Интересно-как разбирате че дадена тема е пързалка?

• 13 209
  • 198
  •   1
Отговори
Виждам, че някои дами имат завиден опит за различаване на реална тема от пързалка.
Как го правите, дами?
Аз самата трудно различавам, защото свят шарен- хора всякакви!

# 1
 Всеки път,когато някой се регистрира,само за да сподели драматична история за алчни родители,съпрузи и т.н.,и то в детайли,и иска съвет,става въпрос за пързалка.

# 2
Можеш да включиш още един отговор - когато прочетеш една история за десети-двайсти път, нещо ти светва.  Mr. Green
А истинският отговор е много прост. Чукчите-писатели никога не ги различават, трябва да си и читател, за да се усетиш.  Laughing
Ама защо ми е да чета, когато мога да пиша?  Rolling Eyes Joy

# 3
Лесно е, когато пребиваващ дълго време във форума - усеща се по мелодраматичния стил, а като цяло:
1. авторите са скоро регистрирани и имат странна комбинация от няколко силно противоречащи си по-ранни мнения в различни раздели - предимно такива, които се посещават с цел забавление и убиване на време;
2. на репликите реагират по 2 точно определени начина - пълен игнор и продължаване на словоизлиянията или силна обида от недоверието и опити да докажат колко истински са думите;
3. 2/3-ти от пързалките се пускат от стари потребители, чийто стил не може да бъде сбъркан, ако ще и от Луната да пишат /същото важи и за сериозните теми с оплаквания - дори и анонимни винаги се разбира кой стои зад тях/.
Има и още, но нека остане в тайна...

Гледам, че си едва от 2009 г. във форума - ще се научиш с времето да ги усещаш.

# 4
Ехаааа супер яки отговори Simple Smile Особено последния  Mr. Green Е хайде, де, на колко време ли е най-стария потребител тук????Стар като посещаемост на форума...

# 5
  • Ямбол
Звездите ми го говорят.

# 6
Ехаааа супер яки отговори Simple Smile Особено последния  Mr. Green Е хайде, де, на колко време ли е най-стария потребител тук????Стар като посещаемост на форума...

Аз лично се мотая из форума от 2003 г., когато не беше това, което е сега. Има по-стари от мен...

# 7
  • Tам през Атлантическия океан
Аз самата трудно различавам, защото свят шарен- хора всякакви!
Аз затова само предполагам  Rolling Eyes

# 8
  • София
Обикновено темите са драматични, като изкарани от латино сапунка. Разбира се, описани са с подобаващ сълзлив стил.
Рядко някой истински потребител да се регистрира и с първия си пост да изцвъка житейската си драма тук.
Други теми имат провокативен характер, целящ ССФ да накълве темата като харпия и да започнат чепканици и спорове.
Някои пързалки са забавни, напр. на Мимето, преди това имаше Пепеляшка.
Моят форумски стаж е от 2004г., като от дир.бг се примъкнах тук.

# 9
Ох, имаше една "авторка", която беше много скарана с математиката.
(Пък може да не е била само една, знам ли?  Shocked)
Но в постовете и винаги имаше такива сметки: "С мъжът ми сме заедно от 3 години, женени сме от 7, а детенцето ни е на 5 години, 4 месеца и 16 дни... Преди 5 години и половина срещнах голямата си любов, поддадох на тръпката, изневерих и досега сме заедно. (Мъжът ми не знае, дали да му кажа?)"  Laughing И като я засечеш, че сметката никак не излиза, почва да се обяснява и забърква още по-голяма каша. Направо да се чудиш как е завършила първи клас.  Mr. Green

# 10
Когато една тема звучи абсурдно (при все, че съм наясно, че има много "луди" хора  Mr. Green), според мен или е пързалка, или просто мозъкът на автора "се пързаля" в небитието.  Crazy

А и хората все пак си имат стил на писане.  Peace

# 11
  • При хората, които обичам
Те пързалките не се пускат за чукчите-читатели. И ти го знаеш, како. Ама ходиш да им разваляш сценария на хората Mr. Green

# 12
Аз поне само им развалям сценариите, ама има едни гадове, направо им чупят пързалките.
Заключват и изтриват целия пясъчник. Mr. Green  Crossing Arms

# 13
  • Пловдив

Аз лично се мотая из форума от 2003 г., когато не беше това, което е сега. Има по-стари от мен...
Поне хиляда души сме от тогава. Активни, пишещи и четящи. Мисля са повече даже.

# 14

Поне хиляда души сме от тогава. Активни, пишещи и четящи. Мисля са повече даже.

Аз помня един момент, когато имаше регистрирани около 400 потребители, а активно пишещите бяхме между 30 и 50 човека. Буквално приличаше на чат-страница. И сега най-активните са не повече от 100-тина човека, които не мога да сбъркам като стил, изкзване и т.н.
Помна един момент тогава, когато минахме 800 и ми се струваха много потребителите, а после спрях да обръщам внимание на бройката, но тогава и пързалките бяха друг тип - бяха много по-изчистени откъм драма и по-скоро включваха нечии фантазии за щастливи семейства, живеещи по света и у нас, с много деца, с много пари и само цветя и рози. Сега пързалките трябва да носят знак "ползвайте носни кърпи за сълзи и сополи".

Общи условия

Активация на акаунт