Програмата "Личен асистент" - 2

• 180 758
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Това е брутната заплата .Като начислят данъци за около 80,00лв да не и повече сумата става ....Миналата година от заплата 480,00 чисто ми превеждаха 376,00лв
 по сметка.

Момичета, да знаете случайно дали вече е прекратено по програмата да се назначават лични асистенти?. Днес моя позната и казали от общината ,че нямало повече да назначават. От май месец я размотаваха и се надяваше ,а днес са и казали това.

# 646
Какви удръжки има от заплатата?
И защо този трудов договор не се води за трудов стаж?

# 647
ДОД , здравни  осигуровки  и още не знам си какви .Трудов стаж се води .Но сега поне аз като съм на 5 часа не знам дали няма да го смятат за 4. Не съм много наясно с тези изчисления.

# 648
Съпругът ме е назначен на 8 ч. и са му казали, че не се води трудов стаж затова попитах.
Ако от др. място се осигурява здравно?

# 649
Не е възможно щом е по трудов договор.

# 650
възможно е , защото работи на граждански

# 651
По граждански договор- да не се води трудов стаж, но въпросът ти бе зададен за трудов договор .

# 652
Знам, че по гражданският не се води трудов стаж, но има плащане на здравна осигуровка.
При подписването на договорът като ЛА са му казали ,че не се води тр. стаж., защото програмата била за 10 мес., ако я удължат щели да се водят - не ми стана ясно.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 10:37 от ravi

# 653
Би трябвало да се води за стаж,защото на мен когато ми даваха договора ме питаха колко съм имала докато почна по старата програма (аз съм от 2013та) ,аз имах 7г.,след което в договора видях,че са писали общо 9г.и месеци.А как ще ми изчислят заплатата ми е интересно,441лв. + 1,2% клас за прослужено време (близо 10години),пише в договора и колко ли ще е след удръжките!?

# 654
А на мен за клас не ми дават нищо,

# 655
Би трябвало да се води за стаж,защото на мен когато ми даваха договора ме питаха колко съм имала докато почна по старата програма (аз съм от 2013та) ,аз имах 7г.,след което в договора видях,че са писали общо 9г.и месеци.А как ще ми изчислят заплатата ми е интересно,441лв. + 1,2% клас за прослужено време (близо 10години),пише в договора и колко ли ще е след удръжките!?
При 1,2% допълнително възнаграждение на година за придобит професионален опит след удръжките чисто би трябвало да получаваш около 380лв.

# 656
И аз горе-долу така го смятам,но ще видим,че при нас в Перник,все още няма заплата!Само не разбирам,защо са тези големи различия,за различните общини,та нали е национална програма,критериите за всички едни и заплащането друго!

# 657
При мен също е подписан договора със задна дата и очаквам превод за десет работни дни но още нищо не е преведено. За София, община Изгрев става дума.

# 658
При мен също има превод на заплата за 14 дни .

# 659
Нонче, за кой район?

Общи условия

Активация на акаунт