Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 269
  • 765
  •   1
Отговори
# 225

ЛЕКА НОЩ И ХУБАВИ СЪНИЩА

И на теб лека нощ. Blush

# 226
Пепел от рози имам едно предложение стига да не е нахално.Много ми харесват гифчетата ти хванала си невероятния поглед на Харун към Еда но има още един момент с който много ни впечатли / поне мен лично / и това е след като я откри в хотела и я заведе  в апартамента му когато искаше да му признае какво крие .Ако мажеш направи и този момент. Praynig
Няма проблем,ще направя! Hug Hug Hug
Само да те попитам за този момент точно ли става въпрос.
http://www.vbox7.com/play:3a0ee580&start=488
За да не стане някаква грешка и да мога да направя точно това,което искаш. Hug

Да  newsm10 newsm10 newsm10
Добре,мила заемам се,само ми дай 15 минути! Hug

# 227
Във връзка с диалогчето, което са си дръпнали Вени и Каламици ми се ще да вярвам, че нито Харун, нито Еда ще се огънат. Ако Еда го направи, то ще е само, за да потърси баща за Ямур. Ако Харун го направи, което  много ме съмнява, ще е за да "накаже" Еда.

Всъщност ми е най-интересно да видя, каква ще е причината, която ще накара Харун да замине за толкова дълъг период. Да се отдели от Ямур това може да е само някакво убийство или самоубийство, но пък май всички герои ще са си живи и здрави newsm78 newsm78 newsm78

# 228

пепел_от_рози , чудесни гифчета ???  Може ли да публикувам едно във Фейсбук - Unutulmaz Dizi , като ще спомена, че е от теб! Заслужава си да се видят! Или ти сама ще го публикуваш????

# 229

пепел_от_рози , чудесни гифчета ???  Може ли да публикувам едно във Фейсбук, като ще спомена, че е от теб! Заслужава си да се видят! Или ти сама ще го публикуваш????
Разбира се,че ако искаш можеш,няма нужда дори да питаш.  Hug

Мария,гифчето ще стане всеки момент,малко се бавя,защото нета ми е бавен,а тази серия я нямам на компа и трябваше да я сваля. Hug

# 230
# 231
Елиа 1972 това много ми хареса.Прекрасно е. Heart Eyes

# 232

пепел_от_рози , чудесни гифчета ???  Може ли да публикувам едно във Фейсбук, като ще спомена, че е от теб! Заслужава си да се видят! Или ти сама ще го публикуваш????
Разбира се,че ако искаш можеш,няма нужда дори да питаш.  Hug

Благодаря ти.  Прикачи се като линк - последното : искрената сцена в леглото.

http://i51.tinypic.com/2dbqwdy.gif

# 233

Еlia,  smile3501 smile3501 smile3525   Чудесни стихове !!! От сърцето !!!! И оформлението е много хубаво !!!

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 00:02 от Isis

# 234
Мария,заповядай!  bouquet

Дано ти хареса,още веднъж извинявай,че се забавих. Hug

# 235
# 236
Мария,заповядай!  bouquet

Дано ти хареса,още веднъж извинявай,че се забавих. Hug

Хиляди  благодарности .Майсторска работа .Много е хубаво сега вече спокойно мога да ви пожелая лека нощ и сладки сънища.   bouquet Heart Eyes newsm51  love001 Two Hearts

# 237
Пепел от рози, вълшебница си!!! Наистина тук Серхан прави страхотна игра.

# 238
Сега ви пожелавам лека нощ и ви поздравявам с новто ми клипче,дано ви хареса! Hug Hug Hug
http://www.youtube.com/watch?v=8Crmr_NC0VA

# 239
Пепел от рози, вълшебница си!!! Наистина тук Серхан прави страхотна игра.
Благодаря ти! Радвам се,че гифчето ти е харесало,а за игарата на Серхан няма съмнение! Hug

Общи условия

Активация на акаунт