Либи,

боди-потник или с къс ръкав и отгоре дълъг,с ританки и чорапки...завивам го с одеалце и не отоплявам за сега
В петък сме на консултация и ще се отчета после

Казваш, че бебка се насуква за 5 минути. Дали си обърнала внимание дали суче по-лакомо от преди? При някои бебета това е причината за поемането на повече въздух при сукане. Дали си опитала да кърмиш в други пози и дали има някаква промяна в самото кърмене тогава? Също така искам да попитам дали си ходила на гинеколог или мамолог да види гърдата? Какво е неговото мнение? Ако искаш може да направиш снимка и да ми я пуснеш за да видя за какво точно става въпрос
поне така си мисля де. Не приличаше на лохии, беше много по ярко червена кръвта и доста по-обилно. Сега мисля да си сложа спирала, но не знам да изчакам ли докато спра да кърмя или по-рано да я сложа. 
Той ли не суче, аз ли не произвеждам, не знам, ама положението вече е трагично. Изцеждам се за допълнителна стимулация. Едно момиче, консултантка, ми помага, дойде вкъщи, днес пак я чакам, дано да овладея ситуацията с нейна помощ

Той ли не суче, аз ли не произвеждам, не знам, ама положението вече е трагично. Изцеждам се за допълнителна стимулация. Едно момиче, консултантка, ми помага, дойде вкъщи, днес пак я чакам, дано да овладея ситуацията с нейна помощ