Програмата "Личен асистент" - 2

• 180 767
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Еми,на нас на обучението ни беше обяснено,да не бързаме с документите,явно нашата община нещо се мота!

# 601
  • Хасково
Ами незнам да ти кажа беше 12:15 като се обади вика до 1 ще те чакам.Даже като отидох беше взела документите на другите и сигурно ги носеше да подготвят договорите.При всяка община явно е различно.Една позната от Благоевград каза,че на тях им казали,че на етапи ще ги назначават сега вначалото от 1до 65 за възрастните и от 1 до 9 за децата после и другите.На мен нищо не ми каза за обучението,но сега в понеделник като занеса медицинското ще попитам за подробности.

# 602
Да и на нас ни казаха,че на етапи ще  е,затова да не бързаме с медицинското и свидетелството,явно имат срок!

# 603
Има ли някой, който все още незнае дали е одобрен? Ходих няколко пъти до общината, списъци няма, казват, че ще получим писмо, но все още го няма!!

# 604
Има ли някой, който все още незнае дали е одобрен? Ходих няколко пъти до общината, списъци няма, казват, че ще получим писмо, но все още го няма!!
Аз  Simple Smile все още няма изнесени списъци с одобрените потребители.Предполагам,че утре ще стане ясно.Иначе за ЛА съм одобрена с 15т,преминах обучението,но казаха че ако потребителя не е одобрен(в моят случай-синът ми) и моето класиране отпада  Rolling Eyes

# 605
Аз  Simple Smile все още няма изнесени списъци с одобрените потребители.Предполагам,че утре ще стане ясно.Иначе за ЛА съм одобрена с 15т,преминах обучението,но казаха че ако потребителя не е одобрен(в моят случай-синът ми) и моето класиране отпада  Rolling Eyes
И за обучението нищо не са ми казали може би след като станат ясни одобрените потребители тогава ще ни кажат за сега чакаме....

# 606
Здравейте! Някой има ли информация за класирането в гр. Бургас?

# 607
Моето дете не е класирано,много съм разочарована!

# 608
Здравейте! Сигурно въпросът, който имам, е дискутиран многократно, но въпреки това ще бъда много благодарна, ако някой ми отговори. Накратко-времето, в което си личен асистент, зачита ли ти се за трудов стаж? Знам, че го пише в някаква наредба / не съм ориентирана точно, питам заради моя близка/, но не съм наясно дали тази наредба е все още актуална. Благодаря предварително за отговора и ви пожелавам приятен ден!

# 609
След като се подписва трудов договор би следвало ,че се води трудов стаж.

# 610
Аз вече си получих новият трудов договор.

# 611
Честито,аз днес си занесох документите,за договора ще ми се обадят!  bouquet

# 612
  • София
А с каква дата за започване на работа по програмата е трудовият договор?

# 613
от 12,05,2015 до 29,02,2016

# 614
Честито, Нонче!
На мен ми казаха, че ще ми се обадят кога да занеса документите. За София става въпрос. А по колко ще плащат на час разбра ли се?

Общи условия

Активация на акаунт