ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 840
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро Hug

Нещо хич не се разбираме с това спане - снощи до 3 и станах в 10 Tired

Дейзи, за помпата - на моята пише преди първа употреба да се извари или стерилизира, като преди това се измият всички части с топла вода и сапун. И тъй като имам вече доста неща, на които пише преди първа употреба да се извари за 5 мин, днес мисля да го направя това.

Съни, ако можеш да й натриеш муцуната, няма какво да му мислиш. Нали мислиш, че всичко се връща. Ето, шанс Wink

Мама Смехорана, попринцип няма проблеми от болницата до вас да се приберете гушнати - с по-леко и внимателно каране.
Дано само не ви спрат ченгета, или си пригответе 20лв Whistling

Аз днес мисля много да си мързелува. Сега е сезона на сериалите и установих, че от днес излиза още един сериал Crazy та ще имам да си гледааам Blush

# 361
Привет и от мен,
ЧЕСТИТО НА БОБЧЕНКА, ХРИС И ФАТА МОРГАНА ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕТАТА
Еве  newsm59 много здраве, щастие и повече сбъднати мечти
И аз цяла нощ имах болезнени контракции , но не са регуларни и не чак толкова болезнени, търпят се ама то аз търпя на болка та знам ли... newsm78 и сутрина малко ми беше мокра пижамата, но дали са водите ?  Thinking мисля да изчакам да видя дали пак ще ми изтече нещо
Veselina Miteva  на теб като ти текат водите подмокрят ли ти се гащите ?

# 362
добро утро и от мен!
честито на бобченка, желязно момиче се оказа, бързо възстановяване и чакаме подробности!
mama smehorana, по-удобно е да носиш това мъниче в столче, ама като няма в момента- ще си го гушкаш Hug нямаш ли някой , който да ти даде само за изписването поне, че като се сетя как едвам се ходи с такова малко бебе на ръце от страх и прашинка да не те спъне Simple Smile
иначе вчера ходих на кола маска и цял ден и нощ после имах болезнени контракции, не регулярни обаче, много ме боли и междукрачието, от  сутринта съм по-добре обаче
хайде хубав ден и дано има и хубави новини днес, аз отивам до мола да си взема нещо за изписването ЗА МЕН Blush

# 363
  • Русе
Ноел мерси за успокоението ,а за датата лентичката малко съм я изменила датата на термина ми е 15.10 ама нали секциото се прави по рано
Момичета кажете на кого ще е удобно като родя да пиша смс как е минало всичко и ако може телефон

# 364
Моето секцио е 11 дни преди термин.Миналата седмица беба беше около 3200 не че е много точно това мерене, но се надявам да е големичка и оформена вече  Grinning

# 365
Здравейте!  Hug

Не съм писала скоро, но нито успявам да изчета темите напоследък, нито имам време да пиша.  Tired Предишната тема почти не съм я чела, но най-вероятно няма и да чета, защото до колкото разбрах са се коментирали раждания, а не ми се ще да се настройвам по всевъзможен начин. Попаднах на 1-2 поста и така излезе, че е ужасяващо и нормалното раждане, и секциото... То си е така сигурно де ама все пак при всеки е различно. Каквото-такова, все пак ми е първо раждане и не искам да се спичам. Иначе всеки има право да коментира, няма проблем.  Hug

Честито на всички мами, които си гушкат вече бебенцата! newsm51 smile3525 Няма да изброявам поименно, понеже отдавна не съм писала...

Стискам палци на Данимира, до колкото разбрах днес е секциото й.  Praynig

При мен е общо взето добре. Имаме само малко довършителни неща по банята, иначе сме обзавели вече, та съм спокойна. Струваха си нервите. Laughing Днес или утре чакам да ми пристигне кошарата и да я сглобим. Също днес ще пристигне и количката за бебчето. Аз се спрях на ето тази: http://www.bebe-best.com/giordani-giordani-3-1-gio-ethos-trio-na … fd51a5a57442e69f5 . Хубава, лоша - това е. Доста се затормозих да избирам и накрая вече взе да ми писва чак.  ooooh! Смятам, че все ще е хубава, така изглежда.  Laughing Накупих комплект от новите шишета на AVENT, които пуснаха наскоро със стерилизатор и още разни други неща. С ваничка на стойка се сдобихме вчера, мисля че вече си имаме основните неща. Само козметика не съм търсила ама вече накрая ще е. Не остана ред за това.  Grinning

Вчера бях на преглед. Бебка си върви едричка - около 3.500кг е. Преди 2 седмици беше 3.150, та явно си качва както по "книгите" по 0.200гр на седмица. Grinning До края предполагам ще стане 4.000кг, но нищо де - и аз съм се родила толкова, така че не ме впечатлява. Няма лошо - отгледано бебче.  hahaha Така или иначе ще съм със секцио, да си расте.  Simple Smile Все още нямаме уточнена дата - плацента, води са добре за момента. Разкритие нямам, така че ще поизчакаме. На 14.10. съм пак на преглед и ако не съм родила до тогава, ще се разберем кога да е. На мен не са ми правили запис на тонове, но здраве да е. Уж засега всичко е наред.  Praynig

Честит Рожден Ден на Евето! Всичко най-добро ти желая!!!

Когато успея да ви изчета, ще съм по-активна.  Grinning

# 366
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ БОБЧЕ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МИЛА! Каква е послушна само (пу пу) изчака баба да дойде и тогава се появи!

Честито на Фата моргана и на Хрисс. Да са силни и здрави бебнцата ви!

Еве, честит. рожден ден и всичко най най!  bouquet

Ноел, моето инфо е точно като на Диданка, нищо че съм раждала преди 5г. Нещо ми се върти, че имаше малки чешмички в тоалетната но не съм 100% сигурна(за клизмата става дума) и  не се очудвай на вида на тоалетната  Wink  След раждането ме изкараха в друга стая за известно време преди да ме качат нагоре. Завиват те,и те проверяват как си и как кървиш.
За бикините, за след секцио има едни специални мрежести, почти не се усещат, а иначе по-добре е да са памучни.
Според мен кошче и столче за кола са си задължителни!  Peace
Пашик, да те питам пак Simple Smile за сушилнята нещо - ти програмата за гладене ползваш ли я или само за сушене? Чудя се дали има смисъл от тази програма или само със сушенето пак си излизат изгладени...  Thinking
Тани, на първа страница има телефони на ВЕСТИТЕЛКИТЕ ни Simple Smile

# 367
Еве - Честит Рожден Ден  Hug Много здраве, късмет и леко раждане   bouquet

Смехоранке - през ноща ставах за 2ри път от началото на бременността (към 4 часа) и тъкмо си мислех, че днес е твоя термин..Стискам палчета скоро да гушкаш малката Смехоранка  Hug

Мишанке и всички, които днес са на преглиди и запис - приятни да бъдат  Grinning
Миле -   bouquet С теб сме с един термин  Wink
Хайде болните да се оправят, че да имат сили да напъват  Mr. Green

Ноел - екстра са 14 кг.  Flutter Нали от 11 до 16кг. го дават стандартното качване на килограми? И аз се надявах да не мина 70 и устисках, но има още време де  Wink В момента съм +11,5, което ме устройва чудесно!

А за беболина на Бобчето - защото нали Йованка се е родила мъничка и нали все й разправяха на Бобчето с тази бременност, че малката върви много назад и т.н. и т.н - перфектна е!

Аз имам питане - на някой случвало ли му се е да го боли кръста като преди цикъл??? Мен ме боля доста усилено през ноща, от сутринта пак си ме наболява, корема обаче - не... Иначе тапата не ми е падала, нито води са ми текли  Simple Smile Снощи сложих и последната свещичка и изхода за бебо е подготвен  Mr. Green На какво ли се дължи тази болка в кръста??? Не съм се преуморявала вчера с нищо.. ( Сори за тъпото питане  Laughing )

# 368
Забравих да се похваля, че вчера направих първата покупка за бебето. Знам, че са само чорапки, но са толкова малки и сладки, много им се радвам. Всичко имам от Симона, а и от страх бях решила да не купувам нищо предварително, както и друг път съм споделяла тук, но пък едни чорапки, но пък голям кеф ми стана и се радвам, че ги взех.

Симона днес за първи ден е на ясла. Тръгна с ентусиазъм, тъй като от седмица повтаряме, че ще ходи при децата да играе и да слуша лелките, но като си тръгнал баща й, естествено се разревала и лелките я понесли навътре. Дано се успокои бързо и й хареса. Малко ми е свито сърцето, но се надявам да и хареса, че незнам иначе как ще я занимавам през зимата и да не я пренебрегвам заради бебето.

Ради, контракциите ги описват като предменструални болки. Ако твоите предменструални болки са болки в кръста (моите са ниско долу при корема), то най-вероятно са контракции. Засичай времето.

# 369
RadiValio, да ти кажа, че аз контракции в корема нямах, само адски болки в кръста  Mr. Green

# 370
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте прекрасни тумбачета и настоящи майчета!  Hug

Аз пък си спах като пън, само сутринта станах да изпратя милото и детето и после пак в леглото почти до 10!  Flutter

Еве, ЧРД, много щастие и здраве!  newsm59

Данимира, дали вече си гушка бебчето? Дано са добре!

Ноел, казваме, че и е голяма бебката на Бобченка защото нали и казваха, че бебенцето вървяло незнам си колко назад, че било дребно и тн, а то си е съвсем нормално!  Peace

Аз вчера имах 1 мнооого дълга и силна безболезнена контракция. По принцип си имам тук таме по някоя, кога по-силничка, кога по-слабичка, но тази вчера беше много здрава, като ме стегна и не мога да мръдна, ама изобщо, чак дъх не можах да си поема половин минута. Викам си бре, какво е пък това сега, с Георги не ми се е случвало, имах си само стандартните подготвителни контракции.

Дейзи, стискам палци и на теб! За телефоните - има ги на 1 страничка, избираш си и звънкаш!  Peace

# 371
Честити бебоци на Бобченка, Хрис, Фата Моргана!

Ч.Р.Д. Еве!

RadiValio и аз имам такова болки от няколко дни и се увеличават когато се натоваря с повече стоене на крак. До колкото знам може да са от тежеста на бебето и изменението на таза от бременността, както и ако ти се пада да си в цикъл през тези дни от месеца.  Wink

# 372
RadiValio, на мен ми се случва постоянно да ме боли кръста като при цикъл. Според мен е нормално. Особено след физическа дейност, дори разходка.
Maris, тия дни си мислех за тебе, че ми се загуби. А може и да съм пропуснала нещо. Добре, че се отчиташ.
Oleto, нашата градина беше в ремонт и много се притеснявах, че ще се роди бебето, а Моника ще е още вкъщи, защото няма да има цялото внимание като досега и много се притеснявах как ще й се отрази. Мен също много ме тормози това нещо как ще се чувства тя.
Да ви кажа, че вчера ме беше нарисувала на един лист и вътре в коремчето ми бебче. Хехе. Щях да падна просто.  Grinning

# 373
Марис - не ме плаши - хахаххаха  Grinning То ще си покаже де, ама все пак...

wafi , Ноел - успокоихте ме, че не съм единствената  Hug Интересното е, че чак се събудих от тези болки да му се незнае, не че не са търпими, ама са си дразнещи...А вчера цял ден топлих леглото и то мен, че ми беше студено  Laughing Ще си покаже...

Сутринта се поиздразних да ви споделя...Ходих до работата на мама и Валъо, че една нейна колежка има РД и много се обичкаме двете..Та бяха се събрали 10тина човека в тяхната стая да се черпят ( аз ги познавам всичките, нали съм си общителна  Laughing ) и по едно време като ме подхванаха... ooooh! Взеха, моля ви се, да залагат на дати кога ще родя, по 5 лв. залога  Mr. Green Но често, не ми беше ама грам приятно и сега му викам на малкия - хайде маме, гледай да ги изненадаш всички и никой да не уцели дата  Wink

# 374
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ради, аз пък като почнат да залагат им казвам, че взимам само по 10% комисионна!  Mr. Green Да залагат колкото искат, даже повечко ако може, че и ние да изкярим нещо!
 Не се ядосвай за такива неща, приемай го на шега!  Hug

Иначе и мен редовно ме боли като при цикъл, но без стягане на корема, това е от бебчето, разширяването и тн. А контракциите са си като менструални болки, но със стягане на корема.

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 11:52 от Не съм

Общи условия

Активация на акаунт