Виваком ТВ

• 18 917
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
  • Софиянка в Пазарджик :)
mamamari за кой град питаш за булсат нета?

# 61
Различно ли е?  newsm78София примерно.

# 62
Еми да примерно булсат скоро закупи интернета към който съм аз.Чух,че закупуват и други интернет доставчици,съответно зависи какъв е сървъра.Аз съм в София западните райони  досега не съм имала проблем,но от доста скоро собственик е булсатком.В центъра пак на булсатком имах доста проблеми,така,че според мен има значение местоположението.

# 63
Благодаря!Явно трябва да поразпитам съседи дето го ползват.

# 64
Най-добре  Simple Smile

# 65
А някой има ли впечатления от интернета на булсатком?Скорост,подръжка планове споделете!
Чакам да ми изтече договора с Виваком и този път окончателно ще ги разкарам.
Цяла седмица съм без нет и всеки ден питам кога е крайния срок за отстраняване на повредата.Няма определен  такъв ми отговаря оператора. Shocked.Питам кога някой ще знае .Отговарят ми ,че нямат представа кога ще разберат. ooooh!
Привет ! Аз отскоро съм с нет на булсатком и съм доволна - една сутрин нямах нет и се обадих на повреди - веднага дойдоха техници - оказа се че е от буксата на кабела - малкият нещо я е бутнал. В момента плащам за нет и за ТВ 25,80 лв/ нет 13 лв + 12.80 ТВ/ икономичен план/ , но може всеки месец да си променям плановете , да речем ограничен е 5.80 лв + 13 лв.нет = 18,80лв....По- добре е от предишният си доставчик на нет и аз като теб съм стояла без нет е без конкретен отговор за отстраняване на повредата ....

# 66
Клемче, със скоростта, която имаш на този пакет, можеш ли да гледаш нормално филми или клип без да прекъсва? И аз смятам в другото ми жилище да се включа и не знам как е...

# 67
При положение, че условията са такива защо не си прекратите договорите?
По никакъв начин не могат да ви кажат нищо, тъй като реално не са доставили, предложената услуга.

# 68
Реших да ви изчета,че се двоумя в момента дали да си сменя булсата с виваком тв.От мн години ползвам булсат,но напоследък ме ядосаха от некоректни служители в офисите  си.Трябва да си сменям приемниците,т.к.били стари.Все нямат и постоянно ме връщат.На всичко отгоре някои от каналите ми липсват,заради които плащам по висока такса,и ми отговарят:че трябва да чакам,друго не можели да направят.
Ето тази случка ме накара да се замисля дали да не ги сменя Peace

# 69
Виваком са некоректни ,лъжат с договорите ,служителите са некфалицирани,и само се извиняват ,а всеки месец си искат парите ,а новите им договори са стандартна бланка,в която не пише ,колко струва абонамента ,нито колко струва разговора на минута,...Съсипаха бтк ,и сега тормозят наивните клиенти.

# 70
  • близо до морето
И аз да се оплача от Виваком, на мъжа ми брат му вече няколко месеца плаща интернет от който уж се е отказал. И след като си е подал  молба с едномесечно предизвестие, естествено са се направили на луди и не е прекратен. Абе нямам думи! Ние сме абонати на Булсатком от 2005 година и сме много доволни.  Peace  След като изтече договора към тях, не се подновява, просто си е месец за месец. Жалко че все още нямат интернет навсякъде.  Tired

# 71
  • Варна
Аз не съм видяла някой доволен от Виваком. Чудя се защо все ще се намери някой да се набута с тях, въпреки масовите оплаквания и защо тези, които са недоволни не ги разкарат? Ние 6-та година сме на Спектър нет и съм много доволна  Peace

# 72
Здравейте и от мен.

И аз вече от 2-3 месеца имам кабелна, т.е. цифрова телевизия на Виваком.
Първото нещо, което ми направи впечатление, е некадърните или некомпетентните им служители /монтажистите/,както са писали и някои от вас... питам какви телевизии има пакетът, които пускаме - казват "Ние не знаем"... после дали са ни някакъв УЖ договор, който няма нито програмите, които включва, нито ТАКСА за месец, НИЩО????
Както и да е - гледам към 120-тина програми имаше - викам си "Добре е" /пуснахме най-евтиния пакет - за 5 лв./. И какво става в края на 1-ви месец - отрязаха ни половината и повечето програми!!!! Бях бясна, но нищо не направих.
Друго, което ме ядосва всеки ден е, че супер гадно насича... едно като на квадратчета и после се появява черен екран...??? Някой има ли такъв проблем? На 4 етаж съм... казаха, че можело да има смущения заради тролеите долу... е аз какво съм виновна????
Май ще ходя вече в някой офис и ще искам да се отказвам и аз!!!

# 73
  • близо до морето
Дам, наистина имат такива смущения от Виваком. При минаване на линейки, патрулни коли, пожарни, радари и т.н. тотално спира телевизията. Абе много са зле!
И незнам в кой град са ви обяснявали тази оферта на Булсатком при която си закупуваш оборудването на 38лв. Там има и 3 лв монтаж в които ти се включва стойка, кабели и т.н., и в случая заплащаш 41лв и ти го монтират без да се занимаваш с глупости. А после таксата е каквато си пожелаеш.  Peace Ако на някой му се свидят 3те лева ами да наистина ще трябва да си го монтира сам и да купува кабели и стойки. Наистина в момента има замяна на стари карти, но пък като ходих да си плащам ме зарадваха тъй като плащам HBO и Cinemax ще ми заменят БЕЗПЛАТНО  Party стария приемник с HD приемник за да имам по добро качество на каналите.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 12:50 от Shelii

# 74
  • София
Отидох да сключвам договор за Виваком ТВ и обясних на служителя, че изложение юг почти нямам, както и че нямам никакъв изток. Отговорът "колегите ще измислят нещо". Колегите не измислиха нищо, естествено, защото на хората им трябва изложение. Лошото е, че нямам изложение и за Булсатком и за ИТВ. Бях решила, че телевизия повече със сателитна чиния няма да си сложа, след като 7 години им сърбах попарата на ИТВ, които толкова пъти се продадоха, че ми скъсаха нервите. Сега съм се запалила по HDTV със сигнал по интернет - нашите вече 2 години го ползват и няма грешка нито при буря, нито при сняг, стига да има интернет. А в нашия район имаме интернет доставчик, които предоставя изключително надежден интернет - за 2 години имаше един фал, който отстраниха за 15 минути.

Общи условия

Активация на акаунт