сребърна вода

• 4 319
  • 30
  •   1
Отговори
Здравейте, бих искала да ви попитам- някой от вас слагал ли е сребърна вода в нослето? Дъщеря ми от вчера вечерта когато си легна започна да и тече секрет, днес през деня нямяше нищо и сега като я приспах пак започнаха да текат сополи, сигурно е настинала малко , а пък и 3 зъбчета излизат.....,няма темп., не кашля......., та се чудя освен стеримар с какво да я облекча, че да спи спокойно Thinking

# 1
Можеш да ползваш Виброцил или други капки за нос, които ви е предписвал лекар  Peace! Ако все пак, само със стеримар успява да диша през носа, това е достатъчно!

# 2
  • Пловдив
издърпвай сополите с помпа,за да облекчиш дишането

може да слагаш хомеопатичните капки за нос Еуфорбиум

# 3
синът ми има ужасна хрема от 4 дни, вечер разбира се е най-кофти. пробвах сребърна вода, физ.р-р, физ. р-р с клеева тинктура, стеримар и низита маз. да ти кажа низита маз сякаш най-добре му действа, с другите или много хрипа от секрет или така му се сгъстяват че не може да диша. втора вечер му слагам низита маз преди лягане и спи спокойно без да хърка.  Peace

# 4
# 5
  • София
ние сме със секрет от носа заради зъби. Изписаха ни Стеримар + Виброцил. Капките слагаме 3 пъти дневно по 1 капка в ноздра. Гледам последното слагане да е преди лягане, а Стеримар ползвам през целия ден, за да почиства нослето и да излизат сополките. Често пръсването на Стеримар му действа кихащо и изкарва чудеса  ooooh!

# 6
Аз ползвам хомеопатичните капки Еуфорбиум композитум след почистване със Стеримар, а вечер преди лягане - Ринолекс маз  Peace

# 7
От години вече само със сребърна вода боря хремите аз. Изключително добре действа, не можеш да превишиш дозата и е безвредна, а е и страхотен дезинфектант. Действа и противовъзпалително.

# 8
  • София
И ние сме със същия проблем,педи изписа виброцил.Искам да използвам темата и да попитам има ли проблем,плюс тези капки да мажа и Низита маз в нослето?

# 9
  • Пловдив
не,няма проблем

# 10
не знам, на мен този Виброцил не ми вдъхва много доверие като чета листовката. с нещата които съм изброила горе също се пребоваме чудесно и съм спокойна че са напълно безвредни. днес му взех и вакуумна помпичка и най-накрая си отдъхнах - изтеглихме гадните секрети и детето диша спокойно  newsm44

# 11
  • София
Elfita благодаря!Rikaби ли ми казала каква помпичка си взела,че нашия аспиратор нещо не помага?Извинявам се отново че използвам темата.

# 12
Моя колежка използва сребърна вода и е много доволна. Аз съм ползвала Стеримар+Виброцил - също много добър и бърз ефект.

# 13
Със сребърна вода боря хремите на синът ми. изключително доволна съм, засега.
Аз също да използвам темата и да попитам, колко време мога да я капа тази вода?
Аз примерно вече около десет дни му давам, съчетано с клеева тинктура.
Благодря предварително за отговорите и се извинявам Embarassed  bouquet

# 14
  • Пловдив
Elfita благодаря!Rikaби ли ми казала каква помпичка си взела,че нашия аспиратор нещо не помага?Извинявам се отново че използвам темата.

най-добрите помпи са тези,кои имат по-голяма сила на изсмукне

има такава,която се вклюва в прахосмукачката-Бейби ВАК http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960
и такава,която възрастне изсмуква секрета с уста

това също ще е ефикасно http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5498

Общи условия

Активация на акаунт