Аз съм безобразно хремава, а Калоян ми е с гнойна ангина и сме на антибиотик ...
Момичета, защо ви е страх толкова да забелвате пишлетата на бебеоците. По добре го правете сега за да не се налага после оперативно да стане това. Поне така ме наплаши нашата лекарка преди четири години. За Калоян тя ми показа как във ваничката докато го къпя да дърпам кожичката назад за да се покаже главичката и си го правех сама. Не съм убедена, че това може да стане от самосебеси. Дори сега ако пропусна поне една вечер /което ми се е случвало за съжаление
Аз на Габи за сега и правя дихателна гимнастика - движа ръчичките в страни, нагоре и надолу, а с крачетата нещо като колело. Също я слагам по коремче за да се опитва да си вдига главичката.
Масажче правя сутрин след като съм я хранила поне 1 час и вечер след баня с млякото на Мустела.
1.Правя мачкащи движения на крачетата от ходилата към бедрата, а на ръчичките от китките към раменцата.
2.Слагам бебка на едната си ръка по коремче, а с другата минавам с лек натиск нагоре и надолу по целия гръбнак. Когато ръката слиза надолу към дупето минавам са дланта, а като връщам на горе с обратната страна на ръката.
С второто дете смятам да изчакам с даването на сокчета, тъй като сме само на кърма.
Споделете как са ваксинираните бебоци, плакаха ли, имаха ли други неразположения?
да си призная на обяд с една колежка пийнах малко кафенце 2в1 по-малко от половин чаша, но нямам друго обяснение за будуването и снощи
Явно сме родени да вървим. Интересното е, че го правят като новородени, а после забравят. Към 3-я месец вече не го правят, но ако се направи това упражнение във вода...и пак почват да вървят. 
). Просто твърдо отказа да дойде. Но все тая. Пускам ви малко снимки от нас. Целувки.