Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl)

• 85 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
ЗДРАВЕЙТЕАНИ  за превода и всичко

# 331
http://vbox7.com/play:01d907fb

МИСЛЯ, ЧЕ ЕСЕН ОТ ВИВАЛДИ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ТЕМАТА! newsm78 newsm78 newsm78

БЛАГОДАРЯ

# 332
# 333
simo66     newsm10   smile3525  newsm51

# 334
Simo66, thank you   bouquet Great pictures! Heart Eyes

# 335
Нали казахте, че в тази тема стари снимки няма. Joy hahaha Joy

# 336
# 337
# 338
Снимките които Симона е поместила са от интервюто му за хърватско списание. Има интересни неща и затова ще го преведа.

Halit Ergenç: Бергюзар ме спечели с очите си

Звездата от сериала "1001 нощи" сподели за съпругата си Бергюзар, с която ще са разделени за две години заради новия му проект, че със всеки ден я обича повече и че планува сина му Али да си има или братче или сестриче.

За да разговаря със списание "Глория" в Халит пристигна в центъра на Истанбул с раница и дълга брада, която има от няколко месеца заради ролята му на Султан Сулейман Великолепни.

Снимките започват след 2 седмици и брадата ми ще бъде оформена според историческият модел. Режисьорът не искаше да ползвам изкуствена брада а оредялата му коса ще бъде скрита под тюрбан - смее се Халит Ергенч, който използва всяко свободно време да посети 12 години по младата от него съпруга и сина му Али в курорта Cesme, където Бергюзар снима сериал "Безкрайна песен". Двамата много си липсват а когато мама работи за Али се грижат баба му и прабаба му.

Какво ви привлече в Бергюзар?

Очите. ние се познаваме от дълго време но винаги когато говорим с нея не мога да откъсна очите си от нейните. Сега най много обичам да я наблюдавам като майка. Защото с всеки изминат ден я обичам все повече.

Искате ли да имате още деца?

Да. Със сигурност поне още едно, а може и повече, ще видим. Не бихме искали Али да израсне сам. както и да е ще изчакаме поне 2 години докато Бергюзар е в Cesme, където снима "Безкрайна песен" а и аз ще съм на път непрекъснато.

Защо си пуснахте брада?

В сериалът 'Великият век" ще играя ролята на Сулейман Велики, управникът който е довел Отоманската империя до велика сила.

Как изглежда домът ви?

Ние живеем в един от първите квартали на Истанбул в къща на 2 етажа която е 150 квадрата. Не живеем в разкош. За нас удобството е на първо място и контактите със съседите, тък като смятаме там да живеем поколения напред. За какво ни е богата вила с басейн ако трябва да живеем изолирано за да се чувстваме спокойно.

Това е само откъс от цялото интервю което ще бъде поместено в списание "Глория"

# 339
Нали казахте, че в тази тема стари снимки няма. Joy hahaha Joy

Така е  hahaha bowuu

# 340
АНИ     love001  love001  love001

# 341
# 342
Ани!  bouquet  bouquet  bouquet Влюбил се е в красивите и очи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Предполагам и тя първо се е влюбила в красивите очи на Халит! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 343
Много ме трогна, това ,че обича да я наблюдава като майка- има ли нещо по красиво и по свято от майчинството?
Всяка жена може да роди,но не всяка може да е добра  МАЙКА - това си е стара истина; а Берги изглежда е добра майка, щом Халит й се радва  и е щастлив  да се потопи в семейната идилия  Hug

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 20:45 от Lilims

# 344
Анна, благодаря за преводите на интервютата. Мога да оценя труда и времето, което отделяш  за нас.
Благодаря на всички, които публикувате фотоси и колажи.
Чудесни са всички!!!!

Общи условия

Активация на акаунт