Венета Райкова този път прекали !

• 7 777
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
, и менструалната кръв съм ги чела там.

Казаха ли специално за менструалната кръв кога е добре да се вземе - в началото или в края на менструацията. Ако има значение де. И менструалната кръв от девственица дали има по-голяма сила от другата по-обикновенната

# 46
  • При хората, които обичам
Подробностите ми убягват, съжалявам.

# 47
И аз гледах известна част. По-скоро слушах. Не чух нищо, което да не съм прочела в ДиС. И възлите по лъжиците, и менструалната кръв съм ги чела там. Тогава съм се потресла. Сега само ми беше смешно и леко тъжно за телевизията, излъчваща такава остаряла информация.
Изостава с мат'риала Венетка, а!? Mr. Green Ми да чете по-често форОма тогава... Laughing Joy

А този истински ходжа ли е? На тях не им ли е забранено да се занимават с такива неща? Rolling Eyes Tired

# 48
  • Ямбол
Е, що пък да е прекалила.
Има си почва у нас - пълно е с ненормалници, които вярват на магии и дават луди пари за разваляне. Добре че не съм мъж.

Абсолютно всички, които като заговорят за подобни вярвания, острани изглеждат точно като тези двамата - феса и Венетка.

# 49
  • Насред хаоса
Мернах само малко от "интелигентното" предаване, докато въртях из каналите. Оня ходжа размахваше някакви лъжици - било магия за разваляне на семейство. Стана ми гадно и гнусно и веднага превключих. Ама докато има кой да й гледа простотиите на Венета, все такива ще ги твори.

# 50
  • София
Сега нека да отбележим, че всяка нещастница, която иска да съсипе някого с магия, не е чакала Венетка да я осветли с начините за това....

Жалко, че не споменаха как същата енергия се връща като болестотворна при поръчителя. 

# 51
  • София
Ужас, тази неприятна, невротична жена още ли се показва по ТВ ?

# 52
Венета била Ксения, пардон - Делюжън? Бооожееее, не го очаквах!  Crazy  Mr. Green

Отивам да хвърля един бой на сина и докато не си признае, че от утре става педераст, няма да спра!

Та значи още в ученическите ми години в някакъв вестник беше написана статия за това как ще накараш един мъж да те обикне,ако му сипеш малко...мензис. Sick Е,просто няма да повярвате колко много девойчета от даскалото в следващите месеци обилно черпаваха разни момченца с вълшебната напитка. Wink Сигурно и сега ще я има тая вълна... Sick

Sick

# 53
  • София

Казаха ли специално за менструалната кръв кога е добре да се вземе - в началото или в края на менструацията. Ако има значение де. И менструалната кръв от девственица дали има по-голяма сила от другата по-обикновенната
Joy ти рецепта ще поискаш къде, как и по колко капки. Много ме е яд , че пропуснах "магииното" шоу.Дайте линк да "понауча" нещо Joy

# 54
Венета Райкова не ми е проблем - не я понасям и по тази причина не я гледам. Да  е жива и здрава. Предаването и е долнопробно и такова ще си остане, ако ще да завърши още 3 висши. Слава богу, че има една джажа, на която и викат дистанционно - та от време на време го използвам. Whistling

# 55
и да са говорили за магии... какъв е проблема?
То толкова простотии се ръсят в този ефир, че най-малкия проблем е е Венетиното предаване.
Почти съм отказала телевизията. Само спортни предавания гледам.

Аааа и днес сутринта гледах как разбиваха митове е легенди с джезве ушна кал.  Joy Joy После правиха свещ от нея.  hahaha
Сега се смея, но сутринта ми се повдигна.
Пък вие за някакви си магии и ходжи.  Laughing

# 56
Лошото е, че толкова много хора ще се вържат на тази простотия, която се изсипа снощи......
То не бяха косми, то не беше главоболие, то не беше нервност, но ъфкорс Венетка заяви, че нея магия не може да я хване, другите в студиото може - нея не Twisted Evil
Шашав народ, ужасно просто същество е горката, поне да беше добра водеща ooooh!

# 57

Joy ти рецепта ще поискаш къде, как и по колко капки. Много ме е яд , че пропуснах "магииното" шоу.Дайте линк да "понауча" нещо Joy

Не са спазвали рецептата точно.
"Взима се менструална кръв, козина от бременна кучка, седем църковни свещи, черен плат и снимка на любимия. На нарастваща луна в четвъртък на нова чиния се постила плата и около нея се подреждат свещите. В средата се накапва от кръвта и се покрива със снимката на обекта. Свещите се палят и на всяка се казва 13 пъти определено наричане. Козината също се нарича и оставя при снимката. Всичко се завива в плата и в полунощ чинията се носи на кръстопът и се закопава в центъра му с определени думи. Прави се приношение към тъмните сили и се тръгва обратно."

http://tradicionnamagia.com/request.php - срещу 150 евро всеки ще стане магьосник.

Що се учудвате, това не са тайни, в нета информация колкото щеш.

# 58
  • София
Учудвам се, защото все съм слушала за магии,
баячки, ходжи, но такова чудо не бях чувала.
Самия начин на правене на магиите .... погнусих се,
настръхнах - отвратително.
Възможно ли е да има толкова гнусни хора, които за
някакви пари съсипват животи ???

Ивонска, аз също съм чела, че направена магия се
връща при човека, който я е поръчал х 3 и от нея страдат
дори 2-3 поколения.
Интересно ми е обаче как тези, които ги правят - нищо не ги стига  newsm78

# 59
Венета Райкова не ми е проблем - не я понасям и по тази причина не я гледам. Да  е жива и здрава. Предаването и е долнопробно и такова ще си остане, ако ще да завърши още 3 висши. Слава богу, че има една джажа, на която и викат дистанционно - та от време на време го използвам. Whistling
newsm10 Изненадвам се, че някой я гледа! Мазохисти ли сте или сеирджии?

Общи условия

Активация на акаунт