Венета Райкова този път прекали !

• 7 772
  • 83
  •   1
Отговори
# 15
  • някъде
Искате да кажете,че са обяснявали в ефир как се правят магии Shocked

# 16
Не е тайна,че Венетка много се увлича по окултното. Mr. Green Сигурно й е било много интересно.
Някой спомена за магия с менструация Sick Та значи още в ученическите ми години в някакъв вестник беше написана статия за това как ще накараш един мъж да те обикне,ако му сипеш малко...мензис. Sick Е,просто няма да повярвате колко много девойчета от даскалото в следващите месеци обилно черпаваха разни момченца с вълшебната напитка. Wink Сигурно и сега ще я има тая вълна... Sick

# 17
Като е било гадно 'що говорите за него? Сега половината форум от любопитство ще го изгледат/научат и онази шматка пак ще се надува "с най-висок рейтинг и уникално предаване". Т'ва вашето е да видиш лайно, да извикаш всички да го видят и заедно да се възмущавате!  ooooh!

# 18
  • София

Да и то по най-отвратителния начин и с неща.
за които нормален човек не би и помислил  ooooh! Sick

Бояна, хареса ми  Peace
То точно така излезна впрочем - като реклама  Thinking

Книгата не беше Корана, а някаква книга на магиите
и заклинанията. Дори не трябва да се чете на глас каза тоз Ходжа  Rolling Eyes

# 19
  • София
Като е било гадно 'що говорите за него? Сега половината форум от любопитство ще го изгледат/научат и онази шматка пак ще се надува "с най-висок рейтинг и уникално предаване". Т'ва вашето е да видиш лайно, да извикаш всички да го видят и заедно да се възмущавате!  ooooh!

Хората пускат теми за различни неща - къде гадни,
къде лицеприятни. Решила съм да пусна тема,
за да изкажа недовоството си от подобен тип предавания.
Нещо против ?

# 20
  • София
Не си го слагай на сърце- рейтинга се формира по друг начин. Wink

# 21

Не "обяснявали в ефир", а ходжа обяснявал в ефир, в пълно служебно облекло.
Аз, понеже телевизия не гледам, чувах само ориенталския съпровод (може би песен на ходжа)

# 22
Не го  гледах, обаче отдавна съм забелязала едно залитане на Нова ТВ в посока към окултното. Не е само това предаване, а от-до. Преди лятната ваканция се нагледах на ясновидци, нумеролози, гадатели и какви ли не в шоуто на Иван и Андрей  Shocked, имам чувството че си плащат за да се явяват.....

# 23

О, не с лошо в този час, моля те! Неприятно съм изненадана, това е!

Бояна, цитирам кукумявката. Не вярвам в ничий рейтинг.

# 24
Достатъчно да се появи по тв и ето ти рейтинга.
Впечатлиха ме, водата от труп на човек и змийските кожички. Голяма фантазия имат тия хора.
Обяснява как се правят, накратно. Определените думички на арабски и колко капки се слагат са тайна.

И на мен ми направи впечатление с Шоуто на  И и А, оня ден пак имаше два такива госта.

# 25
  • София

О, не с лошо в този час, моля те! Неприятно съм изненадана, това е!

Бояна, цитирам кукумявката. Не вярвам в ничий рейтинг.

Никакви лоши чуства, просто попитах  Rolling Eyes
Много ми се ще СЕМ да се изкажат за въпросното предаване
и дали е нормално да бъде показвано  Thinking

# 26
Хората пускат теми за различни неща - къде гадни,
къде лицеприятни. Решила съм да пусна тема,
за да изкажа недовоството си от подобен тип предавания.
Нещо против ?

Да, объркала си раздела. Телевизионни предавания се обсъждат в темата за "Кино и телевизия" Ако не знаеш къде е да ти дам линк.
Освен това в началото каза че вече във Фейсбук го обсъждате това предаване. Нужно ли е и тук да пускаш тема за това. Във фейсбук не ти ли стига...

# 27
Е кво очаквате пък вие от Нова???

ПП Аз лично очкаквам скоро самата Венета в ефир да покаже, че под полата има всъщност к.р, а двете джуджета - мензис. След което, заедно с други звезди,  да направят един ши-мейл Биг ВИП Брадър.

# 28
# 29
Само се заслушах и загледах за минутка, ами няма такава гнусотия. И във фейса не са очаровани- сгреши много с тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт