 53
PPP внимавай като идват да го слагат(приемника) да не ги оставяш сами,че на мен такъв номер ми врътнаха.Слагах в 2стаи в едната нямаше нищо което може да се открадне и реших,че няма нужда да наблюдавам.След един месец решавам да си взема кабела от dvd-to за да ги сложа на lcd телевизора понеже ще предава по-добре и какво да видя.Човека решил да си спести от техните кабели,видял кабела на dvd-то,че ще му свърши идеална работа и сложил моя кабел на приемника  ooooh!.Не съм за 20лева които трябваше да да дам за нов кабел ама за мене тва е пълна цигания  ooooh!.Така,че ги гледай с ей такива очи  Shocked Simple Smile .Иначе булсата не е лош не сме имали проблеми с него а сме абонати от дълги години Simple Smile

# 54
  • София
Само за информация да ви кажа, ходих до офиса на Булсатком, тази промоция, която са дали от 5.80 лв за икономичен пакет е пълен блъф. За да се абонираш за нея, трябва да имаш ТЕЛК, тоест, да си инвалид (Защо не са го упоменали в сайта си, е друга тема). Освен това, трябва да си "закупиш" оборудването за 38 лв., както и да си го монтираш сам (последното ме изуми!?!!)
Тоест, обикновен човек, който не е инвалид, не може да се включи на по-ниска цена от 12.80 лв. Тези коледни "промоции" са пълна измама.

# 55
 ooooh! ужас луда работа

# 56
Само за информация да ви кажа, ходих до офиса на Булсатком, тази промоция, която са дали от 5.80 лв за икономичен пакет е пълен блъф. За да се абонираш за нея, трябва да имаш ТЕЛК, тоест, да си инвалид (Защо не са го упоменали в сайта си, е друга тема). Освен това, трябва да си "закупиш" оборудването за 38 лв., както и да си го монтираш сам (последното ме изуми!?!!)
Тоест, обикновен човек, който не е инвалид, не може да се включи на по-ниска цена от 12.80 лв. Тези коледни "промоции" са пълна измама.

Нямам думи! Значи се очаква инвалид сам да си монтира чинията?!  Rolling Eyes

Аз все пак мисля да пробвам с Виваком ТВ, защото има добра промоция за закупуване на телевизор от Техномаркет. А пък правата трябва да се търсят и намират - имам известен оптимизъм, че това вече не е невъзможно.  Peace

# 57
Сега си чатя с оператор от булсатком, съобщи 3лв такса за монтаж при договор от 38лв за една година, цитирам
Цитат
Включва SDдекодиращо устройство,собсвеност на оператора, конвертор и сателитна антена.Сключвате договор за 12 месеца като месеца, в който ставате абонат е безплатен + още два месеца и гледате пълния пакет програми,които Булсатком предлага.Следващите 2 месеца получавате икономичен пакет.След изтичане на промоционалния период месечната такса е по избор от 5.80 до 23.80лв.При изпълнение на условията по договора, оборудването става собственост на абоната.
след изтичане на промоцията (т.е. 3-те месеца) пакетът е по-избор от 5,80лв нагоре. За 148лв се купува цялото оборудване без договор. Не знам какво са ви говорили в офиса им, но звучи доста странно.

# 58
  • София
Да, ама тази промоция от 5,80 лв важи само за инвалиди. А за монтажа ми казаха, че на тази цена си го монтираш сам.

# 59
А някой има ли впечатления от интернета на булсатком?Скорост,подръжка планове споделете!
Чакам да ми изтече договора с Виваком и този път окончателно ще ги разкарам.
Цяла седмица съм без нет и всеки ден питам кога е крайния срок за отстраняване на повредата.Няма определен  такъв ми отговаря оператора. Shocked.Питам кога някой ще знае .Отговарят ми ,че нямат представа кога ще разберат. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт