АВГУСТинчета №2

• 27 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Поправям се относно Аптамила, гледала съм килоджаулите, а не килокалориите  Crazy та от там идва тази голяма разлика в числата спрямо другите АМ  Peace
Тази вечер ми направи впечатление, че бебка почти не мига, при вас как е?  newsm78
Моля за съвет, много е неспокойна когато спи, постоянно се стряска и се буди, често с рев  Sad  в къщи обстановката е нормална, в смисъл не се караме и бием, за да се стряска от това, свикнахме я да спи на шум, а не на пълна тишина, но нз защо е това стряскане  newsm78
според педито било недостиг на вит. Д, от вчера й давам по 1 капка деавит преди сън, да видим дали ще има ефект  Praynig
според майка може да е урочасана   #Crazy  Thinking Вие как ги давате тези капки, много зор видях снощи, докато й уцеля устата и да сипа само 1 капка вътре, тази вечер се изхитрих и капнах върху биберона, много сладко си го изсмука  Joy докато не се усети, че не пуска нищо и го избута с езиче  Joy

# 451
От вчера КАролина си лапа цялара ръка навира я сякаш насила в устата след ядене и разбира се юорвъща след това единия път от които много на фонтан, някой има ли подобен случай

# 452
И постоянно си изкарва езика навън...

# 453
  • София
Мими, благодаря, гледам че тази е същата ваксина: DTaP/IPV/Hib or 5-in-1 vaccine. Това поне малко ме успокоява, но въпреки това само като погледнах, че ще се слага 6 пъти и ми стана зле.

# 454
за вит Д аз го давам сутрин на гладна в лъжичка смесено с млко кърма.

# 455
момичета ето малко снимки и на моита принцеска Simple Smile http://www.facebook.com/profile.php?id=1427413692#!/album.php?aid=2058059&id=1427413692

# 456
Здравейте и от нас!
От вчера сме на ХИП Розов и се чувстваме много добре, давам го посхема, изпива 130 мл и спира, чувства се прекрасно, само дето много трудно се разтваря във вода и трябва да го бъркам с лъжица, не знам при вас така ли е или аз не правя нещо както трябва? Иначе съм много доволна, мерси за съветите!
АААА да не забравя да попитам на кутията със схемата пише за 2 месеца 140 мл вода и 4 лъжици общо 160 мл, за 3 месеца отива на 210 мл, тва всичкото ли го давате или се стараете на 2 месеца 120 , на 3 130.... и аз не знам вече. педиатърът ми вика гледай какво пише на кутията, не е много нали, старх ме е да не и разширя стомаха.

# 457
Аз май имам проблем и нужда от помощ. Днес след банята забелязах, че в участъка след ануса , на гънката, която отива към гръбчето, Божидара има някакви бели неща. Като бели пъпчици са, но не точно. При допир не я боли. Притеснявам се да не са гъбички, в понеделник сме на консултация и ще питам, но ако на някого му се е случвало, нека сподели. Тази седмица и смених кремчето за дупе и може ли да е от това?
На една моя позната дащеричката имаше гъбички наскоро,води я на кожен и той твърдеше че е попаднала на фалшиви памперси,та от там ги е хванала,ползвала е на "Памперс" купени от доста оборотна бебе борса,сега ползва на чико.Доколкото знам от нея май са започнали с лек обрив,но не бели пъпчици,а и се е появило направо на ду....та,и после обхванали и дупето,мястото се зачервило леко и след няколко дни станало на ранички.
Просто споделям какво знам...но най добре да я види лекар

BUBENCE Може ли да ми кажеш с какво го е лукувала приятелката ти детето, защото и моя има същия проблем. Изписаха ни Тридерм, но не помага.

# 458
И при мен тези неща съвпаднаха с пакет памперси, който купихме от различно място. Не мога да кажа със сигурност дали са фалшиви, но е факт, че дупето й се зачерви със започването на този пакет или другият вариант - от кремчето против подсичане на Hipp.

# 459
И при мен тези неща съвпаднаха с пакет памперси, който купихме от различно място. Не мога да кажа със сигурност дали са фалшиви, но е факт, че дупето й се зачерви със започването на този пакет или другият вариант - от кремчето против подсичане на Hipp.

Смених марките на памперсите, мокрите кърпички и кремчето и пак нямаше ефект Sad

# 460
Какво се прави с парчето от погачата? Тъкмо свалихме кърпата от секцията и сега не знам има ли някакъв обичай за това парче.  newsm78

# 461
Моля, ако някой ползва розов хип да каже трудно ли се разтваря, аз май бъркам нещо, не ми се получава добре, трябвада г о бъркам с лъжица,а не мисля, че е нормално

# 462
Моля, ако някой ползва розов хип да каже трудно ли се разтваря, аз май бъркам нещо, не ми се получава добре, трябвада г о бъркам с лъжица,а не мисля, че е нормално
За каква погача става въпрос, аз изобщо не знам за такава традиция

# 463
  • София
MaPuHa88 колко пъти на ден мажеш с това кремче?

# 464
  • По широкия бял свят
arizanova_popova, с каква вода разтваряш млякото - гореща, топла или хладка? Опитай да промениш температурата на водата. Не би трябвало да се разтваря по този начин, който описваш.

Общи условия

Активация на акаунт