® E-bay - тема 59

• 33 988
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Не, точно 10 му бяха. Както и да е. Ако е над 10 сега има 11, давам му един игнор и няма да му чета повече съобщенията да се натоварвам.  Tired
Просто ми беше интересно има ли наистина такова нещо като задържане на пари при новорегистрирани потребители. Грозното Пате,    bouquet

bitter chocolate , те са китайски тези машинки, тъй или иначе. Една дружка тук не спря да ми хвали нейната, та така се запалих и аз...ще я видим що за стока е...само да дойде един път...  Tired

Не е вярно, че са китайски. iRobot Corporation, United States, http://www.irobot.com

Ти за колко я спечели? Ще взема и аз да играя, че са доста полезни за ежедневно почистване докато си на работа.

# 736
  • Бургас
Китайски са! Wink
Съвместна разработка с Щатска компания, произведени в Китай.
Продават се в Технополис. На кутията ясно си пише Made in China.  Peace

# 737
кънките се регулират,вече ги изпробвахме,страшно забавление пада трябв да ви кажа  Grinning и малкия е много щастлив,щях да ги пазя за допълнение към коледните подаръци но не се стърпях,сега ще правим сухи тренировки вкъщи,до лятото да сме готови  Laughing ,сега пробва само с едната,че аз вече неам нерви да бдя да не се претрепи някъде...  Hug

някой да знае кога е следващия курс на Г.

# 738
Китайски са! Wink
Съвместна разработка с Щатска компания, произведени в Китай.
Продават се в Технополис. На кутията ясно си пише Made in China.  Peace

Thinking Утре ще питам една приятелка какво пише на нейната. Тя си я поръча от фирмения сайт в Щатите. Че тук в БГ съм се нагледала на всичко.

# 739
  • София
Ми то вече почти всичко се произвежда в Китай.  Рядко има произведено , например в ЕС.
Я  обърнете внимание на етикетите, всички маркови дрехи , обувки и т.н.т. къде са произведени? Laughing

# 740
Ми то вече почти всичко се произвежда в Китай.  Рядко има произведено , например в ЕС.
Я  обърнете внимание на етикетите, всички маркови дрехи , обувки и т.н.т. къде са произведени? Laughing

До известна степен си права. Ама съм виждала AiPhone  Mr. Green които са като истински. Но и оригиналните пак там се правят. Важно е къде и кой в Китай го е произвел. Затова казах, че ще питам на етикета на доказано оригинална какво пише (корпорация и т.н.).

# 741
Ако някой има намерение да пазари бебешка количка от ebay, да предупредя!!! Този продавач е измамник, стойте далеч от него!

# 742
Не, точно 10 му бяха. Както и да е. Ако е над 10 сега има 11, давам му един игнор и няма да му чета повече съобщенията да се натоварвам.  Tired
Просто ми беше интересно има ли наистина такова нещо като задържане на пари при новорегистрирани потребители. Грозното Пате,    bouquet

bitter chocolate , те са китайски тези машинки, тъй или иначе. Една дружка тук не спря да ми хвали нейната, та така се запалих и аз...ще я видим що за стока е...само да дойде един път...  Tired

Не е вярно, че са китайски. iRobot Corporation, United States, http://www.irobot.com

Ти за колко я спечели? Ще взема и аз да играя, че са доста полезни за ежедневно почистване докато си на работа.
А как точно действат тези машинки, че ми стана интересно  Laughing

# 743

А как точно действат тези машинки, че ми стана интересно  Laughing

http://irobotbg.com/ Има демонстрационно филмче. Познати казват, че за ежедневно почистване е супер. Пускаш го и излизаш за работа. Той си е програмиран да си начертае траектория, че да минае навсякъде.

# 744

А как точно действат тези машинки, че ми стана интересно  Laughing

http://irobotbg.com/ Има демонстрационно филмче. Познати казват, че за ежедневно почистване е супер. Пускаш го и излизаш за работа. Той си е програмиран да си начертае траектория, че да минае навсякъде.

А дали не е релистнал същия робот? И да не смята да го праща.

# 745
Ако някой има намерение да пазари бебешка количка от ebay, да предупредя!!! Този продавач е измамник, стойте далеч от него!

Е, при 18 000 фийдбека едва ли ще е измамник, ама кажи с какво те ядоса!  Heart Eyes

# 746
Виж отрицателните обаче (в които много странно случите се повтарят)

На кратко: поръчах количка, която пристигна грешна (вече си мисля, не случайно). След кратка кореспонденция се уговорихме, че аз връщам количката а продавачът ми възстановява сумата. ИмАх неблагоразумието да я пратя с Еконт, уж за да имам документ, номер, проследяване. Имам - дръжки.
Цял месец в сайта на Еконт моята пратка стои като "натоварена на линия Лондон". Следователно PayPal затвориха диспута по причина, че нямам доказателство, че съм изпратила стоката обратно.
А продавачът упорито отказва през цялото време, през което количката чака в офиса в Лондон, да си вземе стоката обратно и съответно да ми върне парите.
Тъй че двойна каръщина - един път че попаднах на измамник, и втори, че заради Еконт изгубих диспута.

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 00:35 от eta

# 747
Леле, Ета, ужас  Shocked ! Добре, а тези от Еконт какво ти казват? Аз бих ги направила на две стотинки!  #Cussing out Как така продавачът отказва да си вземе стоката? Еконт не я ли е доставил на място и ако продавачът откаже все трябва да има подпис, че отказва да вземе пратката?  ooooh!
То вече е свършен факт, но все пак се ядосвам заради теб, че са те прецакали! А негативните не ги бях прочела!

# 748
Ами с въпросният се бяхме уговорили, че ще я пратя в куриерски офис, а той ще я вземе от там. Но той очевидно изобщо не е имал намерението, а грешката на куриерите му дойде дюшеш. Искам да го докладвам за измама, но пак без информацията от Еконт нищо не мога да докажа.

Бе какъв подпис, тя изобщо не фигурира като получена в Лондон! Погвам ги аз Еконта, въпреки, че им заведох рекламация, и по-нагоре ще стигна!

# 749
Мда, грешката може и да е в Еконт!  Thinking Поне да ти кажат, къде е количката в момента, изобщо какво става с нея! Не може да стои во веки веков в офиса им все пак! А може и да се уговориш да я доставят до офиса на продавача!  Peace  Crossing Arms Успех с разправията с тях! Дано всичко да се оправи!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт