Днес го пиша неспорен ден, сядам си на д-то, чопла семки и толкоз!

Франчи, страшно се радвам за щерка ти, ама тя е талантливо и амбициозно дете, пък и с майка като теб...

ей и Лейдито там и ти си в края , Делтичка как е запяла, виж и Ели как се е гримоцала, нъл и лепне с боичките, а Коки тамън е кацнала от Английско и чемберя и е малко кривнат от бързане, а я Боби пак не е спала, очите и зачервени, Пепи гледа като че е гост на Иван Звездев, всинки сме там, тез дет не съм ги споменувала да ги споменете, че от възраста нещо ми бягат мислите

ей и Лейдито там и ти си в края , Делтичка как е запяла, виж и Ели как се е гримоцала, нъл и лепне с боичките, а Коки тамън е кацнала от Анлийско и чемберя и е малко кривнат от бързане, а я Боби пак не е спала, очите и зачервени, Пепи гледа като че е гост на Иван Звездев, всинки сме там, тез дет не съм ги споменувала да ги споменете, че от възраста нещо ми бягат мислите 

ей и Лейдито там и ти си в края , Делтичка как е запяла, виж и Ели как се е гримоцала, нъл и лепне с боичките, а Коки тамън е кацнала от Английско и чемберя и е малко кривнат от бързане, а я Боби пак не е спала, очите и зачервени, Пепи гледа като че е гост на Иван Звездев, всинки сме там, тез дет не съм ги споменувала да ги споменете, че от възраста нещо ми бягат мислите