От днес съм на диета вече и ще започвам да вкарвам и малко по малко и някои упражнения като имам време. Като се сетя колко време сигурно ще ми отнеме да вляза във форма... а и диетите са ми страшно трудно нещо... направо кошмар. След раждането съм свалила само 3-4 килограма някъде без да правя нещо особено, но от доста време съм закотвена на едни и същи. Иначе аз не кърмя. Правих опити около месец и се отказах, защото кърмата ми така и не тръгна. Дойде някъде на десетия ден и малката сигурно е сукала по 5-10 грама на ядене и това е. Иначе още от болницата я слагах всеки път преди хранене да суче и тя никога не е отказвала, но не се получи. Но не се измъчвам честно казано заради това. Дала съм й поне малко, колкото - толкова. И вече почти месец е само на АМ.
Лека на всички!

Имам чувството, че никога няма да се прибере. Вчера си обух един нормален панталон - е от колана преливам отвсякъде - грозна гледка. И ризите не ми стават, защото от кърменето гърдите са ми двойни. Абе на нищо не приличам. Не мога да пазя диета, защото ми се отразява на кърмата. За спорт нямам време - моята сладурана не спи денем. Надявам се като порасне още да почне д се заиграва сама и тогава си пусна ДВД-то вкъщи и да играя гимнастика. Тази с бебетата звучи супер, но на мен ми е далече, не мога да карам, а с такси ще ми излезе скъпичко.
и тя е много доволна, харесва й да се къпе, пък и на мен ми е приятно да бъркам в топлата водичка.. 
, дънките ми стават, ама като ги закопчея всичко ми виси от колана.

Препоръчани теми