АВГУСТинчета №2

• 27 569
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
аз съм харесала стол на Грако,но по интернет ,надявам се това на което се обляга бебето да е достъчно дебело и да не убива ")

а вие от кой номер дупка се храните вече? и водичката? 1,2 ...аз съм още с 1-ви номер

преди ползвах Памперс белите,след това едни оранжеви бяха ужасни незнам кка се прецаках да ги взема,а сега съм на Пуфис и съм доста доволна..тези дни ще дебна и аз за детския диск с песните, че знам само зайченцето бяло и хей ръчички хей ги две Simple Smile

# 496
И ние сме на тема песнички от две седмици.
Софи е страшно музикална. Както си реве и в момента, в който започна да й пея или й пусна песнички, веднага млъква и започва да се ослушва  Heart Eyes Най-много от всички обича "Детство мое", а и на мен ми е любима.

Баща й й пее Контрол и Хиподил  #Cussing out
И разчита, че сега не разбирала.... А аз започвам да се плаша какви може да са първите й думи.  Joy

Исках да ви питам - вие как намалихте броя на храненията?
Ние в момента сме на 8 пъти, но тя е още само 3500. Мисля като стане 4-4,5 кг да се опитам да ги намаля или да махна едното хранен в 3 през нощта, но не знам как?!  newsm78

# 497
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=409 на 160-ти номер е песента за Червената шапчица

# 498
  Аз пък се притеснявам ,че моя бебо взе много рано да си намаля храненията,само на кърма е .От 2 седмици се храни 5 пъти,а поне от месец е на 4 часа Confused ,като храненето в 14ч задължително го будя,з-то ми е правил пауза и от 5-6-часа тогава и отиде.....Тази седмица сме на консултация,ще видим дали си наддава добре,дано Praynig
6,10,14,18,22ч( +,- половин час)

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 22:32 от IR

# 499
  • София
IR ако бебчо изсуква по-големи количества и кърмата не намалява от тези по-големи паузи, при по-голяма капацитат на гърдите си е напълно възможно, и наддава добре, няма защо да те притеснява броят на кърменията сам по себе си. Средно имат нужда на денонощие от 750 мл кърма, така че ако хапве пет пъти по 150 мл или шест пъти по 125 мл, това ще си му е напълно достатъчно  Simple Smile

# 500
MaPuHa88, мъже... напълно нормално е за тях. В къщи задължително пиша съвсем подробен списък, когато трябва мъжа ми да купува нещо.

И моето Лори е като София, рева го спираме само с пеенето на мама. Аз незнам много детски песнички, но пък слушам и зная много БГ песни и тях й ги пея, а също така и на англ. Освен пеенето й пускам Джаз ФМ и Класик радио, музика която изгражда добра музикалност.

Либи, поизчакай още, може беба сама да си спре хапването, моята така направи. Ако не стане има няколко метода - рев, водичка, чайче, рев Simple Smile Но пък и 8 не са толкова много

# 501
Като се сетя, пускам детски песнички, като повечето са руски, много ги харесвам  Crazy
Калоян, обаче, най-много се радва на песничката за болното коте, защото му я пея постоянно, текста й е много лесен и само него научих за 2та месеца практика като майка  Mr. Green

# 502
red shoe ще споделиш ли текстчето с нас  Peace
аз знам само за червената шапчица, от днес имам вече нови панталонки и зайченцето бяло, но повече ми харесва за зайченцето черно  Wink

# 503
  • София
За момента грам не се впечатляваме от песни.
Днес се измъчихме и 2-те и предполагам,че стомахчето ни мъчи.Бях спряла капките за колики и даже си мислех,че всичко е на ред ,3 дни беше всикчо ок,но днес не е спала,само иска да смуче нещо,ужасно кисела е,реве и преди малко пак и дадох от лекарството,дано се успокои и успее да поспи.

# 504
аз знам само за червената шапчица, от днес имам вече нови панталонки и зайченцето бяло, но повече ми харесва за зайченцето черно  Wink

Ето тук може да се чуе, има го и текста, който е много дълъг  Mr. Green
Иначе от Замунда си изтеглих доста детски песнички  Peace

# 505
  • София

Ето тук може да се чуе, има го и текста, който е много дълъг  Mr. Green
Иначе от Замунда си изтеглих доста детски песнички  Peace

Аз търсих там детси песнички,но нищо не ми даде.Мога ли да те помоля за линкове Praynig .

# 506
  • София
Мишлето, виж тези: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=15726&hit=1 и тези: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=72489&hit=1 , има ги и любимите ни руски от нашето детство - Голубой вагон, Чебурашка, Крокодила Гена и т.н., аз много ги обичам Peace

Аз се хващам, че пея песнички , като си ползвам различни мелодии, но съм зле с текстовете и затова пея какво ли не като думички, добре че не разбира още:)

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 09:59 от Illit

# 507
Момичета, днес имам имен ден и искам да почерпя...но не с торта и коктейл ,а с пица и айрян,че от сутринта само това ми е в главата  Hug

# 508
bonniem , не знаеш колко съм ти благодарна, че ми каза за тоя Хип, а мъжа ми умира от щастие, Рая е много спокойна яде вече по 120 130 мл от 160 и и стига перфектно, понякога ги изяжда всикчи ,ама само едно хранене. Ще пробвам така с разтварянето , значи това е формулата.
СЕга съм притеснена ,ч е имаме хрема, сополите са бистри, няма температура и освен Низита , няма какво да слагам, ама се притеснявам много!

А за Хипа, много добре се отрази на акането, вместо веднъж на 2 3 дни, сега акаме всеки ден по 2 пъти

# 509
Здравейте! За хрема пробвай витамин С в нослето и може да доизпие ампулата, също така и запарка от лайка в нослето. Всички се оплаквате от запек, а ние днес сменихме 5 памперса за около час, защото ака постоянно. Едва се успокои, като я гушнах и сега спи на спалнята, нали сме на кърма и не мога да разбера колко яде. Явно и идва в повече млякото, преди повръщаше повече, а сега ака повече. Иначе наддава нормално първият месец беше 4,890кг., втория 5,700кг. Като слушам 1,700 за месец с адаптираните млека, та направо се плаша! Аз знам, че около килограм първите месеци е нормално, а след това трябва да се забави растежа..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт