90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 326
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Ти сега ли откри, че можеш да ядеш филия с лютеница и кисела краставица? Joy

# 511
Не мисля, че руската салата се вързва с въглехидратния заради майонезата Naughty

# 512
  • София
Здравейте, момичета!
Приемате ли новаци в редиците си (то това си е риторичен въпрос, искате или не, ще се вклиня между вас)  Grinning
Аз имам само някакви си 15-20 кг да смъкна (хаха, ужас), а Дюкян изобщо не е по вкуса ми (или поне не за толкова дълго време, колкото ми е необходимо да сваля тези килограми).
Лошото е, че при всички дадени рецепти в другата тема, хич не съм по готвенето, така че ще карам на купешко. Оттук нататък - каквото сабя покаже  Mr. Green
Сега ще разпечатам де що има съвети относно диетата, че да не се издъня някъде и започвам.
И редовно ще ви следя   bouquet

# 513
 HugЗдравейте на всички отслабващи.Бих искала и аз да се присъединя.От 29.09 правя диетата,ма се оказва,че има много неща които не съм разбрала.Едва днес разбрах,че се яде само по 3 пъти на ден,а аз си карам-ям в 12 и в зависимост кой ден е после в 16 и 20ч =ужасс   smile3514и то ям не плод а това коетто съм обядвала и за вечеря пак се нареждам  smile3508,ама въпреки всичко кантара е мръднал де с -1кг почти.През плодовия ден ям на 1 час,това дали е пак -? Thinking newsm78

# 514
  • Варна
плодовете (от един вид) в плодовия се ядат на 2 часа до 5 пъти дневно

# 515
Здравейте,момичета!Искам да попитам може ли да се яде супа пиле или топчета през белтъчния ден!  newsm78

# 516
а може ли да се смесват плодовете+ядките едновременно

# 517
  • София
Здравейте,момичета!Искам да попитам може ли да се яде супа пиле или топчета през белтъчния ден!  newsm78

Ами може, но трябва да е само пиле, морков, лук и бульон - без фиде, ориз и картофи

# 518
Не мисля, че руската салата се вързва с въглехидратния заради майонезата Naughty
Vessit, не става въпрос за класическата руска салата, която е с майонеза , колбас и т.н., а за по-различна - с цвекло, ряпа..... или поне аз така разбрах
ludata22, мисля, че може, но НЕ съм сигурна, защото аз не ги смесвам....

Добре дошли на новите попълнения  bouquet

# 519
  • Варна
а може ли да се смесват плодовете+ядките едновременно
не съм много сигурна, защото в преведените рецепти е дадеда торта от сушени плодове и ядки (смесено) а из форума съм срещала, че ядките са ти отделно хранене (1 от 5те да речем) така че, нека някой по-компетентен се включи  Praynig Mr. Green

# 520
Благодаря за бързия отговор!  Simple Smile

# 521
А вие на салатите  слагате ли олио,оцет, сол........?!Аз слагам и за 8 дни нямам почти никакъв резултат!Дали е заради това?

# 522
А вие на салатите  слагате ли олио,оцет, сол........?!Аз слагам и за 8 дни нямам почти никакъв резултат!Дали е заради това?
Салатите се хапват овкусени всеки ден без плодовия.

Мен лично ме съмнява това да е причината за липсата на резултат..По-скоро се крив в отговора на следните въпроси:
колко кг искаш да свалиш и колко си в момента;
пиеш ли достатъчно вода;
закусваш ли;
спазваш ли часовете между храненията;
спазваш ли правилото за вечерята до 20.00 ч?

# 523
Салатите се хапват овкусени всеки ден без плодовия.

Мен лично ме съмнява това да е причината за липсата на резултат..По-скоро се крив в отговора на следните въпроси:
колко кг искаш да свалиш и колко си в момента;
пиеш ли достатъчно вода;
закусваш ли;
спазваш ли часовете между храненията;
спазваш ли правилото за вечерята до 20.00 ч?

80 кг съм,искам да стана поне 65.Закусвам,вода пия над 2 литра на ден,спазвам часовете м/у храненията и не ям след 20.00ч!

# 524
  • София
mirel4eto, аз съм същите мерки като твоите и целта също ми е 65 кг.
Оф, леко се обезсърчих, а още дет се вика не съм започнала  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт