Програмата "Личен асистент" - 2

• 180 524
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Плаща се според броя часове ,които са ви определили.Ние сме с 140 часа и взимам 380лв.Има хора ,които взимат и над 400лв

# 346
  • в полите на Балкана
В трудовия ви договор би трябвало да са записани часовете и заплатата която ще получавате. Плаща се на час. При различните програми е различно. Най-малко е заплащането  по националната програма, следва я тази с пари от еврофондове и най-добре са АНЖ. В тази тема пишехме за втората, след това се започна и за останалите и стана каша.

# 347
  • Велико Търново
здр отново!Най-после и мен ме назначиха като личен асистент,подписах тр.договор до края на годината.Искам да поитам за всички асистенти еднакви ли са заплатите,защото аз съм чувала че получават мин.раб. заплата т.е. 290,а  на мен ми се пада около 150лв. на месец(плащат ми на час1,85лв. 5 часов раб.ден)така ли е при всички? newsm78
  Здравей,аз съм ЛА от януари тази год.на детето ми,не знам как ми се води програмата и вземам същите пари като теб-по 1.85 на час за 5 часа и да към 150 лв са като ти махнат удръжките.Аз също мислех,че е поне мин. заплата,но като подписвахме договора и ме усведомиха...

# 348
# 349
И аз да следя.

# 350
  • Пловдив
момичета някоя от вас има ли вече преведена заплата за този месец?

# 351
Да в 17 часа ги пуснаха

# 352
Здравейте ,искам да попитам може ли майка да стане личен асистент на детето си с аутизъм ,което има телково решение?Благодаря предварително!

# 353
# 354
Включиха ни за последните три месеца от  годината.
Часовете са 119, на база какво ги определят?
Това прави по 4ч./дори и по-малко/ дневно, а  сме 24ч. с децата си!

# 355
В коя програма, към "Социално подпомагане" ли? Как е заплащането?

# 356
  • Хасково
Някой знае ли на коя дата превеждат заплатите на личните асистенти по националната програма

# 357
Здравейте, програмата ЛА към общината ли е? И ако да какви документи се изискват за кандидатстване и дали в момента приемат нови молби?

# 358
  • в дълбоката Прованс
Здравейте,работя по програмата "Помощ в дома", не намерих тема за тази програма и затова пиша тук,нямам преведена заплата за м. октомври 2013г до този момент,от общината ми казаха,че документите са ни изпратени,но никой не може да ми каже кога ще получа заплата.Ако някои работят по тази програма,моля да пишат дали са си получили възнагражденията,не знам дали проблема е само за нашата община или има проблеми с плащането и в други общини.Благодаря!

# 359
Здравейте!

Кандидатствахме за личен асистент на детето ни по програма "Подкрепа за достоен живот". В уведомителното писмо, което получихме пише, че е включена в банката на чакащите потребители. На 3 място, етап 3.3. Договор ще бъде сключен единствено при отпущане на допълнителни часови квоти.

Това какво означава, че е някаква резерва ли? Не ми е ясно съвсем, понеже до момента не сме кандидатствали за асистент. Предварително благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт