Аман!
. Понеже аз ползвам целогодишно и непрекъснато моята сметка за парно (топлата вода отделно) е 109 лева, а сметката на съседката е 29, защото нейната база била ниска. Да, ма ние сме с еднакви апартаменти и 2 месеца вържа радиаторите на 5... сега 3 семейства ще платим сметките на целия вход само защото сме били добри платци миналата година.... Някаква проста офца от Комисията за енергийно и водно регулиране ми каза, че нямали да вземат отношение ако нямам преди това становище от Топлофикация, а и те по принцип не се занимавали с некоректно изчисляване на сметки. Тези от топлофикация ми кършат рамене и ми казват - ми да сте си сложили топломерите навреме, а от комисията за защита напотребителите ме изпращат към КЕВР. Сега заведах жалба - т.е. пуснах я с обратна разписка. сега ще чакам 1 месец за становище, а след това ще се оплача на арменския поп, защото от всякъде ме отсвирват. Няма оправия с тези. Освен да си събера съседите и да ги накарам всички да ми дадат по 5 лева друг начин не виждам (а това как ще стане
не е ясно) Препоръчани теми