Жената зодия Овен/19

• 24 119
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Varna
КОКИЧ, Душе
За ноктите друг те питаше. Аз съм си взела един страхотен заздравител и сега имам страхотен маникюр. От години съм нямала такъв newsm44

# 616
Делте,извинявай Hug!Сега видях,че Елито го е писала.Нещо съм се объркала.
Много ме е срам. Embarassed Embarassed Embarassed

# 617
Боби, гирите много ги недолюбвам. Слаба съм в ръцете и винаги ми е трудно с тях. Но при нас, на всяка тренировка правим гири  Close
Делте, при шиенето е нужно малко повече търпение, качество което ми липсваше, но допълнително развих. Само кажи и ще помагам.
Кокич, впечатлена съм от маникюра. Много нежно  Heart Eyes Може и колежки да сме, отде да знам  Wink Ще пиша в Стадото.
Пустите му консервативни и стриктни англичани, дано се осъзнаят по - бързо. Пожелавам ти, успешно да разрешите този въпрос!

Ай, оттеглям се, че вече съм като шизофреничка. Ту тук, ту в Стадото  Joy

Лека нощ! smile3524

# 618
  • Varna
КОКИЧ,
Късмет и от мене, Душата. Дано ония заспалите англичани да си четат както трябва законите. Че ако не ги четат и спазват, шЪ станат като нас тука. Не можах да ти видя маникюра, но пък няма да забравя тоя който ти го виждахме като си беше тука Hug
Аз се радвам, че поне сега имам красив маникюр дори и без цветенца. Ходя от време на време да ми рисуват. Моята много красиво ме рисува. Много талантливо детенце е. Ама скоро и тя мама шЪ става и трябва да намеря някоя като нея която да ме рисува.
КОРСЕТЧЕ,
Търпение развих, но не за шиене и за плетене. Там побеснявам явно като ги почна Embarassed Срааааааааааааааам.

Хайде и аз си бия камшика, отивам да гледам- От местопрестъплението- По това време съм на тази програма където дават този филм Wink

# 619
 Да кажа колко ме умилиха снимките на бебоцитеее  Heart Eyes Ама на Джей наистина е с мъжки профил  Laughing
Бенджиии, кажи на мадамата си да не си лапа юмрюуците, че да не остане без маникюр като мен  Laughing Той моя се съсипа от боите, а не мога да рисувам с ръкавици, аз даже с пръсти рисувам понякога  Embarassed
Да се похваля-сина си  е намерил работа за 6 месеца.След това, ако всичко е наред и са го харесали ще бъде пратен на преквалификация. И се е записал на курс по немски, че не наблегна на него това лято, ами само плещеше на английски.

# 620
  • при моите деца .....

Имам свободен час и се прибрах да пия кафе във вашата приятна компания.
Брей, установих, че сме творческа зодия, в какво ли е моя талант?
В 13.30 съм на маникюр - нещо едноцветно предвиждам, макар, че момичето работи много пубаво и прави семпли изчистени неща, каквито харесвам - мои приятелки ходут при нея и съм виждала, на мен ми е за първи  път...
Делте, какъв е заздравителя ти?

# 621

Хайде на закуската. Казват, че деня се познавал от сутринта, а сутринта- от закуската.

Не се офлянквайте, ставайтеее!

# 622
Добро утро Hug!Хайде,и тук да се отчета! Peace

# 623
# 624
  • Варна
Добър ден. Помагайте момичета.
Разширяваме се в ново жилище и ми трябват и килими, пердета, полюлеи, картини.Сегашните мисля да не си ги взимам Blush другите неща долу-горе ги поизбрахме.

# 625
Нери, аз единствено мога да ти предложа ламинат, пвц и ал. дограма Wink картини, Ели може да ти нарисува Mr. Green.
Слагам кафе, че много ми се пие Laughing.

# 626
Добър ден и от мен. )
Влизам набързо и изчезвам да чета, че съм до никъде. (((

Калина е сравнително по-добре, цяла нощ поддържа температура, ама в момента уж няма. Лошото е, че не иска да яде, едвам успявам да я накарам да хапне някоя солета, хапка банан. Личната и изписа антибиотик, изръсих пак една торба пари в аптеката. ((((( мразя да давам за лекарства.

Утре съм на изпит, да ми стискате палци, че с това четене дето го направих....или ще ми го дадат, или няма. )

# 627
МИРА, писах ти в стадото.
Повтаряте нашите симптми. Дано да се разминете с болките в гърлото!
Ели, и днес няма да се прибирам в ап., така, че утре ще снимам. Тук е страшно с тия грипове, имам чувството, че 80% от хората в града са болни. Нищо чудно и така да е...

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 17:04 от lady_Blu

# 628
  • при моите деца .....
Привет!
Да се похваля с новия си и първи  Embarassed маникюр
http://prikachi.com/images.php?images/597/2619597G.jpg
Нери, честито ново жилище.
До по-късно, че готвя пиле с бял ориз.
Ще правим с Марти бисквитена торта.

# 629
Давам отчета- нямахме ток - ПАК имало профилактика.И бележки не бяха сложили #Cussing out

Сега отиваме на бебе- племенницата на мъжа ми беше родила на 15.08 и сега вече се наканихме да видим малкия Антон!

Лека на всички, мацки!

Общи условия

Активация на акаунт