Интересно-как разбирате че дадена тема е пързалка?

• 13 338
  • 198
  •   1
Отговори
# 150
  • София, в полите на Витоша
Защо аз да споделям защо съм в ДиС  newsm78
Явно не ти е и над средното ниво интелигентността, защото въобще не разбра за какво говоря.
Тати е обяснил всъщност. Темата...темата не е за ДиС, още повече в тоя й вид.

хахахахаааааааааааааааааааааааааааааааааааа Joy hahaha

А за какво са ти в ДиС всъщност?

Верно е ,руса съм... трудно разврах,че питаш за какво СА ТИ тези теми в ДиС.... е, моя грешка, че не чета мисли или между редовете....

# 151
Не четеш, да. В предния си пост на всеки ред пишеш за ТЕМИ. Е, за тях се отнасяше коментара ми.

# 152
Без да съм адвокат на Велико, от това дето го прочетох ти Пипи лота говориш за темите за счупени пениси. Тя /Велико/ казва:
"За какво са ти в ДиС всъщност" т.е. за какво са ти  ТЕ - темите на теб за какво са ти притрябвали в ДиС, не ти какво правиш тук.
Наистина на подобни теми не им е тук мястото, особено щом форумът е "Семейни отношения" /Честит ви нов подфорум СО   bouquet/, просто си е чиста измишльотина темата.
Аз обаче едно ще призная, не подозирах че може да се получи подобна травма на пениса, сега вече знам, в тоя смисъл темата ми е била полезна.

ПП Баси, аз сигурно съм некадърна нещо, ни кожички съм повреждала, ни нищо  ...    Laughing

А, виждам, че сте се изяснили  Peace

Пипи лота, ако не е неудобно, какво стана с тоя приятел на приятелката ти ? Когато се случи такова нещо, мъжът после оправя ли се ?

# 153
Аз избягвам да противореча на модератори и администратори, но не мога да си изкривя душата - от въпросната тема разбрах, че има "пещерни образувания" в ... (сещате се къде), т.е. за мен темата беше образователна.

# 154
Роси - моя се оправи, след бинтосване и месец на сухо.
Но аз продължавам да се дивя - какво е това извратено чувство на наслада да пуснеш подобна тема, в която всички ти се подиграват  Thinking

# 155
Ами аз като бях дете, тогава нямаше интеренет, та много любимо развлечение на дечурлигата беше да звъннат на произволен телефонен номер и да попитат: "Имате ли ток", ако им се отговори утвърдително, се добавя: "Ами тогаз гаси лампата и си лятай" или някаква друга глупост такава, та и аз съм се чудела колко трябва да ти е акъла да се кефиш, когато отсреща някой те псува  newsm78 Пък било и по телефона/компютъра  Thinking Някой психолог сигурно знае отговора.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 16:14 от rosy_bosy

# 156
  • София
разбрах, че има "пещерни образувания" в ... (сещате се къде), т.е. за мен темата беше образователна.
Култово!!!
И затрито завинаги. Язък!

# 157
Ами аз като бях дете, тогава нямаше интеренет, та много любимо развлечение на дечурлигата ...

все още им е
също все още замерят хората с яйца, орехи и пликчета с вода в студа /не толкова често колкот ние, но все пак/

# 158
Аз избягвам да противореча на модератори и администратори, но не мога да си изкривя душата - от въпросната тема разбрах, че има "пещерни образувания" в ... (сещате се къде), т.е. за мен темата беше образователна.
Пишеше 'пещеристо', а не 'пещерно'  Naughty Peace
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D1%89%D0%B5%D1%80%D0%B … D1%8F%D0%BB%D0%BE

# 159
  • София
Пещеристо тяло е едно, пещерно образувание - съвсем друго. Mr. Green

# 160
Пещеристо тяло е едно, пещерно образувание - съвсем друго. Mr. Green
Не споря, но мисля, че в темата все пак беше цитирано правилното определение  Peace

# 161
Май форумните познавачи на пързалки останаха безработни  Whistling

# 162
споделете за тия пещерни образувания  newsm78
как съм ги пропуснала  Twisted Evil

не знам за пързалките, ама вече нямаме ДиС, от тук нататък ще се отношаваме семейно Crazy

# 163
Пишеше 'пещеристо', а не 'пещерно'  Naughty Peace
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D1%89%D0%B5%D1%80%D0%B … D1%8F%D0%BB%D0%BE

Смеете се вие, обаче аз скъсах гугъл от търсене на "пещерно образование" с такава насоченост, с каквато беше темата. Ако не я бяха изтрили, сега нямаше да ставам за смях в тази тема  Crossing Arms

# 164
  • София
Смеете се вие, обаче аз скъсах гугъл от търсене на "пещерно образование" с такава насоченост, с каквато беше темата.
Виж, ако е било "пещерно образОвание", това съвсем променя нещата. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт