АВГУСТинчета №2

• 27 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Золка, искам да те питам къде се намира този лекар при когто сте ходили и на нас ни предстои преглед, а от написаното разбирам, че сте доволни от прегледа. Мерси!

# 436
Золка, искам да те питам къде се намира този лекар при когто сте ходили и на нас ни предстои преглед, а от написаното разбирам, че сте доволни от прегледа. Мерси!

Кабинета на доктор Хазбун е малко след Военна болница в една кооперация.Мисля че се водеше на Христо Ботев 95.За съжаление някъде съм забутала мобилния му, но ако го открия ще ти го напиша.Мисля ,че не работи със здравна каса, прегледа струва 30лева, като включва показването на упражненията, показването на позата за носене, тазобедрена ехография на двете ставички и много усмивки.Наричаше бебка "красота", направо ме разтопи, а по мнения в нета е много добър.

# 437
Ако намериш номера ще е супер, тогава отиваме и ние при него!

# 438
Еlse, като изчетох статията възможните причини ми се виждат три - или притока на кърма нещо не му е по мярка, или му се свива стомахчето - защото някой път след рев пръцка и се поуспокоява, или просто вече се наяжда по-бързо. Обикновено се случва следобед. Като го сваля от гърдата и си поиграя с него и правим малко гимнастика с крачетата се поуспокоява.

bibi76, дали си опитвала да смениш позата? Ако струята на кърмата му е по-силна и той суче по-лакомо е възможно да му се създава дискомфорт в коремчето. При някои майки в този случай помага поза като тази
.
Разбира се успокояването, което ти правиш също е много добро решение особено като се има предвид, че действа  Hug

Каза,че не вижда проблем.
По самите паммерси не се вижда цвят,но когато се изпишка на повивалника,тогава виждам цвета.Днес правих и десекция на един памперс,защото тръгна да се изпишква без памперс и видях,че не е бистра.При гела в памперса си имаше жълтакъв цвят.Педиатърката каза,че ако пишка по-често е нормално цвета да не е бистър,поне така я разбрах по телефона. Искаше ми се да сравня и ако трябва да я водя на преглед.Видимо не виждам проблем,освен,че днес е по-поспаливо.Но пък е имало и други дни, в които цвета не е бил бистър.Много често ми погажда номера да се изпишква без памперс на повивалника и тогава мога да видя има ли цвят или няма.

misleto, мисля, че ситуацията те тревожи. Би могла за свое успокоение да занесеш урина за изследване в някоя лаборатория или да помолиш педиатърката да ти даде направление. Има контейнерчета, с които вземането на урина става сравнително лесно като може да се извърши й в къщи и да се занесе за анализ. Мисля, че имаше някакво изискване колко време след вземането трябва да се занесе, но това лекарката или от лабораторията биха могли да ти го потвърдят  Peace

# 439
Момичета, някоя от вас ползва ли столче за кола на Maxi Cosi случайно? Ние ползваме на Chicco обаче моят голям мъж се чувства на тясно в него и ми трябва бебешки модел 0 +, но мало по широкичък.. Не мога да взема следващ модел защото н анего само кг. дето са му повече и ръста, но иначе си е бебе и няма как да го сложа да седне?? И си харесах ама в нета axi Cosi City, но не знам дали няма да е пак същата теснотия...

# 440
Съжалявам ,но не мога да открия листчето с номера на доктор Хазбун, но пък излезе в нета-032 620883, + 359 888 523 185.Надявам се да са актуални номерата и пиши отзиви, интересно ми е.

# 441
Ехее немога да ви изчета....Деницаоще ми е свит корема само като си представя какво си изпитала...а за ваксините умишлено пропуснах поста и  не го прочетох,защото не ми държи психиката ве4е,знам че е полезно да се знае,но наистина сърцето ми спира от това мойто въображение.За бибата моята бузана е влубена в силиконовата,каучук не иска,и се мъчи едновременно да си смуче бибата и показалеца,много смешна LaughingДо преди седмица едва сварвах в 3 през носта да и приготвая млякото...така пищи като е гладна....и изведнъж се събуди чааак в 7 сутринта.Последно яде към 21.00 21,30..до 22,30 се приспиваме,после поне 10 пъти си изтърва бибата и мрънка докато спи и към 23,30 00.00 е заспала като пънче,обаче аз се хваля че спинка,но снощи в 3.00 така ме строи набързо....рев рев...мисля че бяха коликите.И после ме питат по колко часа сън ми се събират...ми немога да сметна,все за по 20 мин дремя,и вися на компа до доста късно,но никой не ми е виновен че съм се зомбирала CrazyОтносно чувството да съм мама...УНИКАЛНО!Не стъпвам а летя!А откаде ги вадя тези сили незнам,някъкъв прилив на енергия след раждането.
ЕЕЕЕ тоз Аптамил сега....аз вече немога да сменям млякото и до 6 месец оставаме на него но ние сме на Аптамил АР,не искам беба да се напомпва но се примирих с това още като ми спря кърмата,като проходи ще сваляме,и аз и тя.Незнам дали я засища,докато махна шишето и се почва скимтенето,но и с другите млека беше така,давам вода после 3 пъти "няма мамо няма шшш"и се ухилва Wink
Либи Hugмного се радвам...знаех си аз,с такива крайни диагнози като почнат почти никога не са точни,ама скъсяват живота на майката #2gunfire
И така отивам да джуркам Аптамла че еи сега ще запее мойта певица

# 442
  • Miami
Привет!

Моята Никол започна от няколко дни да гука много. Толкова е хубаво  Heart Eyes Синът ми почти не гукаше и сега си умирам от кеф  Heart Eyes

За ваксините  да питам - може ли да се излиза извън Бг, ако не са ваксинирани децата?  Ние ще ги слагаме, за сега са отложени с месец, защото бебка имаше хрема.

# 443
Маринка много силен пост мила !  Peace
За нощните паузи, беба понякога пропуска храненето в 1-2 и се събужда към 3-4 после към 7-8 , а снощи се будеше през час  Crazy сега от няколко дена има нова мода, да се изхожда супер обилно посред нощ  #Crazy за спането, моята я слагам на една страна, заради повръщането, че все ме тресеше параноя да не се задави ако ме няма до нея  Rolling Eyes
Ето по идея на Маринка малко нови снимки на Вики
tolinka много усмихнат пухкавелко е станал Дени  Heart Eyes
Gretta радвам се че с бебоците всичко е наред и вече сте си у дома!  Hug
За ваксините хич и не искам да си подлагам детето на никакви лекарски интервенции, но тук са луди, ще ме обявят за лоша майка и ще ми вземат детето ако не им играя по свирката  #2gunfire #Cussing out с нетърпение чакам да стане на две годинки че тогава ще спрат да ни следят под лупа  Tired
 Връщам се към разглеждането на албума, че скоро не съм влизала, ах да.. я кажете и на мен за facebook групата ни, че и аз съм го изпуснала този момент  Blush Благодаря предварително!
много  Hug на всички!

# 444
ksanaidu, аз имам Maxi Cosi City. Ако мога да помогна с нещо, казвай. Не знам дали е за по-едри бебета, защото Божидара е сравнително в норма. Само че при нас имаше затруднения с намирането по магазините, защото вече има два по-нови модела - Cabrio и Pebble и имаше малко останали бройки.

# 445
  • София
И аз съм с Макси кози, Кабрио фикс, кажи ако мога с нещо да помогна. Според мен е достатъчно широко и комфортно, даже още не съм махнала допълнителното отзад за уплътняване на главичката.

Мими Вичера, в Англия слагат ли Пентаксим? Много ми е интересно дали слагат същите ваксини като тук.

# 446
  • София
bibi76 моят съвет е да почистиш зъб.камък и налепи/ако не си го правила в близките 3 мес.и вместо антибиотик и вит.Ц да продължиш с Лакалут актив ,но включи и вода за уста Елудрил/червения/,нея я ползваш максимум 3 седмици сутрин и вечер,като можеш да си правиш курсове през 3-6 мес. с тази вода или да жабуриш при нужда.След като спреш да кърмиш ако/когато имаш засилено кървене вместо Родожил/много е остарял като препарат и вреден за черния дроб/да правиш курс на лечение с Ровамед-комбиниран препарат с много добро действие,но ВИНАГИ след почистени зъби за по-добър ефект,т.като в зъб.камък и плаката се съдържат микроорганизми и бактерии които ако не се махнат механично,няма смисъл от медикаментозното лечение.  Да споделя с вас мнението на педиатърката ни по здравна каса,днес бяхме на консултация.Нейното мнение е горе долу същото като на частния ни педиатър-че от всичките болести има смисъл ваксинацията към полиомиелит.И ми предложи да направим само такава,имало си самостоятелна ваксина и май ме нави. Ние сме вече 6500 и 61 см и нашето столче ни стана тясно,но махнах меката част и сега е добре,дано устискаме още малко до следващото. Йоан хапва в 23 и спинка до 8,като през това време не сменям памперс.Миналата седмица се опита да ме манипулира с акане в 5 през ноща,но по препоръка на педи спрях да му сменям памперса колкото и гадно да ми беше и за 2 дни си върна режима да ака в 11-11.30 и сега е като часовник.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 21:23 от hrisinda

# 447
Аз май имам проблем и нужда от помощ. Днес след банята забелязах, че в участъка след ануса , на гънката, която отива към гръбчето, Божидара има някакви бели неща. Като бели пъпчици са, но не точно. При допир не я боли. Притеснявам се да не са гъбички, в понеделник сме на консултация и ще питам, но ако на някого му се е случвало, нека сподели. Тази седмица и смених кремчето за дупе и може ли да е от това?

# 448
Illit ТОВА са ваксинациите които се слагат тук, не зная какви са в БГ  newsm78

# 449
Аз май имам проблем и нужда от помощ. Днес след банята забелязах, че в участъка след ануса , на гънката, която отива към гръбчето, Божидара има някакви бели неща. Като бели пъпчици са, но не точно. При допир не я боли. Притеснявам се да не са гъбички, в понеделник сме на консултация и ще питам, но ако на някого му се е случвало, нека сподели. Тази седмица и смених кремчето за дупе и може ли да е от това?
На една моя позната дащеричката имаше гъбички наскоро,води я на кожен и той твърдеше че е попаднала на фалшиви памперси,та от там ги е хванала,ползвала е на "Памперс" купени от доста оборотна бебе борса,сега ползва на чико.Доколкото знам от нея май са започнали с лек обрив,но не бели пъпчици,а и се е появило направо на ду....та,и после обхванали и дупето,мястото се зачервило леко и след няколко дни станало на ранички.
Просто споделям какво знам...но най добре да я види лекар

Общи условия

Активация на акаунт