Иначе аз не съм от Варна, ами от околностите - Долни чифлик, на 23 г. и това ни е първо детенце. Женени сме от 1 г., иначе сме заедно от 4 г. Родих нормално, мнооого бързо и лесно (за мое и на доктора учудване).
А да попитам примерно при тази 5 часова палза - после пак заспиват ли бебоците? Нашето мишле се наспива много бързо
Повече от 7 часа събрано с храненетата не може да спи, затова ако я приспим след банята в 8 ч. това означава в 2-3 да се събуди напълно наспана и готова да будува часове наред. Затова и след баня се гледкаме до 12-1 ч. (зависи кога и се приспи) и така спи до към 8 ч. с едно хранене посреднощ. Имали сме няколко по-дълги палзи от 6-7 часа, но те са рядкост, иначе си издържа по около 5 ч. за хранене вечер. Но пусто му този къс сън ... Направо не ми се вярва като ми разказват как ги къпят и после заспиват и така до сутринта си спинкат. А през деня по колко спинкат бебоците?
И понеже не съм чела много назад искам да ви попитам вашите бебчета имат ли суполки? Мимито още от раждането е с едни гъсти бели суполки и постоянно и е запушено нослето. Тази седмица ще сме на вит. Ц в нослето и физиологичен разтвор, защото уж беше напълно нормално да ги има, но сега доки реши да пробваме да ги излекуваме, така да се каже.
на всички!