.Става въпрос точно за ваксините,които се бият сега 2-рия месец,нали?Има ли други бебета, които спят около 8-9ч вечер. Аз днес се постреснах,хранихме се между 10-10,30 и до 7ч сама не се събуди за ядене,аз я поразбудих,даже преяде.Незнам да продължавам ли така да я будя при нужда или вече да я оставям тя сама да се буди.
Също да питам понякога си вади езичето,сякаш се плези,но в същото време си бута долната устна по този начин,дали това означава нещо(глад или жажда)?Други бебоци правят ли така?
И сега въпрос малко в страни за ползващите Топлофикация и живеещи на по-горни етажи,налага ли ви се да чакате по няколко минути, за да ви дойде топлата вода(тъй като по-долните етажи почти не ползват)?Все си мисля,че това е проблем на нашата абонатна станция и сега сменяйки станциите с нови,когато и да се пусне има топла вода и не ти се налага да чакаш.
.
.Иска ми се да замразя известно количество кърма да има за всеки случай,ако на половинката се наложи да я храни.Незнам обаче ,кога точно да се изцедя,по принцип се храним по една гърда н хранене и ако изцедя гърдата за следващото хранене,дали ще има достатъчно кърма, когато дойде време пак да се храним.
))))
)
брр Не че не съм го чела същото под една ли друга форма. Така ми се иска и на мен да откажа ваксините, но всъщност не ми стиска.
А по корем вече изобщо не го слагам, дразни се и не виждам смисъл - главата си я държи, когато го изправя.