Деси,помага ли Биогая при бебешкия запек?

Ама как така, горкото дете
Хех, нищо не са ми казвали де, ама се възмущават вътрешно, то се вижда
Иначе дупето мия на всяко акане.
Страхотен протест настава по време на къпане. Обича да я държа по корем и да й поливам дупето - така си кротува, но обърна ли я по гръб, направо е трагично. Може да ми извикат социалните, кой знае какво си мислят съседите, че го правя това дете.

е сега вече знам, че се цапат и то много 
и после ми се кара като я извадя от коритото за обличане
Това е най-важно. Напълно те разбирам и за къпането и за кг. Ние също понякога пропускаме да къпем Мишо. Той е на свободен режим - демек като иска спи спи, като иска играе играе, ако иска яде. Така че всеки ден е различен. Често се случва да заспи към 6-7 и да се събуди към 12 озверял от глад. Ако трябва да го къпем тогава ще ореве целия квартал. Отделно мъжа ми вече спи, защото става сутрин рано за работа. Не че не мога да го изкъпя сама, но си е друго да се плацикаме 3-мата в банята, да си пеем песни и да се забавляваме. Няколко пъти съм го къпала сутрин, за да не ми пищи късно вечерта. За кг съм на същия хал като теб. Това което свалих след раждането и това е. Сега съм заковала едни 80 - 81 и мърдане няма. Преди години покрай един куп проблеми и много спорт бях 50, носех xs размер дрехи, подарих ги на 8 годишната ми племенница. Част от тях и стават! А аз сега се чудя от кой магазин да пазарувам. Дори не искам да влизам в магазин, защото нямат моя размер. Миналата седмица докато обикалях мол-а гледах всички хора покрай мен - едни слаби издокарани мадами, а аз със бременните ми дрехи, които са ми вече широчки. Най-странното е, че преди никога не ми е пукало как изглеждам. Дори като ученичка имах мотото - който ме харесва трябва да ме хареса за това което съм, а не заради външния ми вид. Явно съм се променила. Сега имам мъж, който ме харесва такава каквато съм и не му пречат моите кг, дори се радва, че има къде да ме шляпне, но на мен ми пречат. Е... угодния няма. За свекито какво да кажа. Винаги се сърди за нещо, всъщност проблемът е, че не и позволявам да ме командва. Много сме и далече и за това не иска да идва, иска ние да ходим, за това вижда внука си средно веднъж месечно. трудно ми беше да осъзная как може една баба да се държи така. Всъщност тя се сърди на мен и за това не вижда внука си. В крайна сметка аз не губя нищо от цялата работа. Много се надява, че ще ходим да я молим да ни помага, но уви ние се справяме без нея. Вчера дойде и от вратата започна да се разпорежда, но не за дълго или не и обръщах внимание или и обяснявах защо няма да направя това което ме съветва. Като си тръгна каза, че скоро няма да дойде. Днес ми писа на скайпа, доста нормално дори. Ще видим обаче дали е започнала да се вразумява или се опитва пак да ме манипулира. ох стана много дълго, но поне ми поолекна малко. 

Препоръчани теми