АВГУСТинчета №2

• 27 635
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз съм там в сряда, имам и талон за безплатно първо посещение.
Трябва ли да се записвам предварително?

# 181
Сиситу, изглеждаш много добре.А двете мамлки дяволчета сигурно те изцеждат Wink
Аз много се чудя дали да не сменя АМ. Малкия доста започна да повръща и то на фонтан вече няколко пъти. А и този дерматит. Някой дава ли хипоалергенно мляко и какво. Сега сме на Нутрилон. В началото нямаше никакви проблеми, не мога да си обясня на какво се дължи това.

# 182
Ние пак сме в болница  Sad. Едното ми бебе е с бронхит, а другото със съмнение за пневмония.
Писна ми вече от болести и болници...И лошото е, че не е ясно каква е причината за толкова честите им боледувания.
Или е ГЕР, или вируси от каката или просто незрялост на белия дроб...

# 183
Мила Gretta, стискай зъби, ще укрепнат бебоците  Hug

# 184
spirit, благодаря за хубавите думи  Hug. Не бих казала, че ме изцеждат силите, мислих, че ще ми е много по- трудно. Е, да, постоянно съм в движение, но съм много по- организирана и бърза, успявам да намеря време и за себе си и аз не знам как. Признавам си, че понякога ми помагат къде с децата, къде с домакинството, но основно аз се занимавам с всичко.

# 185
  • По широкия бял свят
Gretta много съжалявам че сте болни. Sad Дано се оправите по бързо. Hug

# 186
Аз съм там в сряда, имам и талон за безплатно първо посещение.
Трябва ли да се записвам предварително?
Нямам представа, но можеш да питаш по телефона. И аз съм там, ще се видим Simple Smile . Дано да е това, което си представям.
Gretta бързо да оздравявате!

# 187
Gretta стискаме ви палци бързо да се оправите Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 188
Здравейте, имам въпрос към консултантите : от вчера едната ми гърда е зачервена от долната страна и имам болка вътре в жлезата като бодеж.  Предполагам че това се получи от легналата поза нощно време като кърмя. Имам и температура 38.5, и болки в костите , но може би е съвпадение с грип. Какъв е начина за справяне с проблема?

jovana, извинявам се за късното включване. Искам да те попитам дали има промяна в състоянието ти? Продължаваш ли да си с температура? Дали си имала възможност да те види личния лекар? Притискането на гърдата макар и неволно би могло да доведе до запушване на млечен канал. Дали си опитвала да облекчиш гърдата си по някой от начините, които описах на tzuntzurka преди няколко дена тук в темата?

Аз днес съм по-добре.Не знам каква беше тази т, но може и вирус да е било.Снощи ших 1000мг вит Ц и се напарих едно хубаво, цял ден се изцеждах, студени компреси. Днес имах 37.3 по едно време, но се чувствам значително по-добре.
Аз също имам проблем с нощното кърмене,нещо не ми се получава.Или ми захапва смо малко зърното или ми остават участъци които не са изсукани:(Просто всичко явно е от формата на гърдите.

tzuntzurka, много се радвам, че ситуацията се е подобрила  Hug Поздравления   bouquet

# 189
запис и от нас,  Laughing

# 190
Else премина болката и температурата за 1 ден ... малко с алтернативни методи. Благодаря все пак !   bouquet

# 191
Spirit, беше питала за козметика за атопична кожа - аз съм много доволна от А-дерма и май е на цената на Мустела, която доколкото виждам обмисляш.

# 192
Грета, стискам ви палци съвсем скоро да сте добре и да сте си вкъщи без притеснения  Hug Hug Praynig Praynig
Сисе, много сте сладки  Heart Eyes

Да ви питам момичета, вие как обличате бебоците вкъщи?
Вкъщи сега е към 18-20 градуса и не знам... аз съм си зиморничева по принцип, но на тази температура сега ми е ок. Но за малката не знам... Утре ще ходим на пазар за по-зимни дрешки и се чудя какво да й взема.
Слагате ли чорапки или буйки? Бях чела някъде, че спирали растежа на крачето и нали съм си паника, много се притесних, защото като е по-хладно й слагам чорапки под ританките.

# 193
Деси, Марти, Яна, и аз съм с вас!!! Само дето съм все още във Варна и ще се прибера най-вероятно чак на 24-ти. Цената и според мен е много добра. Там, където ходих на йога за бременни (там ходиха и Цони и Жени), провеждат и йога за бебета, но ми се ще да пробвам нещо ново, а и там искаха май повечко пари  Thinking
Gretta, бъди силна! Дано всичко бързо отмине и малчовците да оздравеят  Praynig  Hug
Либи, вкъщи температурата е около 20 през деня (в хола), а през нощта (в спалнята) е около 15. Та ходим с боди с къс ръкав и блузка с дълъг отгоре (тънка) и ританки, като вечер го завивам с по-дебела завивка. Вчера бяхме с ританки и боди с дълъг ръкав. Виждам, че и Борко се чувства добре.

# 194
леле като гледам какви температури поддържате..ние сме на 25 градуса от 10-на дни.,на 23 забелязах че беба киха
Либи и аз като теб и обувам чорапки под ританките

Общи условия

Активация на акаунт