Деца с очни проблеми - тема 4

• 52 000
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Уф извинявам се-оправям багажа и съм много разсеяна.Е значи и ние сме го правили това.Утре ще видя какво ще ни правят и ще пиша.

# 46
  • ГОре на черешата...
 Hug

# 47
и аз се присъединявам
 Heart Eyes

# 48
Здравейте,и аз водих моето момченце на очен когато беше на около 2 години и нещо,защото започна много да гледа под вежди,а той милия така си е нагласял погледа ,за да вижда.По същия начин само ни прегледаха на таблото и ми казаха да занеса снимки да( видела докторката как гледал),и така и на апарат не го  погледна.По късно една година ни установиха около 8 диоптера+.
 НЕНОРМАЛНО безотговорна работа на някои лекари.
Сега ще водя и малкия той е на 3,5 месеца защото тъй като баткото имал толкова голям диоптер,аз също 3,5+ ми казаха да заведа и малкия и да го науча на къде сочи   Е  Ш  .
 Дано поне на него да го е пропуснал диоптера : Praynig

# 49
  • ГОре на черешата...
...ми казаха да заведа и малкия и да го науча на къде сочи   Е  Ш  .

Shocked

Да вземеш да смениш лекаря ли ooooh!...

# 50
И аз мисля, че трябва да смениш лекаря. Иначе това за снимката не е толкова странно. При нас също на първия преглед той не кривеше очите, но аз настоявах че го прави понякога. За 20 мин не го направи нито веднъж и докторката поиска снимка, ако имаме.

# 51
Здрвейте момичета,
моля ако някой има инфо за  "ВИДИМЕД - Д-р Владимир Таран" да напише каквото знае.
Ако наистиан прави такива стимулации, каквито правят в Русия си заслужава, зашото когато попитах по телефона ми обясниха, че курса е 400 - 500 лв , което е различно от 4-5000 колкото  излиза ходенето в Русия

# 52
Здрвейте момичета,
моля ако някой има инфо за  "ВИДИМЕД - Д-р Владимир Таран" да напише каквото знае.
Ако наистиан прави такива стимулации, каквито правят в Русия си заслужава, зашото когато попитах по телефона ми обясниха, че курса е 400 - 500 лв, което е различно от 4-5000 колкото  излиза ходенето в Русия

Ето за него и аз питах преди време, знам добри отзиви за него когато е работил във Варна.
За съжаление вече е само в София. Имам планове да отидем на преглед при него скоро.
Имаш ли информация колко време трае този курс? Месец, два и през колко време се правят процедурите ?

А някои знае ли за тези РЕФЛЕКТОРНИ ОЧИЛА нещо?

# 53
Какви са тези рефлекторни очила? Знам какво са анти-рефлекторни стъкла и такива купувам винаги за детето.

# 54
  Аз ако знаех само какви са, щях да ви споделя... Rolling Eyes
  Това ми казаха да го питам задължително, той ги е препоръчвал тук когато е бил за деца с кривогледство и мързеливо око. Мисля, че не се предлагат поне тук ги няма питах вече, даже странно ме гледат като питам....вероятно той ги има и така може да се вземат от него. За това сега като виждам името му реших да попитам, може  elzaboyadjieva да е чувала нещо за тях, след като знае за д-р Таран.

# 55
С моите познания по физика и анатомия просто не мога да си представя каква функция ще изпълняват рефлекторни очила. Сигурно се казват по друг начин защото рефлексия означава отразяване и след като очите на детето не светят като фарове значи сигурно е друг термин. Сега като се замисля сигурно е нещо като рефлекторния телескоп на Нютон и си ги представям като някаква система от огледала и лещи, но как това нещо би се носило на главата... просто си разсъждавам, не ми обръщай внимание.  Thinking

# 56
Незнам, найстина си нямам представа какви са Rolling Eyes.......просто знам, че трубва да го попитам, дори като звънна по телефона за час.

# 57
и аз да се запиша.

# 58
        Привет на всички !  Hug

Здрвейте момичета,
Ако наистиан прави такива стимулации, каквито правят в Русия си заслужава, зашото когато попитах по телефона ми обясниха, че курса е 400 - 500 лв , което е различно от 4-5000 колкото  излиза ходенето в Русия
Elza,   bouquetБлагодаря ти за подробната информация на л.с.
Искам да попитам тази стимулация при какви проблеми се прави ?
Мами, стискайте палци , довечера сме на контролен преглед и така ми е свито сърцето  Praynig

# 59
Ние минахме на контролен преглед.Казаха,че очилата остават с тези диоптри.Показваха му картинки,закриваха му очите и всички други необходими процедури.Продължава ме да закримваме окото по 3 часа.Състоянието не ни се е променило-което е добре.

Общи условия

Активация на акаунт