® E-bay - тема 59

• 34 032
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
По-лесно е да им изпратиш нещата, които искат по факса, отколкото да се занимаваш с нов акаунт.
А подозирам, че не ти се получават нещата, защото не разбираш добре какво искат от теб. И ако това е така, и новият акаунт ще има същата съдба.

# 616
Здравейте!Може ли да ви попитам как да си намера във ebay  якета със гащеризони за деца? Praynig

Обикновени, за сняг или за дъжд?

# 617
За сняг! Rolling Eyes

# 618
Здравейте, Economy Delivery (Royal Mail 2nd Class Standard), има ли проследяващ номер или не?

Знае ли някой?

# 619
Здравейте!Може ли да ви попитам как да си намера във ebay  якета със гащеризони за деца? Praynig

waterproof dungarees and jacket, ski suit, rain suit   

Здравейте, Economy Delivery (Royal Mail 2nd Class Standard), има ли проследяващ номер или не?
Знае ли някой?

Поне от това, което прочетох в сайта на Royal Mail, останах с впечатление, че такава е само първокласната поща, но да не те заблудя  newsm78

# 620
Яхуууу, дойде торбата smile3538 newsm35 #Milti ukliam1

Понеже Алекс ни порица (и май с право) за прекаленото очакващо споменаване на Г., да компенсирам с похвали.  Mr. Green
...
Боти за свекървата
...

Искам и аз такива! Heart Eyes
Търсих,но не мога да намеря. Confused

# 621
И аз искам, ама отиват при нея  Rolling Eyes . Боти Pepe Jeans. Дано намериш.  Hug

Ох, много съм щастлива -
страхотни ботуши за каката, на много добра цена.

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 10:21 от bitter chocolate

# 622
И аз искам, ама отиват при нея  Rolling Eyes . Боти Pepe Jeans. Дано намериш.  Hug
Мерси!Ако има ще свиркам! Whistling

# 623
Момичета, помагайте. Скоро го обсъждахме, но аз пак да питам.
На коя банка по дебитната карта Виза електрон може да се превеждат пари от акаунта в Пейпал?
Някоя от вас правила ли го е?
Защото аз съм с Мастъркард и не става. Писах им на тези малоумници от Пейпал, отговориха ми, че за съжаление, по българските Мастъркард не могат да се теглят пари от акаунта. А аз имам там доста и не искам да ги харча. Затова трябва да си извадя Виза електрон, към която да си преведа парите от баланса.

# 624
  • Бургас
Момичета, помагайте. Скоро го обсъждахме, но аз пак да питам.
На коя банка по дебитната карта Виза електрон може да се превеждат пари от акаунта в Пейпал?
Някоя от вас правила ли го е?
Защото аз съм с Мастъркард и не става. Писах им на тези малоумници от Пейпал, отговориха ми, че за съжаление, по българските Мастъркард не могат да се теглят пари от акаунта. А аз имам там доста и не искам да ги харча. Затова трябва да си извадя Виза електрон, към която да си преведа парите от баланса.

Моята е на ДСК, преди съм превеждала без проблем.

# 625
Ама Виза електрон ли е или Виза кредитна?
Защото аз още една кредитна карта не искам, мъжо ще ме изгони от вкъщи.

# 626
  • Варна
Имам Виза електрон дебитна на ЦКБ и съм прехвърляла пари от баланса по картата.

# 627
  • Бургас
Ама Виза електрон ли е или Виза кредитна?
Защото аз още една кредитна карта не искам, мъжо ще ме изгони от вкъщи.

Виза Електрон.  Peace
Кредитни нЕмам, само не знам си колко бройки дебитни.  Laughing

# 628
Флашче, мерси!
Мимита, и на теб благодаря!  Hug

# 629
  • София
Дебитна Виза електрон на ПИБ имам. Превеждала съм пари от пейпал към нея и не съм имала проблеми. Извадиха ми я за 5 работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт