даите идея zа 2 дневна екскурzия в бг.

• 1 774
  • 10
  •   1
Отговори
трябва ми идея zа екскурzия, с моя ни се о4ертават 2 или 3 свободни дни другата седмица и искаме да zадуем на някъде, пък и си направих колата на метан, та ни се пътува евтино Mr. Green, даваите идеи, пратете ни дале4.....сега сме в пловдив Mr. Green

newsm78 дали има какво  да се види в русе, например.... newsm78

# 1
Ми по пътя за Русе има доста интересни места-Трявна,Дряновски манастир,Велико Търново,Арбанаси..
Така че е добър маршут.  bouquet

# 2
  • В.Търново
Рилския манастир,Петрич-домът на баба Ванга,ако ви интересува,Рупите.Аз например много си мечтая за тези места,но на нас ни е много далеко и може би един ден ще отидем,но кога... Peace

# 3
  • София
Далече, далече, чак до Видин  Laughing Програмата е - Бабини Видини кули, разходка в крайдунавския парк, посещение на някой видински музей, нощувка. На другия ден- Магурата, Рабишкото езеро и разбира се Белоградчишките скали. На връщане може и до Околчица да се качите, но има доста завои. Ако искате още повече забележителности, може и до пещерата Леденика да отидете.

# 4
Може би трябваше да уточниш дали предпочитате градски или природни гледки. Simple Smile

На мен 2 дена ми се виждат малко, ако ще пътувате надалеч, ще се убие удоволствието в много пътища и малко време за гледане.

С изходна точка Пловдив предлагам маршрут Асеновград - Бачковски манастир - Чудните мостове - Смолян.

Или Копривщица - Сопот - Карлово - Казанлък - Шипка.

Нагоре към Трявна - Дряново - Габрово - Търново.

Или малко на море през есента - Варна - Несебър - Бургас.

# 5
  • София
Казали сте Русе - там е хубаво да се посетят Басарбовският манастир (скален манастир) край с. Басарбово, археологическият резерват Ивановски скални църкви в с. Иваново, археологическият резерват Червен в едноименното село - всичко се намира на територията на природен парк Русенски лом. Близо са до Русе. Ако на първия ден посетите места преди Русенски лом, на втория ден самия Русенски лом, на третия ден разглеждате Русе:)

# 6
  • Пловдив
ако решите да отидете към Русе трябва задължително да видите Свещари
http://www.google.bg/images?q=%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%89%D0%B0%D1% … =1024&bih=407
повярвай ми не е за изпускане!!
След това можете да отидете и на Демир Баба Теке

# 7
Ако не сте ходили в Белоградчик - препоръчвам. Може да се комбинира с Видин, Враца, Ботевград.

# 8
  • Sofia
На мен ми се ходи за 2 дни до Лещен и Ковачевица - има какво да се види, а и природата е прекрасна.
Но с оглед на температурите навън, мисля че най-подходящата екскурзия би била до Мелник и Рупите. Там и през ноември дори е прекрасна топла есен...

# 9
  • с/у ОколоМръсТното
. Ако на първия ден посетите места преди Русенски лом, на втория ден самия Русенски лом, на третия ден разглеждате Русе:)

Peace

А ако решите да е надолу от Пловдив - оидете до Триград, Девин и т.н. Около Цанков камък ми се стори приказно преди 2месеца.

# 10
. Ако на първия ден посетите места преди Русенски лом, на втория ден самия Русенски лом, на третия ден разглеждате Русе:)

Peace

А ако решите да е надолу от Пловдив - оидете до Триград, Девин и т.н.
Toчно това плануваме за тази събота и неделя, с 1 нощувка.
Къде ще препоръчате да нощуваме: в Триград или близките селца около Ягодинската пещера?

Общи условия

Активация на акаунт