® E-bay - тема 59

• 34 035
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм купувала чорапи, точен номер и винаги са ставали. Единствената ми забележка към някои от тях е стегнат ластик, но това го наблядавам повече при бебешките и явно ми прави впечатление. Като качество нямам забележки  Peace

# 601
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1904562 … ame=STRK:MEWNX:IT
-да се похваля с последното придобито за мен;

# 602
  • виртуално
моля като го получиш да ми дадеш размери на ЛС  Hug
от доста време се чудя дали ми трябва 13-14 или 15-16 от детското

# 603
майчета, купували ли сте чорапи - обикновени детски - George - читави ли са? здрави, да не стават на топчета, ако може, да не се развличат, и пр.

Умувам дали да купя на синковеца, но той сeга носи 12ЮК, а те памучните, поне българските след пране се свиват, та му взимам 32номер. Какъв ЮК номер да взема?  9-12 или 12-3??? големи размисли  Hug

чудесни са ви покупките, честито!  Heart Eyes
Ние имаме 15 чифта на George за малкия и са супер!Нямам забележки!
Според мен вземи 12-3 ама пак ти си знаеш...щерката има 12-3 и са и ок въпреки че носи 11-12

# 604
Здравейте, Economy Delivery (Royal Mail 2nd Class Standard), има ли проследяващ номер или не?

# 605
моля като го получиш да ми дадеш размери на ЛС  Hug
от доста време се чудя дали ми трябва 13-14 или 15-16 от детското
Ще ти споделя. Аз имам тениски, 3 чифта дънки и панталони, пуловер и всички са ми за 14 г. Висока съм 168 см и около 53 -55кг;

# 606
Здравейте,
От доста време само ви чета, но не съм писала до сега.
Имам един въпрос - как да си върна парите в кредитната карта, при условие, че веча са ми върнати от продавача и са в Пейпал?
Видях, че са ми върнати в Пейпал, но не ги виждам в Кредитната си карта Sad Какво трябва да направя?
Предварително благодаря за отговора Simple Smile

# 607
  • Варна
mimi_msm
би ли дала отзиви за тази подочистачка
благодаря предварително

искам да взема на малкия и още лего кубчета, например такива
http://cgi.ebay.co.uk/Duplo-Lego-51-Mixed-Pieces-/360308342113?p … sh=item53e40cfd61
да разбирам ли че цената за доставка е 3,50? нещо още трябва ли да гледам..

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 19:26 от smurf

# 608
  • София
И аз имам въпросче - спечелих един търг кажи-речи без да искам, наддадох само 5 стотинки.
За детска количка. Обаче тя е ужасно тежка - някъде към 20 кг /това видях после в друг сайт/ и транспорта ще ми излезе златен.
Писах на продавача, още докато течеше търга да ми откаже наддаването, но нямам отговор.
Няма и да платя.
Въпроса ми е: Какви ще са последствията за мен?

# 609
искам да взема на малкия и още лего кубчета, например такива
http://cgi.ebay.co.uk/Duplo-Lego-51-Mixed-Pieces-/360308342113?p … sh=item53e40cfd61
да разбирам ли че цената за доставка е 3,50? нещо още трябва ли да гледам..

Наддаването до момента е стигнало 3.5+2.5 доставка. Това не е крайна цена, има още 4 часа до края.  Peace

# 610
Дилянка, ако продавача не се съгласи да развали сделката ще ти сложат страйк за неплатена стока.
И при още 2 такива ти блокират акаунта.
Но пробвай пак да му пишеш и може да се разберете. Peace

# 611
  • София
Дилянка, ако продавача не се съгласи да развали сделката ще ти сложат страйк за неплатена стока.
И при още 2 такива ти блокират акаунта.
Но пробвай пак да му пишеш и може да се разберете. Peace

Аз имам чувството, че въобще не си е поглеждал съобщенията.
Това ми се е случвало и преди.
Тия англичани са ми леко странни - пускат търг, а после въобще не го гледат!

# 612
Яхуууу, дойде торбата smile3538 newsm35 #Milti ukliam1

Понеже Алекс ни порица (и май с право) за прекаленото очакващо споменаване на Г., да компенсирам с похвали.  Mr. Green

Дървено колело за голямата кифличка
Риза с жилетка за таткото
'Snugg' Boots за дребната
Чанта за баща ми
Рошаво болеро за голямата
Уникално кожено яке за таткото
пуловер
Раничка за ДГ
Обувки
Боти за свекървата
Разширители за обувки

Останалото са ежедневни дрехи за дребните.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 21:52 от bitter chocolate

# 613
Здравейте!Може ли да ви попитам как да си намера във ebay  якета със гащеризони за деца? Praynig

# 614
Здравейте сладурани! Постоянно се зачитам по темите във форума, но сега определено имам проблем. Преди около седмица ми помогнахте, сега отново се надявам да го направите. Въпросът ми сигурно е задаван неколкократно, но все пак: Мога ли да отворя нов акаунт в e-bay , защото моя го замразиха нещо / аз исках да продавам разни неща, не иска да ми приеме документите които искат по електронен път , искат по факс или пощата/ , и ако да със същата карта ли или трябва да си откривам нова сметка? А да използвам кредитна карта може ли? Умолявам ми да ми кажете как да си оправя акаунта, или дали мога да си направя нов, и с коя карта ? Благодаря Ви момичета, не мога да се справя без вас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт