ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 612
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Момичета , на които времето за срещата с бебчетата е наближило - успех и късмет!!!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

При мен няма нищо ново, бебчето в момента мърда и рита, боли ме кръста, отвреме-навреме съм с контракции, но не болезнени. Но понякога са толкова силни, че ми става горещо чак.

Hug

# 481
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ноел, стискаме палци, явно наближава при теб!  Peace

# 482
Ноел, дано да е това, което искаш  Hug
смехоранке, с тебе сме на едно дередже... аз утре ще ходя до ЖК, да слуша тонове и евентуално да ме побарника за разкритие  hahaha чувала съм, че е възможно след такъв преглед да започне раждане, но аз се съмнявам  Tired Днес с малкия бяхме по двора няколко часа, събирахме листа, кляках, навеждах се, вдигах разни кофи - ефект никакъв. Чудя се дали да не "падна" случайно по някои стълби, че да се задейства системаТА  Joy майтапче бе.
Успех на всички, които ще раждат тая нощ!

# 483
tani_07, legeo, успех! Hug

# 484
  • София
tani_07, legeo, успех!  Hug Praynig

Смехоранке,и твоето ще дойде до ден два   Wink

# 485
Тани, Легео, стискаме палчета. fingerscrossed
Диданка, майтап, майтап, ама знаеш ли, че при майка ми точно така е станало, е, тя не е искала нарочно да падне жената, но е било люта зима, плъзнала се по стълбите и после се е започнало през нощта, аз съм се родила за 3 часа, от началото на контракциите. Peace

# 486
  • У дома
Ноел, и на мен ми прилича на тапата, моята изтече рано сутринта в неделя и късно вечерта ме започнаха контракциите.
Не се панирай, много е важно!!!

Момичета, които влизате в болницата успех!

Полиглот, хайде, наближава вече!

# 487
  • София
Вестителска новина!

Цитат:

Здравей, аз съм DSS(Данимира) Бебчо се появи днес 3.00 кг / 48 см. Името му е Веселин. Аз съм изтощена от операциата. Поздрави и прегръдки за всички!

# 488
  • Русе
честито ни ново бебче Hug

# 489
  • София
Честито малко Веселинче на мама Данимира   bouquet Да расте здраво, умно и щастливо детенце!

# 490
  • Сливен
честито бебче на данимира,нека малкия Веселин расте здрав и весел,умен и талантлив.да е радост за мама и гордост за татко

# 491
  • В сърцето на моите съкровища...:)
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ВЕСЕЛИН НА МАМА DSS(Данимира)!!! НА НЕЯ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА!!!

# 492
Честито синче на Данимира, да е здраво и щастливо и да ги радва!
Много се радвам, че всичко е минало благополучно!  Hug

# 493
  • София
Данимирче,да ви е жив и здрав и бързо възстановяване!

Мирче,как си ти мъжленце оправя ли се?
Ние в неделя ще правим погачка на малките  Party
Та Миртч ти си ми наблизо ако се чувстваш добре ще се радвам да споделим този миг с теб!
  Hug Heart Eyes

# 494
Данимира,честито ти синче!Ех,че хубаво -толкова се притесняваше ,но всичко свърши добре!Да сте живи и здрави!

Димяни,много хубаво ще разказваш!
На които предстои ,много късмет и им стискаме палци!

Чакаме включване от Орхидейка ,дано са добре!

Общи условия

Активация на акаунт