Жената зодия Овен/19

• 23 542
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Аз също давам отчет.Бях на работа до 14,след това ходих да правя тортата която бях обещала/спечелих,не малко пари.
Качих я във фейса.Сега готвя спанак.После ще пием ракия+туршийка.

# 631
  • Varna
Здравейте Овнички Hug

БОБИЧ Hug
Много ми хареса маникюра ти.! Обичам точно такъв със цветенца, че съм много романтична Grinning Иначе заздравителя за нокти е на Мавала.

НЕРИ Hug
За килими мога да ти кажа, килимите на Сливен. Много са хубави и не са много скъпи. Преди няколко дена Бате ми купи един на лалета. Не мога да му се накефя. Значи магазина от който аз го купих е по ул.Цариброд или както ние и казвахме преди- Направи си сам. Там има два магазина- на единият пише Сини камъни, но нашият е от съседният магазин по малкият. Имам едно килимче във детската което купихме от същото магазинче от което купихме и сега и съм много доволна.  След пране си става пухкав както като нов и цветовете му остават свежи. Даваме го да го перат, не си играя у дома. Така, че като видях тоя на лалетата и сЪ ФлюбиФ във него. Та Бате сЪ предаде и ми го купи. Още повече, цветето на Овнетата по зодии е лаленце Wink

# 632
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!

Къде сте всички?
Днес съм на рожден ден - юбилей на една приятелка, на май аз ще съм шофьор.
Започвам да домакинствам, че прането е огромен куп  Embarassed

# 633
Добро утро smile3507
Боби, и аз трябва да домакинствам, но ме мързи Tired. Имам пране подреждане на дрехи и когато свърша с всичко ще си направим с малкия една разходка.
 Hug Heart Eyes

# 634
добро утро.ние с Оли сме станали в 7ч.правих мекички,закусихме,правя супа,пералнята пере...абе работна съм си Embarassed Mr. Greenтатето още спинка,ама нека,че като замине пак ще спи на легло след 2 седмици.лек ден  bouquet

# 635
Добро утро и от мен!  smile3507

Срам ме хваща като ви чета  Embarassed Станах преди малко и закусвам кифла с шоколад.
След снощният купон се чувствам като пребита. Въпреки всичко, смятам да си надигна д-то и да отида на тае бо.
Ще мърдам там, колкото мога.
Изобщо, днес ще се отдам на лентяйство. Детето не е на училище в понеделник, така че и домашни няма да пишем днес.
Хубав и слънчев ден ви пожелавам!  Grinning

animal085  animal085  animal085  animal085  animal085

# 636
  Добро утро и от мен Grinning Вчера свърших много домакинска работа и днес мога по-спокойно да я карам.
Боби, честито маникюрче Simple Smile
Вчера следобяд си пихме кафето с Бенджи, да казвам, че беше много хубаво- няма смисъл  Grinning Бенджии  Hug
Хубаво спокойно ми е така-къщата почистена, без спешни задачки и слънцето огрява дома.. Grinning Ще вадя боичките след малко.

# 637
Вижте какво мезе за ракия Joy

# 638
  • при моите деца .....
Обичам виииииииииииии.
Преди малко се прибрах. Приготвям се да излизам....
Ели, много ведро звучиш....

# 639
Цитат
Ели, много ведро звучиш....

Защото съм ведра Simple Smile
Темата нещо кънти на кухо, а? Виртуалния livingroom във фейсчето се премести  Joy
Нарисувах две неща днес коренно различни. Едното е картина есен, а другото е бутилка с питон.  Joy

# 640
Къде ли изчезна цялото стадо?  newsm78  Joy Joy Joy

# 641
Къде ли изчезна цялото стадо?  newsm78  Joy Joy Joy

Чисти обора  Joy

# 642
Хай, мацки!
Бяхме на разходка из Златни и после Дружба.Седнахме на бай Данчо- кюфтето- егати скъпотията дет било там...Иначе вкусно!

Сега се стягам и ще ходя да се накисна на Ролбата на минералния и ще пия бяло винце Mr. Green

П.С. Много съм куха #Cussing outВчера нали бяхме в Русе на зоново със Славена.Сбъркаха два от танците, но въпреки това станаха 5 от 13 двойки.Задобряват децата!

# 643
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Много ми е уморено, мързеливо, апатично...
Има съдове за миене, дрехи за прибиране, детенце трябва да го къпя, трябва да учим думички за празника на Християнското семейство.......
Сега пийнах кафе, но 3 часа сън и сега полегнах 30 мин са ми малко  и съм много уморена.
Фран, браво на децата - че стават по-добри, а с практиката ще преодолеят и притеснението и няма да допускат грешки.
До по-късно - да се съберем на чаша вино - аз на червено!

# 644
Ех,Фран,не се спряхте!Обикаляте яко! Peace
Браво на Славена! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт