ОКТОМВРИ месец е вече и всеки ден ни радва с ново малко човече!

• 22 840
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
облачето хей и аз така се опитвам да се успокоявам, но...
осен това лекарите много много не обичат да дават обяснения и да отговарят на въпроси, както и да е днес обезателно пак ще питам. не знам дали няма да ме оставят тази нощ там  newsm78
ще се включа да кажа какъв е бил резултата.
 Hug

# 211
  • София
Добро утро!
Бобче, Веси  fingerscrossed Hug
Аз още съм тук. След малко пак ще ходя на тонове и ще ме информират какво ще правиме.
Успех на всички за които днес е денят.  Hug

# 212
mama_muminka, ами знам, че не обичат много много да обясняват  Confused  Hug
Но все пак като отидеш днес ще решат какво да правят.
Успех.  Hug

# 213
  smile3532 И аз това си помислих.

Добро утро, момичета! Аз също като Веселина снощи имах една много силна и болезнена контракция. Но с нея си останах.  smile3516
Затова пък се наспах чудесно. Пу-пу, да чукна на дърво, как спя тия дни не е истина - като новородена.  Mr. Green До 10,30-11,00 откарваме с моето диваче Моника. Даже тя сега още спи, аз пия кафе.

Бобче, ти ме уби. Какви са тия контракции на различни интервали?! Хайде стискаме палци! То е ясно, че ще е скоро.

Какво стана с Диданка и какво стана с ДСС /Данимира/? Дано всичко е наред!

Днес го пишем дъждовно. Мунка, провалят ни се плановете. Аз вкъщи съм се навлякла, нещо много ми е студено.  Wear Umbrella

Arim, бързо оздравяване на твоичкия!

# 214
mama_muminka , непременно питай лекаря си днес за тези неща. А иначе може би ще е добре да ти вземат пак секрет да се види дали сте излекували инфекцията. стискам палци да сте я преборили fingerscrossed
И аз съм днес на преглед и тонове.
Успешен и лек ден на всички Hug
Данимира май днес трябваше да е на преглед , а утре секциото fingerscrossed, аз пък се сетих, че fata_morgana от септемврийките, която преносваше, не е писала последните ден-два-дано всичко е наред и вече си гушка бебчето! Praynig

# 215
ВАРНЕНКИ, ИМАМЕ СРЕЩА ЗА РАЗХОДКА И КАФЕНЦЕ НА ВХОДА НА МОРСКАТА ГРАДИНА ,ДНЕС (04,10)-   14,30Ч

# 216
Ноел, благодаря ти, че ме мислиш  Hug тука съм си  Tired контракции - никакви... на 06.10, когато ми е терминът съм на тонове, да видим. Според мен ми е сгрешен термина, забременяла съм някъде около 16 януари, така че като нищо да си откарам до 16 октомври. Най-се притесняам да не ме накарат да ходя в болница, заради преносване  #Cussing out
Успех на всички, които ще раждат днес  Hug

# 217
  • София
Arim, бързо оздравяване на твоичкия!
След малко ще го водя на лекар, но не знам дали ще може да шофира  Rolling Eyes Пред припадъ е горкия.
Звъннах на личния да предупредя - пред кабинета имало страшна навалица  ooooh! Ей сега вече сигурно и аз ще се разболея  Sick Кой знае какъв микс от зарази и вируси има  Shocked

kat88, не се разболявай точно преди раждането, че нямаме много време за лечение. Дръж фронта...

Много мами се губят в последните дни, малко пишат. Сигурно и днес ще имаме бебчовци  Heart Eyes

# 218
Здравейте мамчета   bouquet

Честити бебчета, появили се вчера и днес - нека растат здравички и много да радват мама и тати  Hug

Мариянче -   bouquet Специално!!! Сигурно каката е много щастлива!

Стискам палчета за Бобчето и за Веселина - хайде момичета дайте показно за бързо и лесно раждане  Hug И да ни информирате после ей  Naughty

Дианче - тук съм  Hug Мерси, че ми отговори на смс-а, че се бях попритеснила.. Иначе си голяма гадателка - бях се заела с подреждане на бебшкия кът, но и доста пообикаляхме навън - възползвам се от всеки момент, че после доста ще си постоя в къщи, а не съм свикнала  Grinning

Наденце - губиш ми сеее!!! Как е снахата? Папка ли, слушка ли?

Охх аз малко съм ви поизпуснала, но ще гледам да влезна в час... А имаше мамче, което знаеше как ( и си пазарува) от NEXT. Моля, да ме подсети коя беше, че имам въпрос ако е удобно  Hug

До по-късно милички   bouquet

# 219
Бобче, да не си родила вече?
Почнало се е, точно акто при мен с много нерегулярни контракции.
И моята акушерка ми каза да си легна и да пия парасетамол, ама това не помогна де.  Mr. Green

Веселина, ти как си?

Арим, звучи зле този грип, пази се, че точно сега ще ти трябва енергия.

# 220
Честити рожби на Рудка и Иренка ))) да са им живи и здрави!!!
Бобче, успех!

# 221
MartakEly и облачето хей  Hug  Hug
аз и вчера питах,каза ха ми че сега най-важното е да се следят тоновете и те да са добре, това било по-важния показател. че инфекцията сме я излекували и, че не би трябвало да е имало инфекция и на бебчо, но това в момента никой не може да гарантира, ще се разбере едва като се роди по косвени белези. Аз вчера четох някъде, че стафилококовата инфекция се предавала на бебето само при раждането (като преминава през родовия канал) , но не ми звучи много логично  newsm78
Ще видим днес какво ще ми кажат, но съм чак вечерта!
От вчера, след прегледа имам и някакви контракции, но не са регулярни, така че ще видим
хубав ден на всички, въпреки, че е дъждовен.
Успех и безпроблемно раждане на всички мамчета които днес ще си посрещат бебетата  Hug
Честито на всички които са вече гушкат своите съкровища  Hug

# 222
  • София
Мирише ми на беебеее newsm44 Нямам търпение и на вас и да се местим в "Родени" Heart Eyes

Кърмещите - много ме боли при засукването.. Ама МНОГО! Ритам си краката в масата да убия болката smile3511 После вече не боли.. Защо така? newsm78

# 223
Кърмещите - много ме боли при засукването.. Ама МНОГО! Ритам си краката в масата да убия болката smile3511 После вече не боли.. Защо така? newsm78

"Слизането" на кърмата? Като иглички ли боли? Къде е болката?

Арим, защо не си сложиш една маска от тези дето всички накупихме за свинския грип?  hahaha Сериозно говоря, че би могло да предотврати заболяване, дори и вкъщи или ти или мъжа ти да си сложи, но за болницата задължително ти. Peace

# 224
Добро утро,
Честити бебчета на Рудка и на Ирен Ка да са им живи и здрави
Бобче , Веселина стискаме палци, дано всичко е наред и чакаме скоро добри новинки.
Аз отивам малко по задачки и после на среща с варненските мами  Hug
Лек и успешен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт